Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 438 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
600 din - 749 din
Format: 17x24.5 cm Broj strana: 258 Pismo: Latinica Povez: Tvrd Knjiga blogerke Zoi Sag `Najbolji provod`. Najbolji provod je vodič kako da od svakog dana i događaja napraviš uspomene. Novo. Pogledajte i moje ostale oglase. Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte :)
Knjiga je NOVA Irski Kuvar (Irska Kuhinja) Ukusi tradicionalne irske domaće kuhinje engleski jezik Sve stranice u boji, na masnom papiru IRISH - The Taste of Ireland Traditional Home Cooking Sadržaj: - Supe i Čorbe - Glavna jela (govedina, piletina, teletina...) - Riblji specijaliteti - različite vrste riba, različiti rakovi... - Prilozi od različitih vrsta povrća - Dezerti - Irska kafa itd
Dragi ljubitelji Plazme, Kako ljubav prema vašem omiljenom keksu raste, tako raste i naša želja da izmaštamo što više načina na koje možete uživati u njegovom jedinstvenom ukusu. Pred vama je knjiga recepata pisana srcem zbog koje će svi vaši svakodnevni susreti i važni životni trenuci biti obojeni nezamenljivom Plazma notom. Zapamtite, vaša Plazmastičarnica je tu kao smernica, a svaki recept je samo početak u kreiranju neponovljivog Plazma iskustva. Zato budite kreativni, svakom jelu dodajte nešto svoje i slobodno eksperimentišite jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti. Format: 19 x 19 cm Broj strana: 108 Pismo: Latinica Povez: tvrd
ZDRAVO KUVANJE - francuski jezik Više od 200 recepata i mnogo saveta za uravnoteženu ishranu Autor: Rosemary Stanton Godina izdanja: 1999. Broj strana:190 Povez: mek Format: 30cm Bogato ilustrovano. Stanje kao na slici. Očuvana dobro. LA CUISINE SAINE Plus de 200 recettes et de nombreux conseils pour une alimentation équilibrée Autorka Rosemari Stanton pokazuje koliko je uravnotežena ishrana neophodna za naše telo i um. Zdravo kuvanje vam nudi izbor od više od 200 ukusnih recepata za sve prilike - od doručka do gurmanskih obroka - i pokazuje vam da uravnotežena kuhinja ima prednost u tome što je jednostavna, a da pritom zadržava zadovoljstvo na stolu. . Predstavljena vam je i uloga hranljivih materija, kako oni deluju i u kojoj hrani se nalaze, kao i preporuke za ishranu prema uzrastu i zdravstvenom stanju. Konačno, sveobuhvatan vodič za aditive će vas prosvetliti o njihovim efektima i upotrebi.
Ako poznaje osobenosti svog organizma svaki čovek može individualno da odabere materije koje uravnotežuju i povećavaju njegove prirodne odrambene mehanizme i da koristi sve blagodeti zdravog života. Navedena, vekovima proverena znanja o svojstvima organskih i neorganskih materija i njihovom uticaju na organizam čoveka pomoći će vam u tome. Povez knjige: broširan Broj strana: 140 Format: 20 cm Pismo: latinica Prevod: Mahmut Šehić
Knjiga je odlično očuvana Kochen mit Zuchtpilzen (Kuvanje sa gljivama tj pečurkama) Strana: 144 Tvrd povez Sve stranice u boji, bogato ilustrovano, na masnom papiru Nemački jezik Recepti za jela sa pečurkama Sadržaj: 1. Predjela sa pečurkama 2. Supe i čorbe od pečuraka 3. Salate 4. Prilozi 5. Testenine 6. Riba i plodovi mora sa pečurkama 7. Meso i pečurke 8. Divljač i pečurke idr. Pečurka, Gljive, Šampinjoni, Vrganji idr.
Ilustrovani kuvar u kom je sabrano preko 100 jela sa niskim sadržajem holesterola. Uz svaki recept dolazi spisak nutritivnih vrednosti obroka, poput gramaže masti (i zasićenih masti), proteina, ugljenih hidrata i sl. Zgodan dokaz da ishrana osoba koje imaju visok holesterol, ne mora da bude bezukusna i stroga da bi bila zdrava. Izdavač: Whitecap broj stranica: 192 povez: meki
Tvrd povez sa omotom, vrlo dobro očuvana, 160 strana. Kvalitetna štampa i fotografije u boji, izdanje iz 2006 Bounty books. The author of Discovering Wine explores the dynamic and integral relationship between wine and food, explaining the effects of different ingredients on wine taste, discussing the properties of various wines, and examining ethnic culinary traditions