Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
251-275 od 776 rezultata
Broj oglasa
Prikaz
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Tag
Kuvari
Takozvani „sirotinjski“ sastojak tradicionalne kuhinje, krompir pruža izvanredne mogućnosti za pripremu, od klasičnih prženih krompirića, do prefinjenih pita i pudinga, od tradicionalnih čorbi do vrlo savremenih jela. I naravno, neizbežnih, originalnih slatkiša. Dodatne informacije Dodatne informacije Autor Biblioteka „KUVARI“
Izuzetno ukusna jela koja sadrže malo masnoća. U čemu je tajna? U jednostavnim i originalnim receptima koji ističu kvalitet i ukus sastojaka. Ovakvi recepti će vam omogućiti da bez bojazni od gojenja uživate u uštipcima od ribe, punjenom povrću, pa čak i slatkišima koji zadovoljavaju i najveće sladokusce. Dodatne informacije Dodatne informacije Autor Biblioteka „KUVARI“
Kada se ima malo vremena, kada naiđu neočekivani gosti, kada je kasno za kupovinu…Nemojte da se obeshrabrite. Uz ove jednostavne i brze recepte moćićete u poslednjem trenutku da prirpremite odličan obrok i prijatno iznenadite i najzahtevnije goste za stolom. Dodatne informacije Dodatne informacije Autor Biblioteka „KUVARI“
Suštinski sastojak naše ishrane još od najdavnijih vremena, meso je namirnica koja se može prilagoditi svakoj vrsti kuvanja. Može da se jede samo, uz povrće i začine i zadovoljava sve ukuse, obezbeđujući uravnoteženu ishranu. Dodatne informacije Dodatne informacije Autor Biblioteka „KUVARI“
Tanjir klasično pripremljene testenine idealan je za svaku priliku. Karbonara ili „matrićana“? Na „šumski“ način ili zaljućena? Bilo da je sveža ili osušena, zapečena ili prelivena sosom, testenina ostaje nesporna kraljica italijanske kuhinje. Dodatne informacije Dodatne informacije Autor Biblioteka „KUVARI“
Posebno izdanje gastronomskih bisera Vokija Kostića! Voki Kostić kao izuzetna licnost naseg kulturnog života, takođe je jedan od najprefinjenijih gastronoma i sladokusaca. Za ljubitelje dobre hrane sačinio je kuvar kojim otvara vrata prema raju dobre kuhinje, preporučujući nam - slatkiše. Kuhinja nam otvara vrata zivota, a kuvari vrata kulture, životne radosti i ushićenja. Čitaj dalje
Interesovanje za vegetarijanski način života i ishranu, koje ste pokazali kupovimon ove knjige, početak je jednog novog, kvalitetnijeg stila života. Bez obzira na motiv koji Vas je do ovog trenutka doveo, sigurno je da ćete kroz ovu knjigu upotpuniti svoje znanje, probuditi radoznalost, oplemeniti svoj život kao i poboljšati Vaše i zdravlje Vaše porodice. Zato, samo napred. nadam se da će Vas ovaj, pomalo, šaljivi početak koji sledi, zainteresovati da i sami proučavate teme vezane za zravstvenu bezbednost hrane, organsku poljoprivredu, ekologiju, filozofiju itd. Čitaj dalje
Veliki izbor proverenih recepata za pripremu zdravih poslastica, kolača, palačinki, pita, torti i pudinga od integralnih sastojaka, sušenog voća, meda, jećmenog slada i drugih zaslađivača bez korišćenja belog konzumnog šećera, mleka, jaja i belog pšeničnog brašna. Čitaj dalje
Prateći novu sezonu Jamiejeve TV serije i otvorenje njegovog restorana za školovanje mladih kuvara, Jamiejeva kuhinja je osnovni priručnik za ljude koji vole dobru hranu i žele da nauče da kuvaju. Na jednom mestu naći ćete jednostavna uputstva i savete za tehnike pečenja, poširanja, kombinovanje namirnica kao i stotinjak novih recepata, sa kojima ćete pronaći novo samopouzdanje i interes za vlastitu kuhinju. Čitaj dalje
Budite kreativni i pretvorite obroke u rituale zabave za čitavu porodicu! Izgradite zdrave navike u ishrani dece, maštovito kreirajući svaki zalogaj! Knjiga “Veseli zalogaji” prepuna je zanimljivih ideja i konkretnih recepata, a mnogi od njih mogu biti samo inspiracija za neke vaše nove kreacije! Naši predlozi nisu samo zabavni, već i veoma zdravi! Iskoristite vreme sa vašom decom kreativno, zabavno i korisno! “Kreativnost je način života! Budite kreativni uvek i svuda! Zabavljajte se i ne dozvolite da deo vas ikada odraste!” Čitaj dalje
Provereni recepti - pouzdane instrukcije - kuvajte s uživanjem! Idealni izbor za lagan ručak! Brza priprema! Testenine svih vrsta i oblika! Pirinač za dugovečnost! Rižoto i njegove tajne! I ukusno i zdravo. Obogatite svoj meni novim verzijama testenine i pirinča. Lagani obroci za svaki dan. Živopisna a jednostavna jela. Čitaj dalje
Neretko se može čuti da je čovek ono što jede! Ne znam odakle potiče ova krilatica ali ima istine u njoj! Ljubitelji mrsnije hrane, mesca i krofnica uglavnom imaju zaobljenu figuru! Oni, pak, koji preferiraju posnu hranu, ribu i zeleniš izgledaju mlađe i vitkije (da ne kažem zelenije). Pitanje koje se iz ovog može postaviti je da li mi jedemo hranu ili ona nas? Elem, nešto jesti moramo, pa ako je već tako, neka ono što jedemo bude lepo. A, ima li ičeg lepšeg od cveća? Dobro, ako jedemo latice, možda se nećemo pretvoriti u pupoljak, ali će uvodjenje cveća u svakodnevni meni nahraniti pre svega mozak - najgladniji organ u našem telu. Čitaj dalje
U hladne zimske dane, Goričine kulinarske čarolije umeju da zagreju i dušu i telo, a i dom! I zaista, nema ništa lepše nego kada se, za praznike, ili po sasvim običnom danu, cela porodica okupi oko toplog i ukusnog jela. Prvo ide predjelo ’na brzaka’, onda neko dobro varivo, jer, kako Gorica kaže, ’ništa bez kašike’, pa meso, pa slatkiši... Na sugestiju čitateljki, ovoga puta ćete imati priliku da u svesku, uz Goričine recepte, dopišete i svoje. Čitaj dalje
Njujorški šef kuhinje Toni Bordejn otkiva tajne zanata u svom zloćudnom, duhovitom biografskom ekspozeu. Poverljivo iz kuhinje razotkriva kako to Bordejn kaže „dvadeset pet godina seksa, droge, lošeg ponašanja i vrhunskog kulinarstva.“ Bordejn nije štedeo ničiji apetit ispričavši šta se sve dešava iza kuhinjskih vrata u šokantnom članku „Nemojte jesti pre nego što pročitate ovo“ koji je objavio Njujorker. Isti bespoštedni pristup autor koristi i u svojoj izvanredno duhovitoj i šokirajuće izvrsnoj knjizi koja će oduševiti i gurmane i one ograničenog duha. Od Bordejnove prve ostrige u Žirondi, do njegove bedne pozicije perača sudova u bučnom i jeftinom ribljem restoranu u Provinstaunu (gde je prvi put otkrio stvarnu radost poziva kuvara); od kuhinje u restoranu Rainbow Room na vrhu Rokfeler centra, do dilera droge u Ist Vilidžu; od Tokija do Pariza i natrag ponovo do Njujorka, Bordejnove priče o kuhinji onoliko su strasne koliko i nepredvidive. Dok čitate Poverljivo iz kuhinje ići će vam voda na usta i previjaćete se od smeha. Molićete šefa kuhinje za još. Čitaj dalje