Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
26-50 od 294 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
400 din - 449 din
Kineske kulinarske čarolije Tian Ju, Lidija Obradović, Džang Guodžen Oblast: Ostala izdanja Očuvanost kao nova. ISBN: 978-86-531-0158-9 pismo: latinica strana: 112 Ovo je jedini primerak na sajtu na dan postavljanja! POGLEDAJTE I OSTALE predmete KOJE PRODAJEM POPUST NA VIŠE KUPLJENIH PREDMETA, PITAJTE! KLIKNITE NA LINK http://www.kupindo.com/Clan/zambezi/SpisakPredmeta format: 120 X 200 mm povez: broš Večera za okruglim kineskim stolom doživljaj je koji se ne zaboravlja. Kineska kuhinja je saga o drevnoj kulturi pisana jezikom hrane, pa kada se prepustite ukusima, mirisima i bojama đakonija, tanano dodirujete same korene kineske civilizacije i istoriju kineske gastronomije staru hiljadama godina. Štivo koje je pred čitaocima deo je te bogate kulinarske riznice. U njemu su priče o nastajanju popularnih jela, priče o tradicionalnim praznicima i specijalitetima koji ih krase i priče o živopisnoj simbolici hrane. A izbor kulinarskih recepata način je da, bar na trenutak, svim čulima uronite u tajanstveni svet drevne kineske civilizacije. Deo sadržaja je na slici 2. Ovo je jedini primerak na sajtu na dan postavljanja! POGLEDAJTE I OSTALE predmete KOJE PRODAJEM POPUST NA VIŠE KUPLJENIH PREDMETA, PITAJTE! KLIKNITE NA LINK http://www.kupindo.com/Clan/zambezi/SpisakPredmeta
EKSPRES KUHARICA, izdavač Svijet, zagreb, meki povez, 128 strana. U malom formatu, na svega 128 strana, autorica Višnja Ogrizović uspela je da postavi osnovna pravila brzog kuvanja, od supa i umaka preko mesa, ribe, živine, povrća, do salata, bezmesnih jela, pripreme sendviča, jela iz limenki, lisnatog testa, jaja, slatkiša i brzinske pripreme zimnice. Mala ali dragocena knjižica.
Vesna Andjusic/Boginka Petkov - Gurmanski kuvar Beograd, 1996/97. godine na 192. strane. Kuvar je dobro ocuvan, posveta na predlistu. Iz sadrzaja; predjela, supe i corbe, testa, jela bez mesa, jela sa mesom, rostilj, riba, divljac, salate, sosovi i umaci, slatkisi.
Dobro očuvana,kvalitetno ilustrovana u boji, izdanje Tukan press, Beograd 2012, detaljniji opis: Sadrzaj knjige uglavnom reprezentuje saznanje o namirnicama,gljivama i lekovitim biljkama nase zemlje, njihovoj primeni u ishrani, nauke o ishrani, vegetarijanske ishrane odnosno medicinske nutritivne terapije. Svaka receptura jela sadrzi potrebne namirnice, sa objasnjenjem o mozda manje koriscenim ili nepoznatim namirnicama, postupak pravilne pripreme hrane i primerne fotografije, originalni rad autora, originalne kreacije jela. Knjiga odgovara ciljevima obrazovanja i vaspitanja citaoca a sve u prevenciji bolesti, odnosno ocuvanja zdravlja.
Kuharica za alergičare- Dr Ingeborg Schindler,Dr Isolde Brackle, Brigitte Karch, latinica, knjiga je ilustrovana fotografijama u boji Izdavac : August Cesarec-Zagreb,1986 Godina : 1986 Povez : tvrd Stranica : 227 Stanje : dobro ocuvana,na donjem desnom uglu korica malo oštećena što se može videti na fotografiji Format : 25x17 cm
Salamurenje mesa i soljenje slanine, kože i creva Nolit, 1987. 132 strane. Knjiga je veoma očuvana. Soljenje slаnine Soljenje sirovih kožа Soljenje crevа Obrаdа pojedinih vrstа crevа Dezinfekcijа crevа Konzervirаnje crevа Klаsirаnje i kаlibrirаnje crevа Fizičke osobine crevа Mokrаćnа bešikа ili mehur Goveđi jednjаci Seroze ili mrene VEŠTAČKI OMOTAČI Meso, slanina, koža, creva, salamurenje...
Format: 24x17 cm. Broj strana: 134 Izdavač i godina izdanja:NISRO Prosvjeta Bjelovar 1985. g. Mek povez Pismo: Latinica Unutrasnjost knjige dobro ocuvana.Korice malo slabijeg kvaliteta. Sadrzaj knjige mozete videti na slikama. Moje ostale knjige mozete pogledati preko sledeceg linka: http://www.kupindo.com/Clan/miloradd/SpisakPredmeta