Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
276-300 od 776 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
276-300 od 776 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Kuvari

Prvi broj u 2016. bio je posvećen Vegetarijanskoj kuhinji, sa 82 recepta koji nemaju meso i proizvode od mesa u svom sastavu. Protivnici vegetarijanskog načina ishrane reći će vam da nije dobro ne jesti meso, pre svega zbog proteina. Međutim, zagovornici bezmasne ishrane dokazuju kako kvalitetnih proteina ima i u biljkama. Recepti su razvrstani u rubrike: predjela, čorbe, prilozi, obrok-salate i glavna jela. Martovski broj – Francuska kuhinja, ima 74 recepta najčuvenije i najhvaljenije nacionalne kuhinje na svetu. Nemoguće je odlučiti koji je recept poznatiji i – ukusniji. Sve klasike, slobodno se može reći – svetske kuhinje, pronaći ćete u ovom izdanju. Miljin kuvar – Krompir na 81 način izašao je iz štampe u aprilu prošle gopdine. Ima li ekonomičnije namirnice od krompira? I svestranije? Koristi se i za slana jela, i za poslastice, i za hleb i pecivo… Za sve je stvoren! A i sam za sebe, samo skuvan, pržen ili pečen – dovoljno je ukusan. U maju je izašao po mnogo čemu jedinstven broj – Začini. Pored recepata sa začinima, pronaći ćete u njemu i tekstove o začinima: njihovom istorijatu, kako se koriste, s kojim namirniciama se slažu, čak i koje boljke leče! Obrađeni su: biber, čili, kardamom, kari, kim, korijander, kurkuma, muskatni oraščić, pimet, šafran, susam, aleva paprika, beli luk, belo vino, bosiljak, lovor, mak, mirođija, origano, peršun, senf, sirće, anis, cimet, đumbir, karanfilić i vanila. Junsko/julski broj bio je posvećen Pivu. Pivo ima široku primenu u kulinarstvu, kako za slaniše, tako i za slatkiše. U nekim receptima odigrao je ulogu kvasca, u nekima praška za pecivo, u nekima je poboljšao ukus jelu… Zbog svojih nutritivnih osobina, pivo se na velika vrata vraća u kuhinju, iz koje je i poteklo. Nije badava poznato i kao tečni hleb. Nepečene torte – tema Miljinog kuvara u avgustu. Najjednostavniji način da spremite ukusnu poslasticu koja ni dekorativnim utiskom neće razočarati, jeste da spremite tortu, ali – bez pečenja. Ovo izdanje obiluje i savetima za dekoraciju. A što se tiče pripreme, ne postoji ništa lakše nego napraviti nepečenu tortu. Septembarsko izdanje imalo je naziv – Rolati. U receptima su slane i slatke varijante rolata. Poseban segment posvećen je palačinkama, takođe slanim i slatkim. Kako se palačinke rolaju, na neki način i one spadaju u rolate. Verovali ili ne, ali i file Velington je rolat, ima taj oblik. U oktobru su izašle Najbolje poslastice. Neki slatkiši nisu ni kolači ni torte, koje većina jedine podrazumeva pod slatkišima. Na primer, deserti – razni kremovi, musevi, sladoled… pa i napici, kao frapei, smutiji… U ovom broju Miljinog kuvara na jedno mesto skupljene su sve reprezentativne poslastice koje je svako trebalo da spremi makar jednom u životu. Sve od kafe je broj Miljinog kuvara izašao u novembru. Pored 60 recepata, u izdanju ćete pronaći i sve vrste napitaka od kafe, kako se zovu, kako se prave i kako su nastali. Takođe, i sve vrste kafe i njihov istorijat. Naravno, nije izostavljen ni podatak da je na Dorćolu otvorena prva evropska kafana, sto godina kasnije i u Veneciji, a tek 161 godinu posle Beograda i Beč je mogao da se podiči „mestom za ispijanje kafe“. Tu je i tekst o najskupljoj kafi na svetu – pročitajte na koji način se dolazi do nje, iznenadićete se. Poslednji broj za proteklu godinu izašao je u decembru, kao dvobroj – Svečana trpeza. U njemu su svi praznični recepti, koje većina nas smatra obaveznima za svako slavlje, pogotovo za Novu godinu i Božić. Na vama je samo da sastavite jelovnik po svom ukusu iz ponuđene palete svečanih recepata. Izdanje je podeljeno na posni i mrsni deo. Čitaj dalje

Prikaži sve...
330RSD
forward
forward
Detaljnije

Budite kreativni i pretvorite obroke u rituale zabave za čitavu porodicu! Izgradite zdrave navike u ishrani dece, maštovito kreirajući svaki zalogaj! Knjiga “Veseli zalogaji” prepuna je zanimljivih ideja i konkretnih recepata, a mnogi od njih mogu biti samo inspiracija za neke vaše nove kreacije! Naši predlozi nisu samo zabavni, već i veoma zdravi! Iskoristite vreme sa vašom decom kreativno, zabavno i korisno! “Kreativnost je način života! Budite kreativni uvek i svuda! Zabavljajte se i ne dozvolite da deo vas ikada odraste!” Čitaj dalje

Prikaži sve...
1,990RSD
forward
forward
Detaljnije

Nemate vremena da kuvate i nemate inspiraciju za pripremanje novih jela? Pred vama se nalazi kuvar koji će vas inspirisati da osmislite potpuno drugačije recepte, da zavolite kuvanje i da uživate u njemu. Pored toga, on će oplemeniti vaše domaćinstvo, jer ćete na trpezi konačno imati stara i dobro poznata jela pripremljena na moderan način. Važno je da ne zaboravimo tradicionalno prenošenje recepata, koji su nastali kroz našu bogatu istoriju, prenoseći se s generacije na generaciju. Uz malo truda i mašte oni će ponovo postati neizostavni deo vaše trpeze. Svaki recept u kuvaru Siti i srećni plod je ljubavi, posvećenosti i dugogodišnjeg iskustva. Recepti su u potpunosti prilagođeni savremenom načinu života, pa konačno svako od vas ima priliku da na brz i jednostavan način pripremi ukusne obroke kojima niko neće odoleti. Hrana je oduvek bila sinonim za uživanje u trenutku, pa neka tako i ostane. Čitaj dalje

Prikaži sve...
2,599RSD
forward
forward
Detaljnije

Pridruži nam se u novoj slatkoj Plazma avanturi, da zajedno otkrijemo male tajne velikih poslastica i probudimo sladokusca u tebi uz inspirativnu knjigu recepata sa tvojim omiljenim keksom. Nauči nešto novo, zabavi se i uživaj u nezaboravnim ukusima kojima Plazma daje nezamenljivu i jedinstvenu notu. Plazmastičarnica je tu kao smernica, a svaki recept je samo početak u kreiranju nezaboravnog Plazma iskustva. Zato budite kreativni, svakom jelu dodajte nešto svoje i slobodno eksperimentišite jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti. Čitaj dalje

Prikaži sve...
799RSD
forward
forward
Detaljnije

Knjiga sadrži isprobane domaće recepte iskusnih domaćica.

Prikaži sve...
295RSD
forward
forward
Detaljnije

From welcome to goodbye coffee Serbians are well-known for their hospitality. Whenever a dear guest arrives we welcome them with black coffee, some sweet preserve and a glass of cold water. This coffee is known as "Welcoming coffe". We serve meals, specially prepared of whatever we have at the time, siting around the table, chattin about almost anithing... At the end of the meal, we serve coffee again, known as "Goodbye coffee". Od "dočekuše" do "ispraćuše" Srbi su nadaleko poznati po svom gostopristvu. U bilo koje doba dana kada gost dođe u posetu domaćini obavezno služe prvo slatko sa vodom, a odmah posle toga i kafu koja je u našem narodu dobila naziv "dočekuša". Ukoliko gost ostaje na nekom od obeda (doručak, ručak, večera) iznosi se pripremljena hrana. Na kraju obeda ponovo se slući kafa koja je u našem narodu dobila naziv "ispraćuša". Čitaj dalje

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Kulinarske priče o svetogorskom životu! Ovim kuvarom želim da približim i dočaram Svetu Goru svima onima koji nisu u mogućnosti da je posete, a pre svega našim sestrama i majkama koje su othranile buduće svetogorske monahe. Jeromonah Onufrije Godinama pripremajući monašku hranu u skladu s drevnim hilandarskim recepturama, otac Onufrije je posvećeno istraživao i raznovrsnost trpeze drugih monaških zajednica na Svetoj Gori. Diveći se istovremenoj jednostavnosti pripreme, bogatstvu ukusa i okrepljujućoj snazi svetogorskih jela, upijao je i doživljaje i znanja koji su se prelili izvan granica kulinarskih iskustava i pretvorili se u otkrića detalja iz života svetogorskih monaha koje je preneo u ovaj jedinstveni kuvar. Priče iz istorije Svete Gore i monaške svakodnevice upoznaće nas s malo poznatim odlikama atoske kulture, a više od 140 izuzetno lako primenjivih recepata i stotine fotografija načinjenih specijalno za potrebe knjige otkriće nam univerzalno primenjive principe svetogorske ishrane koji predstavljaju osnovu zdravog života i unutrašnjeg zadovoljstva. Nesvakidašnja knjiga koja duhovitim pripovedanjem u jedinstvenu celinu sažima istoriju i svakodnevicu Svete Gore, otkrivajući bogatstvo ukusa kao jedno od skrivenih blaga ovog mističnog sveta. Čitaj dalje

Prikaži sve...
2,999RSD
forward
forward
Detaljnije

Sa savremenim ritmom života retko ko može da posveti pripremanju hrane onoliko vremena koliko bi želeo. Ipak, da bismo se hranili zdravo i lepo, zapravo nam nije neophodno puno utrošenog vremena niti spektakularno kulinarsko umeće. Ovaj kuvar sastavljen je od recepata za brza jela, od kojih vam za većinu neće biti potrebno više od 20 minuta. Uz to, tu je i poseban dodatak sa receptima za periode posta, pa se i tada možete bez problema pridržavati hrono principa. Nema više izgovora, uz ovaj kuvar prava hrana je za tren pred vama! Čitaj dalje

Prikaži sve...
899RSD
forward
forward
Detaljnije

Jedna od tajni kineske kuhinje nesumnjivo je u ravnoteži i kombinaciji različitih ukusa, boja i mirisa! Tajna je kao u svakom umetničkom delu, u usklađenim proporcijama i načinu pripremanja. Čitaj dalje

Prikaži sve...
132RSD
forward
forward
Detaljnije

"Dvo­stru­ki svet­ski šam­pi­on u ku­va­nju, Mi­lo­van Mi­ća Sto­ja­no­vić, vo­di vas kroz pet de­ce­ni­ja ku­var­skih ča­ro­li­ja ko­je su po­če­le s Ti­tom, Čer­či­lom, Sta­lji­nom, da bi se na­sta­vi­le s ca­re­vi­ma i kra­lje­vi­ma, Bre­žnje­vom, Ga­da­fi­jem i tri ame­rič­ka pred­sed­ni­ka, s mno­gim po­zna­tim lič­no­sti­ma po­put Eli­za­bet Tej­lor i So­fi­je Lo­ren, Rok­fe­le­ra i Rot­šil­da. Svo­je ku­var­sko ume­će za­či­ni­će vam par­ti­jom ša­ha s Kar­po­vim, fud­bal­skom igrom sa Še­ku­lar­cem i glu­mom s Lju­bom Ta­di­ćem. Čo­vek ko­ji je pro­me­nio isto­ri­ju srp­skog i ju­go­slo­ven­skog ku­var­stva ob­ra­do­va­će vas sa 30 ori­gi­nal­nih me­ni­ja, pre­ko 200 ori­gi­nal­nih re­ce­pa­ta, de­se­tak pro­fe­si­o­nal­nih taj­ni i dve dr­žav­ne taj­ne. Pred va­ma je knji­ga na­sta­la iz ve­li­ke že­lje (i po­tre­be) da po­tom­stvu i či­ta­o­ci­ma do­ča­ram deo ži­vo­ta i sa­ču­vam od za­bo­ra­va ne­ka svo­ja naj­bo­lja je­la i de­la. Dok me pam­će­nje slu­ži, da za­be­le­žim se­ća­nje na po­je­di­ne lju­de i do­ga­đa­je u koji­ma sam uče­stvo­vao, ili sam im bio sve­dok. Sve što vam bu­dem is­pri­čao – ja sam vi­deo, ku­vao i po­jeo. Že­leo sam iz svo­je po­zi­ci­je uče­sni­ka i sve­do­ka mno­gih va­žnih do­ga­đa­ja da is­pri­čam sve ono što zva­nič­na isto­ri­ja ili no­vi­nar­stvo ni­je. Knji­ga će vam ot­kri­ti ka­ko sam se dru­žio s Ða­ni­jem Anje­li­jem, vla­sni­kom „Fi­ja­ta“, ka­ko sam bio se­kun­dant ša­hi­sti Kar­po­vu, pra­tio kra­lji­cu Eli­za­be­tu, uče­stvo­vao u pro­mo­ci­ji na­šeg fil­ma Sku­plja­či per­ja u Ka­nu, pro­veo ve­če s ame­rič­kim pred­sed­ni­kom Nik­so­nom, ku­vao sa So­fi­jom Lo­ren, pio s Ri­čar­dom Bar­to­nom, bio gost kod Ko­če Po­po­vi­ća i Slo­bo­da­na Mi­lo­še­vi­ća, učio sli­ka­nje kod Sa­ve Ra­du­lo­vi­ća, do­bio bla­go­slov pa­tri­jar­ha Ger­ma­na, bio sve­dok mno­gih epi­zo­da Ti­to­vog taj­nog i jav­nog ži­vo­ta." - Mi­lo­van Mi­ća Sto­ja­no­vić Čitaj dalje

Prikaži sve...
2,200RSD
forward
forward
Detaljnije

Dvojno izdanje - Recepti iz "Put oko sveta" i "Zdrava "brza" hrana" spojeni su u jednu knjigu, dopunjenu novim receptima za čorbe, salate, namaze!

Prikaži sve...
539RSD
forward
forward
Detaljnije

Na prvi pogled, ova knjiga predstavlja samo još jednu od bezbroj varijanti kuvara; na drugi pogled, shvatićete da su recepti, bez obzira na to koliko su zanimljivi i inspirativni, samo "ukras" u obilju kako poznatih, tako i potpuno nepoznatih anegdota iz života poznatog psihoanalitičara Sigmunda Frojda. Za osobe koje se hedonistički predaju hrani, često originalni načini pripremanja nekih od najčuvenijih srednjoevropskih jela predstavljaće značajnu kolekciju ukusnih i neobičnih recepata. Za one koji ponešto znaju o istoriji psihoanalize, ova knjiga će predstavljati izvor uživanja i rudnik zanimljivih podataka, začinjenih ponekad i pakosnim Frojdovim opaskama na račun svojih kolega. Ali, dobro jelo – sutrašnji jelovnik – mogućnost još jedne ispunjene želje – to je "I, na kraju", kako kaže Frojd, u interpretaciji priređivača, "ova knjiga je prilog principu zadovoljstva svakodnevnog života. Izgleda kao da je prošlo već čitavo stoleće od kada je istražena i analizirana psihopatologija svakodnevnog života. Dosta o tome. Ko želi da sluša o problemima u mojim godinama? Problema je bilo dovoljno. Ali, dobro jelo – sutrašnji jelovnik – mogućnost još jedne ispunjene želje – to je ishodište i zadovoljstvo lepo proživljenog, dugog života." Čitaj dalje

Prikaži sve...
880RSD
forward
forward
Detaljnije

Sjajna knjiga – za poklanjanje, učenje i prenošenje s generacije na generaciju! Miroslava-Minja Bogdanovski je u svetu kulinarstva postala poznata zahvaljujući svom blogu, na kome svakodnevno objavljuje nove zanimljive recepte, uvek ilustrovane prelepim fotografijama. Recepti iz Minjine kuhinjice su kreativni, jasni, jedinstveni, jednostavni i, što je najvažnije, uvek uspevaju! Sada je pred vama knjiga koja pokazuje svu raskoš Minjinog talenta i pruža vam priliku da natenane uživate u njenim receptima za predjela, supe i čorbe, glavna jela, testa i slatkiše. Zahvaljujući ovoj knjizi, naučićete da pripremite najukusnije đakonije za svoje ukućane i da iznenadite goste neobičnim dekoracijama. Osim toga, iznenadićete i sebe novostečenim umećem, jer Minja pred vama nema tajni i otkriva vam sve svoje male i velike trikove! Čitaj dalje

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Jela od gljiva: Pite • Salate • Čorbe • Glavna jela • Predjela • Sosevi

Prikaži sve...
440RSD
forward
forward
Detaljnije

Posebno izdanje gastronomskih bisera Vokija Kostica! Voki Kostic kao izuzetna licnost naseg kulturnog zivota, takoðe je jedan od najprefinjenijih gastronoma i sladokusaca. Za ljubitelje dobre hrane sačinio je kuvar kojim otvara vrata prema raju dobre kuhinje, preporučujući nam najpikantnija jela - hladna i topla predjela. Kuhinja nam otvara vrata zivota, a kuvari vrata kulture, životne radosti i ushićenja. Čitaj dalje

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

"Pošto pravilna ishrana treba da se primenjuje tokom celog života, nju treba da čini raznovrsna hrana, ukusno pripremljena i primamljivog izgleda! "Čarobna kuhinja" je tu da pokaže osobine i nutritivni sastav namirnica i gotovih jela koja čine pravilnu ishranu, kao i da pomogne da obroci budu raznovrsni i ukusni. Zato je ovaj kuvar dragocen priručnik u svakoj kuhinji." - dr Danijela Karamarković, internista – dijetolog Specijalna bolnica "Merkur", Vrnjačka Banja Čitaj dalje

Prikaži sve...
759RSD
forward
forward
Detaljnije

Voli da jedeš, jedi da bi voleo! Sve pripadnike ljudskog roda korz život vode dva osnovna nagona. Nagon za održavanjem vrste i nagon za produženjem vrste. Osnovni elementi za zadovoljenje prvog nagona su konzumiranje hrane, napitaka i potreba za snom, dok drugi nagon zadovoljava seks. Oba nagona sjedinjuju hrana i ljubav. Da li ih sjedinjuje ljubav prema hrani ili hrana prema ljubavi, tajnu znaju samo bogovi, osim ako sami ne jedete "Hranu za bogove". Čitaj dalje

Prikaži sve...
1,935RSD
forward
forward
Detaljnije

Pravoslavni post je dobrovoljno uzdržanje od izvesne hrane i pića u Crkvom određeno vreme posta ili posnih dana, radi fizičkog i duhovnog očišćenja i ozdravljenja, kao priprema za neki veliki podvig; primanje svete tajne pričešća ili za duhovno uzdizanje i usavršavanje, sve u cilju čovekovog duhovnog očišćenja i sjedinjenja s Bogom. Čitaj dalje

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

"Retka su izdanja iz ove oblasti koja potiču iz sopstvenog iskustva, a ovaj kuvar je baš tako nastao! Pored tabela nutritivnih sastojaka pojedinačnih namirnica, recept za svako gotovo jelo sadrži sve bitne podatke o tom jelu, količinu ugljenih hidrata, broj kilokalorija, količinu proteina i masti za 100g gotovog jela, što je potpuna novina kod nas. U svaki recept su uključeni i podaci o glikemijskom indeksu i glikemijskom opterećenju (pojmovi koji su u svetu nastali 80-tih godina, a kod nas još uvek nisu uključeni u ishranu osoba sa dijabetesom na pravi način), kako za svaku pojedinačnu namirnicu, tako i za gotovo jelo. Date su i preporuke o izboru namirnica, kombinaciji namirnica sa različitim glikemijskim indeksima, poređenje različitih namirnica u okviru iste grupe, a sve na osnovu ličnog iskustva. - Doc. dr Teodora Beljic-Zivkovic, endokrinolog KBC Zvezdara, Beograd "Pošto se, zahvaljujući vašem poverenju i podršci, prva dva izdanja "Čarobne kuhinje" više ne mogu nabaviti, a interesovanje je veliko, pojavila se potreba za doštampavanjem ta dva izdanja, kako bi bila dostupna i onima koji su kasnije saznali za "Čarobnu kuhinju". S obzirom da se od vremena objavljivanja prva dva broja situacija na našem tržištu malo promenila (na primer, dijetalni šlagovi koje sam tada koristila u receptima više ne mogu da se nađu u našim prodavnicama), bilo je neophodno da se neki recepti prerade, pa je tako nastala ideja da se ova dva izdanja objedine i, proširena sa dvadesetak novih recepata, pojave pod nazivom "100 recepata", u knjižnom povezu, sa izmenjenim ali prepoznatljivim Koricama." - Violeta Orešković, autor Čitaj dalje

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Sadržaj: * Čišćenje ribe * Kuvanje ribe * Prženje ribe * Riba na žaru * Ribarski paprikaš * Smuđ sa pavlakom * Pastrmka sa bademom * Pastrmka na kajmaku * Oslić u paradajz sosu * Pečene skuše sa senfom i pavlakom Čitaj dalje

Prikaži sve...
132RSD
forward
forward
Detaljnije

Kada Gorica ukrsti varjaču i pero - nastane sveska prepuna praktičnih i jednostavnih recepata! Jedinstvena po svom dizajnu i ilustracijama, ova, prva u nizu od četiri sveske, posvećena je letu i letnjim đakonijama.. Ne ostaje vam ništa nego da zasučete rukave, vežete kecelje i zagrejete ringle i rerne i naučite kako da brzo i lako spremite Goričina omiljena jela. Sada još samo da smislite koga da zovete na ručak! Čitaj dalje

Prikaži sve...
599RSD
forward
forward
Detaljnije

Ova knjiga dijabetičarima nudi zdrav i primamljiv meni! Izbalansirana ishrana, zajedno s redovnim fizičkim aktivnostima, predstavlja temelj za lečenje dijabetesa; naš tim profesionalaca raspolaže velikim brojem informacija i sugestija koje će vam pomoći. Čitaj dalje

Prikaži sve...
249RSD
forward
forward
Detaljnije

Kuhinja za decu sadrži ukusne recepte koji će primamiti, a i zabaviti čak i decu koja ne vole da jedu! Ako srpemate deci obroke po ovim divnim receptima, ne samo što ćete ih hraniti zdravo, nego će ona steći dobre navike u ishrani i zadržaće ih celog života. Čitaj dalje

Prikaži sve...
249RSD
forward
forward
Detaljnije

"Odrasla sam u Vojvodini, ravnici plodne Panonske nizije, gde se uvek dobro jelo! Uz bečke šnicle, nemački poheraj, kobasice i štrudle, mađarski gulaš, paprikaš i džigernjače, srpsku gibanicu, sarmu i ostala jela grčkog i turskog porekla, sastavni deo moga detinjstva bile su i torte. Torte su smatrane za vrhunske poslastice i nijedan rođendan, ili bilo koja druga proslava, nisu mogli da prođu bez njih. Naše mame i bake su se trudile da zadovolje želje porodičnih sladokusaca... ...U knjizi su moje varijante recepata za najpoznatije torte, kao i neke manje svetski poznate, ali jednako božanstvene torte šireg podunavskog regiona, prilagođene za pripremu u skromnim uslovima domaće kuhinje i sa sastojcima koji mogu da se nabave u lokalnim prodavnicama. Pored vrhunske poslastice, meni su torte i veza sa širokim nebom i ravnicom moje Vojvodine, srećnim i spokojnim detinjstvom i lepim sećanjima na moju baku i sve voljene koji mi u mom novom domu u Americi nedostaju. Zahvaljujem se svima koji su pomogli da se ova knjiga ostvari, naročito našem dragom susedu Robertu Kuku za neprocenjivu pomoć oko fotografije i prijateljici Karol Šuker za nebrojene sate uložene u proveru recepata." - Jelena Jovin Čitaj dalje

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

"Običaji i pravila Srpske pravoslavne crkve nalažu da slave i praznici koji padaju u vreme posta, budu obeleženi posnim jelima! Sakupljajući recepte posnih jela i slatkiša, želja mi je bila da na jednom mestu okupim što više uobičajenih, a sigurno mnogim domaćicama do sada nepoznatih jela. Nadam se da će ovaj kuvar biti od pomoći mladim domaćicama i da će u njemu naći nešto novo, a starije domaćice će moći da se podsete na možda zaboravljene recepte." - uvodna reč autora Čitaj dalje

Prikaži sve...
132RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj