Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Opseg cena (RSD)
Prikaži sve
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
101-125 od 160 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
101-125 od 160 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Ugostiteljska oprema

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina-uređaj za suvo starenje mesa Dry Aging Machine OJ, namenjena za restorane, ali i za kućnu upotrebu. Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara Dry Aging Machine. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Dry Aging Machine OJ – Karakteristike: Dva segmenta sa okretnim vratima; Unutrašnjost sanitarna plastika; Police (1 x 4kom); Digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha. Šta je suvo starenje mesa? Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara Dry Aging Machine. Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što pomažu da raste i poboljša ukus mesa. Posebno je poznata Thamnidium (gljivična vrsta) koja proizvodi kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada… Dry Aging Machine OJ – Najvažnija karakteristika hladnjaka sa suvim odležavanjem je ta što ne dozvoljavaju rast bakterija na suvom mesu zadržavajući aromu. Zaista, u ovim ormarićima obično je predviđeno 28 dana za to vreme, kolagen se raspada, uzrokujući da sva voda u mesu isparava i tada je potrebno manje vremena za kuvanje. Iz tog razloga je očuvanje stepena mesa važno. Meso se u ovim ormarićima drži na suvom vazduhu na 0 – +2 stepeni. Kao što znate, reč „starenje“ za sve nas znači ceo život. U jednom smislu ovi ormarići odležavaju strukturu kolagena koja se olabavila. Za ovaj proces suvog mirovanja koristi se izraz suvo starenje, poput starenja na suvo. Pogledajte niz ponuda u našoj prodavnici. Dimenzije 600 × 700 × 2130 cm Dimenzije 600 x 700 x 2130mm Radna temperatura 0 – 2°C pri temperaturi od 25°C Vlažnost vazduha unutar komore 60-90% BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "DRY AGING MACHINE OJ" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Profesionalna otvorena sudopera za restorane, pekare… Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Oceđivač (ako dozvoljavaju mere). Donja polica. Materijal izrade prohrom. Jedan ili više bazena u zavisnosti od dužine.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Ugaoni isparivač E5M je dizajniran tako da zauzima veoma malo prostora, pa je njegova ugradnja najbolja u malim rashladnim komorama. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Karakteristike ugaonog isparivača: Manje dimenzije, veći kapacitet; Niska potrošnja energije; Zauzima manje prostora u rashladnim komorama; Pojačano hlađenje; U osnovnoj verziji se isporučuju sa ventilatorima i grejačima.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Neutralni blok sto sa kliznim vratima, za restorane, picerije, pekare… Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Zatvoren kliznim ili krilnim vratima. Donja i srednja polica. Falc na leđima 100mm po zahtevu.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Daske za sečenje i tranžiranje od plastike dostupne u više različitih dimenzija. Osnovne boje u ponudi su bela, crvena, plava, zelena i žuta. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Daske za sečenje i tranžiranje dostupne u više različitih dimenzija. Osnovne boje u ponudi su bela, crvena, plava, zelena i žuta. Na zahtev mogu se izraditi daske po Vašim dimenzijama. Dimenzije 10x200x300 mm, 10x300x500 mm, 10x400x600 mm, 20x250x330 mm, 20x300x500 mm, 20x400x600 mm, 30x300x400 mm, 30x400x600 mm, 30x500x600 mm BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "DASKE ZA SEČENJE I TRANŽIRANJE OD PLASTIKE" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Komora za zrenje/starenje mesa Dry Aging, namenjena za restorane, ali i za kućnu upotrebu. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Karakteristike komore Dry Aging: Digitalni termostat za elektronsku regulaciju temperature; Isparivač u komori; Elektronski regulator vlažnosti vazduha; Uređaj sadrži filter aktivnog uglja i UV ventilacioni sistem za sterilizaciju; Sanitarne lajsne na unutrašnjim spojevima; Himalajska so za salinitet mesa (uzorak tri ploče), postavljeno na bočne zidove u donjoj zoni; Preporučeno vreme zrenja mesa od 3-4 nedelje, koristiti mlađe meso za bolje rezultate do 5 dana nakon klanja; Izdvojen rashladni agregat instalacijama povezan sa komorom; Osvetljenje unutar komore. Opciono: Jedan zid u staklu, marketiški vizualitet; Komora sa podnom panelom; Inox regalne police ili removi sa kukama za kačenje; Inox rebrasti pod protiv klizanja; PVC zavesa za vrata; Rampa na pragu vrata.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Radne podloge od plastike dostupne su u više različitih dimenzija. Mogu se poručiti podloge različite debljine, kao i različitih površina, kao što je 1500×3000 mm, i sve kombinacije u okviru ovih dimenzija. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Radne podloge od plastike dostupne su u više različitih dimenzija. Mogu se poručiti podloge različite debljine, kao i različitih površina kao što je 1500×3000 mm i sve kombinacije u okviru ovih dimenzija. Najčešća primena je za oblaganje radnih površina u mesarama, pekarstvu i sl. Na zahtev, vršimo izradu po Vašim dimenzijama, kada su plastične radne podloge u pitanju.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Eksterna vakuum mašina Fresh 33 brenda Besser. Široku primenu nalazi, kako u ugostiteljstvu, tako i u domaćinstvima. Dostupno je više modela koji zadovoljavaju potrebe domaćinstava, malih i srednjih preduzeća. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Vakuum mašina Fresh 33 brenda Besser. Eksterne vakuum mašine su idealno rešenje za one koji raspolažu malim radnim prostorom, a imaju potrebu za kvalitetnim vakuumom. U ponudi su vakuum mašine sa pumpama različitog kapaciteta i performansi, koje omogućavaju pakovanje u reljefnim vakuum kesama i rolnama. Dostupno je više modela koji zadovoljavaju potrebe domaćinstava, malih i srednjih preduzeća. Fresh 33 mašina za vakumiranje hrane jeste mašina manjih dimenzija koje se koriste u domaćinstvima ili manjim proizvodnim pogonima. Sa dimenzijama 390x300x170mm idealno se uklapa u svaki kutak kuhinje, ostave ili proizvodnog pogona. Fresh 33 je odličan pomoćnik u odlaganju hrane u dužem periodu ili daljoj prodaji uz određeni rok trajanja. Mašina je od nerđaućeg čelika. Dimenzije 390x300x180 mm Napon 230V-50Hz Snaga 0,38 kW Težina 6 kg BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "VAKUUM MAŠINA FRESH 33" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Rashladne komore su potrebne u svakoj situaciji u kojoj je važno održati adekvatnu svežinu proizvoda uz kontrolisanje uslova. Rashladna komora se koristi za prohlađivanje, zamrzavanje i čuvanje svežih ili smrznutih namirnica. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Izrada rashladnih komora obuhvata: Komore za plusni režim; Komore za minusni režim; Rashladni tuneli. Osim pomenutih primena, rashladne komore služe i za: Konzerviranje svežih i smrznutih proizvoda; Za preradu mesa na temperaturi od 12°C; Skladištenje i dugotrajno konzerviranje voća; Industrijska skladišta, klanice, pivare, vinske podrume. Na komore se ugrađuju zaokretna ili klizna hladionička vrata. Konstrukcija omogućuje smeštaj komore u gotovo svaki prostor objekta.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Otvorene police za kuhinju. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Sa 4 police. Materijal izrade prohrom.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Kolica za manjerke od plastike osnovnih dimenzija noseće ploče 50 x 400 x 400mm ( V x Š x D ). Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Kolica za manjerke osnovnih dimenzija noseće ploče 50 x 400 x 400mm ( V x Š x D ). Ploča je oslonjena na četiri okretna gumirana točka Ø 75 mm. Manjerka se postavlja u ležište dubine 20 mm. Nosivost kolica je 80 kg. Prečnik Ø 75 mm Širina 400mm Visina 50mm Dubina 400mm Nosivost 80kg BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "KOLICA ZA MANJERKE OD PLASTIKE" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Oklagije od HDPE plastike mogu biti sa ili bez ležajeva. Koriste se kao standardni kuhinjski pribor u ugostiteljstvu. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Oklagije od plastike mogu biti sa ili bez ležajeva. Dostupne su u više različitih dimenzija. Plastične oklagije su praktične i lake za održavanje.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Ručna termopakerica MK200 proizvođača ugostiteljske opreme Pona Pack. Ovo je vrhunski uređaj koji će naći primenu, kako u ugostiteljstvu, tako i u industriji. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Ručna termopakerica MK200 brenda Pona Pack ima odličan dizajn. Može izvesti 5-7 operacija u minutu. Struktura je izrađena od nerđajućeg čelika. Jednostavna instalacija filma i održavanje. Jedna od najvećih prednosti ove mašine je ušteda energije uz pomoć digitalnog sistema kontrole temperature. Brza i jednostavna zamena kalupa. Tehničke karakteristike: Napon: 220V-50Hz Snaga: 600 W Kapacitet: 5-7 procesa/min Dimenzije mašine: 730x310x220 mm Težina: 20 kg Maksimalna širina filma: 210 mm Minimalna debljina filma: 30 mikrona Maksimalna dimenzija kalupa: 210 mm x 310 mm Maksimalna dimenzija posude: 190 mm x 290 mm Maksimalna dubina posude: 100 mm Dimenzije 730x310x220 mm Napon 220V-50Hz Snaga 600 W Težina 20 kg BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "RUČNA TERMOPAKERICA MK200" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za pranje čaša Silanos PS G40-28, profesionalna, sa jednim ciklusom pranja, manjih dimenzija i jednostavna za rukovanje. Konstruisana tako da spaja visoke performanse i malu potrošnju električne energije, vode i hemijskih proizvoda. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Mašina za pranje čaša PS G40-28, profesionalna, sa jednim ciklusom pranja, manjih je dimenzija i jednostavna za rukovanje. Dim košara je 350x350mm, a visina upotrebnog prostora 205mm. Težina je 25 kg. Mašina za čaše opremljena je 1 dovodnim crevom, 1 odvodnim crevom i 1 crevom za tečnost za ispiranje. Korpe: 1 univerzalna i 1 za pribor. Ima gornju ruku pranja. Silanos PS G40-28 može opciono imati: pumpa za deterdžent (D) pumpa za izbacivanje vode (S) depurator (A) Ostalu ponudu firme BENELS pogledajte u onlajn prodavnici.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prese za kuvane šunke od plastike pružaju fleksibilno presovanje šunke pomoću „klik-klak“ mehanizma. Postoji mogućnosti fiksnog slaganja jedne prese na drugu. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Prese za kuvane šunke od plastike pružaju fleksibilno presovanje šunke pomoću „klik-klak“ mehanizma. Postoji mogućnosti fiksnog slaganja jedne prese na drugu. Takođe, ova plastična presa za šunke je kocipirana tako da obezbeđuje lako vađenje šunke. Presa je dimenzija 180x80x490mm ( Š x V x D ) . Širina 180 mm Visina 80mm Dubina 490mm BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "PRESE ZA KUVANE ŠUNKE OD PLASTIKE" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Nož sa drvenom drškom, koristi se kao deo escajga. Pogodan kao pomoćni nož u kuhinji za ljušćenje i seckanje voća i povrća. Opis Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Nož sa drvenom drškom, koristi se kao deo escajga. Pogodan kao pomoćni nož u kuhinji za ljušćenje i seckanje voća i povrća. BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "NOŽ SA DRVENOM DRŠKOM" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Mašina za zrenje/starenje mesa-uređaj za suvo starenje mesa Dry Aging Machine DD, namenjena za restorane, ali i za kućnu upotrebu. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Dry Aging Machine DD Karakteristike: Dva segmenta sa okretnim vratima; Unutrašnjost sanitarna plastika; Police (2 x 4kom); Digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha. Šta je suvo starenje mesa? Meso (najčešće govedina) u prvoj fazi gubi vlažnost, što omogućava posebna mikro klima koju stvara Dry Aging Machine DD . Proces suvog starenja podstiče rast određenih gljivičnih vrsta (plesni) na spoljašnjoj površini mesa. Ovo ne uzrokuje kvarenje, već na površini mesa formira spoljnu “koru” koja se isečuje kada se meso priprema za kuvanje. Ove gljivične vrste dopunjuju prirodne enzime u govedini tako što pomažu da raste i poboljša ukus mesa. Posebno je poznata Thamnidium (gljivična vrsta) koja proizvodi kolagenolitičke enzime koji značajno doprinose nežnosti i ukusu suvog starog mesa. Zbog skupog procesa sušenja ovako pripremljeno meso je bilo jedino dostupnu u elitnim restoranima i hotelima sve do sada… Najvažnija karakteristika hladnjaka sa suvim odležavanjem je ta što ne dozvoljavaju rast bakterija na suvom mesu zadržavajući aromu. Zaista, u ovim ormarićima obično je predviđeno 28 dana za to vreme, kolagen se raspada, uzrokujući da sva voda u mesu isparava i tada je potrebno manje vremena za kuvanje. Iz tog razloga je očuvanje stepena mesa važno. Meso se u ovim ormarićima drži na suvom vazduhu na 0 – +2 stepeni. Kao što znate, reč „starenje“ za sve nas znači ceo život. U jednom smislu ovi ormarići odležavaju strukturu kolagena koja se olabavila. Za ovaj proces suvog mirovanja koristi se izraz suvo starenje, poput starenja na suvo. Dimenzije 1230 × 630 × 2020 cm Dimenzije 1230 x 630 x 2020mm Radna temperatura 0 – 2°C pri temperaturi od 25°C Vlažnost vazduha unutar komore 60-90% BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "DRY AGING MACHINE DD" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Novi model serije E8C isparivača, specijalno dizajniran za niskotemperaturne režime. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Dostupni su sa različitim koracima lamela i brojem redova cevi. Svi modeli su sa aluminijumskim lamelama i bakarnim cevima. Motori ventilatora su obezbeđeni sa spoljnom mrežicom. Materijali koje upotrebljavamo su netoksični i otporni na niske temperature. Posebne verzije su dostupne na zahtev. Smanjeno stvaranje inja. Povećan protok vazduha. Niska potrošnja energije. Vrlo kompaktne dimenzije. Posebne verzije su dostupne na zahtev. U osnovnoj verziji se isporučuju sa ventilatorima i grejačima.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Dekanter za crno i belo vino. Dekanter služi za odvajanje bistrog vina od taloga, naročito za vino koje duži vremenski period nije otvarano, kako bi se uklonile posledice nastalog taloga. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Dekanter za crno i belo vino. Ovu posudu za dekantiranje vina treba da ima svaki restoran ili ugostiteljski objekat. Ukoliko u svojoj karti pića imate i vina ovo je nezamenjiv sud koji treba da imate. Postoje dva razloga za dekantiranje vina, prvi je da na taj način odstranite sedimente koji su se nakon određenog vremena nataložili u boci. Drugi razlog je veoma značajan kod dobrih mladih vina gde će usled povećane izloženosti vazduhu vina otkriti veću kompleksnost mirisa i ukusa. Da bi ste u potpunosti uživali u dobrim mladim vinima (do 10 godina starosti) uzmite u obzir da ih treba otvoriti 8 do 12 sati pre konzumiranja, a dekantiranjem se ovaj proces znatno ubrzava te već nakon pola sata određena vina iskazuju svoj pun potencijal. Glavni element koji čuva vino je ugljen-dioksid koji postaje deo svakog vina nakon prve alkoholne fermentacije. Dekantiranjem se umanjuje količina ugljen-dioksida i vino ubrzano sazreva, dopuštajući bukeu da se brže razvija. Dekanter tome služi. Na ukusu dekantirana crvena vina izražavaju veću voćnost, a tanini postaju nežniji. Kada dekantirate mlada vina, sipajte vino što brže u sud kako bi ubrzali aeraciju. Kada dekantirate stara vina, potrebno je jako lagano sipati vino. Vino sipate tako što grlić boce naslonite na grlo dekantera i sasvim polako sipate kako bi sedimenti ostali u boci. Materijal Staklo Litraža 1.5 l BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "DEKANTER ZA VINO" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Sanitarni umivaonik sa slavinom. Opis Specifikacija Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Izrađuje se u 2 standardne dimenzije. Pogon na koleno. Materijal izrade prohrom. Dimenzije 400 × 400 cm Standardne dimenzije 400×400 i 500×500 BUDITE PRVI KOJI JE NAPISAO/LA PREPORUKU "SANITARNI UMIVAONIK" Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * Ocenite ovaj proizvod Ime * Email * Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Preporuke Još uvek nema preporuka. Trenutno nema upita.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Tiganj gus sa ručkom koja se skida. Opis Preporuke (0) Uslovi i Pravila Upiti Liveni gusani tiganj pogodan za zdravo spremanje hrane i roštilja. Ručka koja se skida omogućava da se u ovom tiganju hrana i poslužuje kako bi dugo ostala topla. Tiganj gus je nešto što je potrebno svakom ugostiteljskom objektu.

Prikaži sve...
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj