Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
76-100 od 1143 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
600 din - 999 din
Naslov: Pasta Cookery , tekst na engleskom jeziku Autor: Sophie Kay`s Izdavač: HPBooks Godina izdanja: 1979 Broj strana: 160 Povez: Meki povez Opis i stanje: Ilustrovano , dobro očuvano Neka pasta bude savršena! Napravite sopstvenu ukusnu, zdravu testeninu i poslužite je na 200 uzbudljivih načina. Tepsije, supe, salate, glavna jela, deserti i drugo. Sve od jeftinih priloga do elegantne internacionalne kuhinje! Tags: Pasta Testo 07.07.2022
Merehurst, Limited Richard Blady Pub., 1993 Stranica : 80 Veci format STanje : Bez nekih mana, odlicna, engleski jezik. A guide to Chinese and oriental cuisine. It features not only recipes but also a techniques section which shows, through step-by-step photography, how to conquer dishes which once seemed too elaborate to attempt.
Zlatna knjiga ribljih jela Zlatan Nadvornik Izdavac: Nakladni zavod Matice Hrvatske Zagreb 1986 Tvrd siven povez, strana 389 Stanje kao na fotografijama, ima mestimicnih podvlacenja i obelezavanja, osim toga knjiga u jako dobrom stanju. Riblji kuvar, plodovi mora, riblji specijaliteti, morski kuvar, recni kuvar
53289) BAKIN ŠPORET , Dragoslav Mićić , Udruženje ljubitelja domaće kuhinje Beograd Šabac 2017 , Koliko je značajno za naše zdravlje pripremati hranu na tradicionalan način po starim receptima otkrijte čitajuci „Bakin šporet“, priručnik koje treba da poseduje svako domaćinstvo. Nista kao mirisi iz kuhinje ne budi sećanja. Današnje generacije ne poznaju srpsku kuhinju i tradicinalna jela. Želja Dragoslav Mićića, autora knjige „Bakin šporet“ je da stare recepte sačuva od zaborava. Micic je knjigu posvetio baki, mami, supruzi i unukama, a naišao je na dobro razumevanje saradnika i izdavača. Kako trvrdi Ivica Radanović, vlasnik „Ekografa“ čekalo se više od 70 godina da se na srpskom jeziku pojavi ovakav biser. Svaka brižna domaćica svojoj porodici želi da posluži najbolje jelo. Ipak, lepo dekorisana hrana i maštovitost nisu dovoljni. Najvažnije je pripremiti zdravu hranu koja obiluje vitaminima i mineralima. O značaju pripreme hrane na starinski način na promociji knjige u Kulturnom centru govorio je akademik profesor Marko Todorović. Iako su Srbi narod koji jede previše mesa, istina je da naši preci nisu imali meso na trpezi za svaki ručak već je većina njih jela takozvanu „sirotinjsku hranu“. Danas kada su industrijski proizvodi prepuni aditiva koji bez sumnje imaju loš uticaj na čovekovo zdravlje, sve je više zagovornika hrane naših predaka. Recepti i saveti knjige „Bakin šporet“ su dostupni u svim gradskim knjižarama. mek povez, format 17 x 24 cm , potpis i posveta autora na naslovnoj strani, ćirilica, ilustrovano, 352 strane