Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 128 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
650 din - 699 din
Format: 17x24.5 cm Broj strana: 258 Pismo: Latinica Povez: Tvrd Knjiga blogerke Zoi Sag `Najbolji provod`. Najbolji provod je vodič kako da od svakog dana i događaja napraviš uspomene. Novo. Pogledajte i moje ostale oglase. Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte :)
Knjiga je NOVA Irski Kuvar (Irska Kuhinja) Ukusi tradicionalne irske domaće kuhinje engleski jezik Sve stranice u boji, na masnom papiru IRISH - The Taste of Ireland Traditional Home Cooking Sadržaj: - Supe i Čorbe - Glavna jela (govedina, piletina, teletina...) - Riblji specijaliteti - različite vrste riba, različiti rakovi... - Prilozi od različitih vrsta povrća - Dezerti - Irska kafa itd
Dragi ljubitelji Plazme, Kako ljubav prema vašem omiljenom keksu raste, tako raste i naša želja da izmaštamo što više načina na koje možete uživati u njegovom jedinstvenom ukusu. Pred vama je knjiga recepata pisana srcem zbog koje će svi vaši svakodnevni susreti i važni životni trenuci biti obojeni nezamenljivom Plazma notom. Zapamtite, vaša Plazmastičarnica je tu kao smernica, a svaki recept je samo početak u kreiranju neponovljivog Plazma iskustva. Zato budite kreativni, svakom jelu dodajte nešto svoje i slobodno eksperimentišite jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti. Format: 19 x 19 cm Broj strana: 108 Pismo: Latinica Povez: tvrd
ZDRAVO KUVANJE - francuski jezik Više od 200 recepata i mnogo saveta za uravnoteženu ishranu Autor: Rosemary Stanton Godina izdanja: 1999. Broj strana:190 Povez: mek Format: 30cm Bogato ilustrovano. Stanje kao na slici. Očuvana dobro. LA CUISINE SAINE Plus de 200 recettes et de nombreux conseils pour une alimentation équilibrée Autorka Rosemari Stanton pokazuje koliko je uravnotežena ishrana neophodna za naše telo i um. Zdravo kuvanje vam nudi izbor od više od 200 ukusnih recepata za sve prilike - od doručka do gurmanskih obroka - i pokazuje vam da uravnotežena kuhinja ima prednost u tome što je jednostavna, a da pritom zadržava zadovoljstvo na stolu. . Predstavljena vam je i uloga hranljivih materija, kako oni deluju i u kojoj hrani se nalaze, kao i preporuke za ishranu prema uzrastu i zdravstvenom stanju. Konačno, sveobuhvatan vodič za aditive će vas prosvetliti o njihovim efektima i upotrebi.
Knjiga je odlično očuvana Kochen mit Zuchtpilzen (Kuvanje sa gljivama tj pečurkama) Strana: 144 Tvrd povez Sve stranice u boji, bogato ilustrovano, na masnom papiru Nemački jezik Recepti za jela sa pečurkama Sadržaj: 1. Predjela sa pečurkama 2. Supe i čorbe od pečuraka 3. Salate 4. Prilozi 5. Testenine 6. Riba i plodovi mora sa pečurkama 7. Meso i pečurke 8. Divljač i pečurke idr. Pečurka, Gljive, Šampinjoni, Vrganji idr.
Tvrd povez sa omotom, vrlo dobro očuvana, 160 strana. Kvalitetna štampa i fotografije u boji, izdanje iz 2006 Bounty books. The author of Discovering Wine explores the dynamic and integral relationship between wine and food, explaining the effects of different ingredients on wine taste, discussing the properties of various wines, and examining ethnic culinary traditions
53289) BAKIN ŠPORET , Dragoslav Mićić , Udruženje ljubitelja domaće kuhinje Beograd Šabac 2017 , Koliko je značajno za naše zdravlje pripremati hranu na tradicionalan način po starim receptima otkrijte čitajuci „Bakin šporet“, priručnik koje treba da poseduje svako domaćinstvo. Nista kao mirisi iz kuhinje ne budi sećanja. Današnje generacije ne poznaju srpsku kuhinju i tradicinalna jela. Želja Dragoslav Mićića, autora knjige „Bakin šporet“ je da stare recepte sačuva od zaborava. Micic je knjigu posvetio baki, mami, supruzi i unukama, a naišao je na dobro razumevanje saradnika i izdavača. Kako trvrdi Ivica Radanović, vlasnik „Ekografa“ čekalo se više od 70 godina da se na srpskom jeziku pojavi ovakav biser. Svaka brižna domaćica svojoj porodici želi da posluži najbolje jelo. Ipak, lepo dekorisana hrana i maštovitost nisu dovoljni. Najvažnije je pripremiti zdravu hranu koja obiluje vitaminima i mineralima. O značaju pripreme hrane na starinski način na promociji knjige u Kulturnom centru govorio je akademik profesor Marko Todorović. Iako su Srbi narod koji jede previše mesa, istina je da naši preci nisu imali meso na trpezi za svaki ručak već je većina njih jela takozvanu „sirotinjsku hranu“. Danas kada su industrijski proizvodi prepuni aditiva koji bez sumnje imaju loš uticaj na čovekovo zdravlje, sve je više zagovornika hrane naših predaka. Recepti i saveti knjige „Bakin šporet“ su dostupni u svim gradskim knjižarama. mek povez, format 17 x 24 cm , potpis i posveta autora na naslovnoj strani, ćirilica, ilustrovano, 352 strane
Jedi zdravije - Živi bolje, Živi duže Ova knjiga nije klasičan kuvar, već pre svega priručnik za podizanje VAŠEG imunog sistema i negu vašeg tela! `Što poseješ to ćeš i požnjeti` kaže poznata narodna izreka. Ne bi trebalo da mudar čovek sumnja u njenu istinitost. Za bolesti koje nas pogađaju, skloni smo okriviti genetiku, nesavesne lekare, Boga, ili već nekog drugog, pri čemu često previđamo činjenicu da je bolest najčešće plod loše setve. Zadovoljstvo koje osećamo dok uživamo u `dobrom` zalogaju kao da nas sputava da na vreme preuzmemo odgovornost za sopstvene postupke. Nažalost, nekima čak ni bol, koji sa sobom donosi bolest, nije dovoljan podsticaj da se odreknu svojih loših navika. Ova knjiga nije namenjena tražiteljima čudesnih formula `Kako preko noći postati zdrav`, niti pak onima koji uvek imaju dovoljno izgovora da ne menjaju ništa u vezi sa svojim prehrambenim navikama. Ako spadate u one koji razmišljaju i priželjkuju promenu u sopstvenom načinu ishrane, a nisu sigurni kako to i praktično da ostvare, onda je ovo prava knjiga za vas. Knjiga `Iskorak` namenjena je svima koji su spremni da odbace štetne navike u korist zdravlja. Pripremanjem obroka prema upustvima iz knjige `Iskorak` dajete šansu svome telu da se oslobodi nagomilanih otrova i dosegne optimum, a svojim čulima da uživaju u ukusu biljne hrane. Deo recepata pogodan je i za osobe alergične na gluten. Osobe alergične na kravlje mleko takođe mogu koristiti recepte iz ove knjige. Iskoračite iz sveta štetnih navika u predivno sazdani svet biljaka - bolest je sve što možete da izgubite! (Emeli Dožić) Meki povez. 138 strana. Dimenzije: 205 X 145 mm.
Naslov: Lični kuvar Autor: Dalibor Kimčetić Izdavač: Novi Sad : Prometej Pismo: latinica Br. strana: 176, ilustrovano Format: 20 x 23 cm Povez: tvrdi Knjiga nije korišćena, je kao nova je; na koricama ima sitnih tragova od pomeranja po biblioteci. Veoma lepo i kvalitetno je opremljena, štampana na sjajnom papiru i obogaćena mnogobrojnim fotografijama u boji. Došao sam na ideju da napišem prvi srpski kuvar tradicionalnih jela, dakle, isključivo sa naših prostora, u srpskoj izvedbi, sa domaćim organskim namirnicama i modernim načinom prezentacije. Srećan sam što sam tu ideju realizovao i zadovoljstvo mi je što je sada moj lični kuvar i Vama na raspolaganju. Konačno sam ostvario svoj san! Želim da podelim svoju radost sa dragim prijateljima, ali i sa svim ljudima koji uživaju u dobroj hrani, pa da i sami, barem na dan, postanu izvrsni kulinari. Došao je trenutak kada ću sve svoje kulinarske trikove i tajne podeliti sa Vama. Postoji jedna stara poslovica koja kaže: „Ono si što jedeš”. Potrudio sam se da Vam darujem recepte koji će podrazumevati isključivo zdrave namirnice kako biste i Vi i Vaše telo bili zadovoljni i zdravi. Povratak zdravoj, prirodnoj ishrani, kao i pretežna upotreba namirnica sa domaćeg podneblja, daju podsticaj proizvodnji organske hrane. Neorganske namirnice su okupirale današnje tržište, tako da je samo pronalaženje i odabir zdrave hrane postala umetnost. Ne budite lenji i neodgovorni prema svome zdravlju. Izaberite zdravu, biološku hranu, koju ćete pripremati na način pogodan za očuvanje svih zdravih supstanci koje ove namirnice sadrže. - Autor O autoru možete da pročitate ukoliko treću sliku uvećate do pune veličine. Pogledajte i ostale knjige iz kategorije Kuvari i ishrana koje trenutno imam u ponudi ovde: https://www.kupindo.com/pretraga.php?Pretraga=&CeleReci=0&Prodavac=bebaimoca&Grupa=367
Naslov: Goli ručak Autor: Džejmi Oliver Izdavač: Beograd : Via Connect Pismo: latinica Br. strana: 256; ilustrovano Format: 22 cm Povez: meki Knjiga je u celosti (listovi, korice, povez) odlično očuvana. Izgleda kao rok zvezda, zvuči kao uličar, kuva kao anđeo. - Daily Telegraph Prikaz ove knjige možete da pročitate ukoliko drugu sliku uvećate do pune veličine. POGLEDAJTE i ostale knjige iz oblasti kuvari i ishrana koje trenutno imam u ponudi: https://www.kupindo.com/pretraga.php?Pretraga=&CeleReci=0&Prodavac=bebaimoca&Grupa=367