Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 913 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
900 din - 1,499 din
Knjiga koja će potpuno promeniti vaš pogled na navike koje imate u ishrani! Zamislite da se na svakom pakovanju namirnica nalazi upozorenje “Opasno po zdravlje”. Prilično nezamislivo, zar ne? Hrana koju svakodnevno konzumiramo, može biti istovremeno štetna i korisna, zato treba da upoznate sve efekte koje na vas ima, a zatim donesete odluku kakav život želite da vodite i u skladu sa tim birate najbolje za sebe. Dr Gifing će vas upoznati sa svim ritmovima koje naše telo ima i podsetiti da nijedan lekar ne može toliko brinuti o svim segmentima vašeg zdravlja, koliko vi sami. Promena počinje od vas, moć odluke je u vašim rukama, odvažite se na život u kome vi i vaši organi ostajete zdravi! Knjiga “Kako najlakše pojesti sopstveno zdravlje” vam pruža pregrš informacija o hormonskoj ravnoteži i kako je postići, rezultate istraživanja Centra Dr Gifing, kao i najvažnije poruke sa svih svetskih kongresa lekara, iskustva pacijenata i savete kako adekvatno uspostaviti balans crevne flore.
Kuvanje po krvnim grupama Praktičan Kuhinjski Priručnik Dr Piter Dž. D`Adamo Sezam book Beograd 2007g./400 str. mek povez,odlicno ocuvana. Posle skoro dvadeset godina istraživanja, Dr Piter Dž. D`Adamo otkrio je vezu između krvne grupe, načina ishrane i zdravlja, i to izneo u ovoj knjizi, koja predstavlja nezaobilazan vodič za životno važnu ispravnu ishranu prilagođenu svakoj krvnoj grupi, a koji dozvoljava da se npr. konzumira i hrana koja je do sada morala da se izbegava ili je bila čak i zabranjena. Od pečene jagnjetine do kriške limuna, preko dinstanog povrća i ukusnih čorbi, čitalac će jedva primetiti da je počeo sa dijetom koja je optimizovana da doprinese zdravlju, da dovede do idealne težine, kao i da učini da se čovek u celosti oseća bolje. Kuvanje po krvnim grupama sadrži: individualizovanu dijetu, odnosno mesečni dijetni plan za svaku krvnu grupu više od 200 recepata veoma ukusnih obroka spisak namirnica i uputstva za kupovinu program ishrane vrlo lak za praćenje vr259
"Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost" - Stiven Kardoza "Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost" Stivena Kardoze je knjiga koja pruža 88 vežbi iz kineske medicine, osmišljenih kako bi se poboljšalo zdravlje i postigla dugovečnost. Autor nudi jednostavne vežbe koje se mogu lako naučiti i izvoditi, a namenjene su svima bez obzira na godine, pol ili zdravstveno stanje. Kroz ove vežbe, čitaoci mogu postići različite ciljeve, uključujući poboljšanje forme, smanjenje znakova starenja, rešavanje zdravstvenih problema, povećanje energije i vitalnosti, kao i poboljšanje sportskih performansi i smanjenje rizika od povreda. Vežbe su zasnovane na principima akupresure, tai čija, čigonga i taoističke joge, a svaka vežba je detaljno objašnjena, uključujući uputstvo za izvođenje i fizičke i energetske koristi koje donosi. Takođe su uključene i vežbe za određene zdravstvene probleme poput bolova, alergija, nesanice i stresa. Knjiga naglašava važnost prevencije i navodi da neki zdravstveni problemi mogu biti rešeni isključivo ovim vežbama, dok za ozbiljnije stanje mogu biti koristan dodatak drugim terapijama i promenama načina života. "Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost" pruža čitaocima dragocen resurs za očuvanje i unapređenje zdravlja, kombinujući tradicionalne principe kineske medicine sa modernim pristupom wellnessu. Knjiga "Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost" je izrađena u mekom povezu, ima 308 strana, autor knjige je Stiven Kardoza. Težina je 0.45 kg. Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost cena Cena knjige "Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost" je 1160,00 dinara. Cena sa popustom je 1044.00 din. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava
Kao NOVO ,Prelepo Prekvalitetno !!! cena u knjižari 4500 rsd tvrd povez 350 strana veći format oko 1.5 Kg Otkrijte svoje nove omiljene recepte i uživajte u najraznovrsnijim poslasticama u 300 omiljenih recepata za kolače i peciva za svaku priliku, PECIMO S LJUBAVLJU Vam nudi mnoštvo raznovrsnih, najaktuelnijih i najtraženijih recepata i ideja. Od svežih i voćkastih kolača pa sve do kremastih poslastica, od blago aromatičnih peciva pa sve do onih pikantnih. Zasladite božićne i novogodišnje praznike na čaroban način ? originalan recept za štrudlu ili jedan savršen kiš na francuski način biće pravi pogodak i sjajan dodatak svečanoj večeri. Iznenadite sve i pripremite burek sa tunjevinom na tuniski način za pikantan zajednički doručak. Razmazite svoju porodicu aromatičnim kolačićima i ukusnim mafinima i upoznajte se s originalnim idejama koje će Vam na nov i jedinstven način osvežiti zajedničke obroke. PECIMO S LJUBAVLJU Vam obezbe|uje sve važne savete i trikove koji su neophodni da biste napravili ukusne poslastice! HLL4
Voki Kostić KAKO SAM POJEO SEBE GASTRONOMSKA TRILOGIJA UZ 555 RECEPATA Noliti, 1986. 703 strane, tvrd povez, udžbenički format, zaštitni omot. Knjižni blok se odvojio od korica (mislim da bi se lako dovelo u red - pogledajte sve slike). Malo zaprljana na bočnim stranama. Zadnja dva lista zacepljena. Podvlačenja nisam uočio.
KNJIGA JE BUKVALNO KAO NOVA,JEDINA MANA JE STO JE RIKNA SA SPOLJNE STRANE PRI VRHU MALO ZGREBANA...SRECNA KUPOVINA... kao nova. Strana: 320 Povez: Tvrd povez Format: 210x270 Napraviti izvanredne obroke za nekoliko minuta! Izvanredna brza jela! Pripremite obroke u trenu i uživajte u slobodnom vremenu! Ovde ćete naći 300 slasnih recepata koje možete pripremiti i poslužiti za 30 minuta ili manje. Zdrava glavna jela kao što su govedina i čili od pasulja ili sočna rikota piletina sa salsom od paradajza. Božanstveni deserti poput oblaka od jagoda ili neodoljivih vrućih čokoladnih suflea s rumom. Otkrićete hrskave, sveže salate, raznovrsna vegetarijanska jela, osvežavajuće čorbe i supe, hranjiva jela s testeninom i još mnogo ideja za ukusne obroke u kojima ćete garantovano uživati. Sa stručnim uputstvima i jedinstvenim delotvornim pristupom kuvanju koji štedi minute pri pripremanju svakog recepta nikad više nećete morati da brinete o nedostatku vremena, strpljenja ili energije za pripremu i posluživanje ukusne hrane. Jer kada možete postići tako dobre rezultate tako brzo i lako, kuvanje Vam neće biti problem. 320 opsežnih stranica, dimenzije prikladne za kuhinju, stotine prelepih fotografija u boji, korisni saveti i tehnike, mnoštvo kulinarskih predloga i ideja Opremljena je savetima i trikovima koji će Vam pomoći da izbrusite svoje kulinarske veštine.Napraviti izvanredne obroke za nekoliko minuta! Izvanredna brza jela! Pripremite obroke u trenu i uživajte u slobodnom vremenu! Ovde ćete naći 300 slasnih recepata koje možete pripremiti i poslužiti za 30 minuta ili manje. Zdrava glavna jela kao što su govedina i čili od pasulja ili sočna rikota piletina sa salsom od paradajza. Božanstveni deserti poput oblaka od jagoda ili neodoljivih vrućih čokoladnih suflea s rumom. Otkrićete hrskave, sveže salate, raznovrsna vegetarijanska jela, osvežavajuće čorbe i supe, hranjiva jela s testeninom i još mnogo ideja za ukusne obroke u kojima ćete garantovano uživati. Sa stručnim uputstvima i jedinstvenim delotvornim pristupom kuvanju koji štedi minute pri pripremanju svakog recepta nikad više nećete morati da brinete o nedostatku vremena, strpljenja ili energije za pripremu i posluživanje ukusne hrane. Jer kada možete postići tako dobre rezultate tako brzo i lako, kuvanje Vam neće biti problem. 320 opsežnih stranica, dimenzije prikladne za kuhinju, stotine prelepih fotografija u boji, korisni saveti i tehnike, mnoštvo kulinarskih predloga i ideja Opremljena je savetima i trikovima koji će Vam pomoći da izbrusite svoje kulinarske veštine. SVE STO VAS INTERESUJE PITAJTE ME PRE KUPOVINE ,RADO CU VAM ODGOVORITI ... Samo da dodam ,knjiga je boravila u prostoriji gde se pusi ,tako da ukoliko vam to ne smeta ,srecna kupovina.
330 vegetarian recipes for health / edited by Nicola Graimes (Kao novo - nekorišćeno) A fabulous collection of delicious no-meat, no-fish dishes from around the world, all shown step by step in 1600 easy to follow color photographs. (Sjajna kolekcija vegetarijanskih recepata bez mesa i bez ribe iz svih krajeva sveta; recepti su prikazani korak-po-korak i dati u 1600 fotografija u boji. ) Broširano izdanje: 512 str. i fotografije pun kolor Izdavač: Hermes House (2010)
The Splendid Table`s How to Eat Supper: Recipes, Stories, and Opinions from Public Radio`s Award-Winning Food Show author Lynne Rossetto Kasper , Sally Swift Product Details Hardcover: 352 pages Publisher: Clarkson Potter; 1st Printing edition (April 8, 2008) Language: English ISBN-10: 0307346714 ISBN-13: 978-0307346711 Product Dimensions: 7.6 x 1.1 x 9.4 inches Shipping Weight: 2.6 pounds Just when you thought the last thing the world needed was another book on weeknight cooking, along comes an entirely fresh take on the subject. As they do on their weekly show, host Lynne Rossetto Kasper and producer Sally Swift approach their topic with attitude and originality, making The Splendid Table’s How to Eat Supper one of the most engaging cookbooks of this or any other year. As loyal listeners know, Lynne and Sally share an unrelenting curiosity about everything to do with food. Their show, The Splendid Table, looks at the role food plays in our lives—inspiring us, making us laugh, nourishing us, and opening us up to the world around us. Now they have compiled all the most trenchant tips, never-fail recipes, and everyday culinary know-how from the program in How to Eat Supper, a kitchen companion unlike any other. This is no mere cookbook. Like the show, this book goes far beyond the recipe, introducing the people and stories that are shaping America’s changing sense of food. We don’t eat, shop, or cook as we used to. Our relationship with food has intensified, become more controversial, richer, more pleasurable, and sometimes more puzzling. How to Eat Supper gives voice to rarely heard perspectives on food—from the quirky to the political, from the grassroots to the scholarly, from the highbrow to the humble—and shows the essential role breaking bread together plays in our world.
U bogato ilustrovanom kuvaru naći ćete mnoštvo maštovitih recepata, ilustrovani pregled sadržaja i sve drugo što treba da znate o osnovnim postupcima u kulinarstvu. Jedinstvenost ovog kuvara čine ilustrovana uputstva uz pomoć kojih ćete, korak po korak, naučiti tajne velikih majstora kuhinje.U svakom poglavlju ove knjige očekuje vas raznovrstan izbor recepata za tradicionalna i nova jela, kulinarske ideje za svečane prilike i svakodnevne obede. Autori: Svatava Poncova i Vladimir Horecki Tvrd povez, latinica. 119 strana.
Riznica najboljih kolača - Stanisavljević Svetlana i Margetić Violeta Format: 24 cm Broj strana: 160 Izdavač: Poljoprivredni list ISBN: 86-85121-03-5 Godina izdanja: 2004 Pismo: Latinica Povez: tvrdi Kuvar u boji Jedna od najboljih kulinarskih knjiga, s receptima koji su tačni i u praksi višestruko provereni. U izbor su uvršteni razni recepti, od onih kolača koji se prave za desetak minuta, do onih za čiju pripremu treba i po dva dana. Tradicionalni kolači i sasvim novi, sitni, kremasti, torte...Za svaki dan i svečane prilike.
Recipes from Germany, Austria, Czechoslovakia, Yugoslavia, Hungary, Romania and Bulgaria Lepo očuvana knjiga. For novices and gourmets alike, this unique cookbook offers a tantalizing variety of dishes from the shores of the Danube River. Its recipes bring Old World flavor directly into today`s kitchen with such cherished favorites as `Weiner Schnitzel,` `House Knedliky` (Bread Dumplings), `Hungarian Goulash,` `Shrimp Sophya,` and `Mititei` (Romanian Sausage). Kuhinja, recepti, Nemačka, Austrija, Češka, Jugoslavija, Mađarska, Rumunija, Bugarska...