Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 734 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
550 din - 799 din
Format: 17x24.5 cm Broj strana: 258 Pismo: Latinica Povez: Tvrd Knjiga blogerke Zoi Sag `Najbolji provod`. Najbolji provod je vodič kako da od svakog dana i događaja napraviš uspomene. Novo. Pogledajte i moje ostale oglase. Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte :)
Knjiga je NOVA Irski Kuvar (Irska Kuhinja) Ukusi tradicionalne irske domaće kuhinje engleski jezik Sve stranice u boji, na masnom papiru IRISH - The Taste of Ireland Traditional Home Cooking Sadržaj: - Supe i Čorbe - Glavna jela (govedina, piletina, teletina...) - Riblji specijaliteti - različite vrste riba, različiti rakovi... - Prilozi od različitih vrsta povrća - Dezerti - Irska kafa itd
U ponudi je knjiga `Ilustrovani vodič za lečenje hranom`, autora Denise Mortimore u izdanju DATASTATUS. Novo nekorišćeno. Broj strana je 144,latinica,mek povez, format 24cm. Ova knjiga će vam otkriti osnovne principe koji čine suštinu lečenja hranom i objasniti vam šta zapravo podrazumeva izraz „izbalansirana ishrana“. Upitnici za samoocenjivanje pomoći će vam da ustanovite specifične zdravstvene probleme. Na kraju, za mnoga stanja i oboljenja navedeni su hrana i dodaci (suplementi) ishrani koji imaju koristan efekat.
Dragi ljubitelji Plazme, Kako ljubav prema vašem omiljenom keksu raste, tako raste i naša želja da izmaštamo što više načina na koje možete uživati u njegovom jedinstvenom ukusu. Pred vama je knjiga recepata pisana srcem zbog koje će svi vaši svakodnevni susreti i važni životni trenuci biti obojeni nezamenljivom Plazma notom. Zapamtite, vaša Plazmastičarnica je tu kao smernica, a svaki recept je samo početak u kreiranju neponovljivog Plazma iskustva. Zato budite kreativni, svakom jelu dodajte nešto svoje i slobodno eksperimentišite jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti. Format: 19 x 19 cm Broj strana: 108 Pismo: Latinica Povez: tvrd
Kako da vam povremeno gladovanje postane navika, a vi – vitkiji i zdraviji. Povremeno gladovanje – ograničen unos kalorija u zadatom broju sati ili dana – postaje sve popularniji režim ishrane. Osim uspešnog mršavljenja, ono donosi široki spektar dobrobiti za zdravlje, no ljudi se s pravom pitaju: Koliko često možemo da jedemo? Da li ćemo moći da budemo usredsređeni na posao? Da li ćemo imati dovoljno energije za vežbanje? A verovatno najvažnije pitanje od svih glasi: Da li ćemo sve vreme biti gladni?! Zato su se autori ove knjige potrudili da iz različitih perspektiva provedu čitaoce kroz osnove povremenog gladovanja kao načina života – od nauke koja stoji iza ove strategije do izbora u svakodnevnom životu i dilema sa kojima se ljudi obično susreću. Dok doktor Fang i Megan Ramos objašnjavaju principe povremenog gladovanja zasnovane na naučnim istraživanjima i obrazlažu kako ga prilagoditi svakome ponaosob, Iv Mejer deli svoje lično iskustvo i mukom stečeno znanje koje joj je uspešno preokrenulo život. U knjizi je pokriveno sve o ovoj temi, od planiranja obroka do vežbi duha, što će vam olakšati da usvojite ovakav način ishrane kao korisnu naviku koja nudi trajne dobrobiti. „U knjizi ćete naći sve što je potrebno da sledite bezbedan i uspešan program povremenog gladovanja kojim popravljate svoje zdravlje.“ – Tim Nouks, naučnik „Autori uspešno objašnjavaju šta je povremeno gladovanje, zašto je ono važno i kako se praktikuje.“ – Bendžamin T. Bikman, profesor fiziologije i razvojne biologije Povez knjige : Mek Strana : 288 Format knjige : 13x20 cm Pismo : Latinica
ZDRAVO KUVANJE - francuski jezik Više od 200 recepata i mnogo saveta za uravnoteženu ishranu Autor: Rosemary Stanton Godina izdanja: 1999. Broj strana:190 Povez: mek Format: 30cm Bogato ilustrovano. Stanje kao na slici. Očuvana dobro. LA CUISINE SAINE Plus de 200 recettes et de nombreux conseils pour une alimentation équilibrée Autorka Rosemari Stanton pokazuje koliko je uravnotežena ishrana neophodna za naše telo i um. Zdravo kuvanje vam nudi izbor od više od 200 ukusnih recepata za sve prilike - od doručka do gurmanskih obroka - i pokazuje vam da uravnotežena kuhinja ima prednost u tome što je jednostavna, a da pritom zadržava zadovoljstvo na stolu. . Predstavljena vam je i uloga hranljivih materija, kako oni deluju i u kojoj hrani se nalaze, kao i preporuke za ishranu prema uzrastu i zdravstvenom stanju. Konačno, sveobuhvatan vodič za aditive će vas prosvetliti o njihovim efektima i upotrebi.
Ako poznaje osobenosti svog organizma svaki čovek može individualno da odabere materije koje uravnotežuju i povećavaju njegove prirodne odrambene mehanizme i da koristi sve blagodeti zdravog života. Navedena, vekovima proverena znanja o svojstvima organskih i neorganskih materija i njihovom uticaju na organizam čoveka pomoći će vam u tome. Povez knjige: broširan Broj strana: 140 Format: 20 cm Pismo: latinica Prevod: Mahmut Šehić
Knjiga je odlično očuvana Kochen mit Zuchtpilzen (Kuvanje sa gljivama tj pečurkama) Strana: 144 Tvrd povez Sve stranice u boji, bogato ilustrovano, na masnom papiru Nemački jezik Recepti za jela sa pečurkama Sadržaj: 1. Predjela sa pečurkama 2. Supe i čorbe od pečuraka 3. Salate 4. Prilozi 5. Testenine 6. Riba i plodovi mora sa pečurkama 7. Meso i pečurke 8. Divljač i pečurke idr. Pečurka, Gljive, Šampinjoni, Vrganji idr.