Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 1077 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
300 din - 449 din
Izdavac:Mono and Manana, Beograd Godina :1999 Povez : meka Stanje : dobro Stanje proverite na slikama. Ovo se ne kupuje svaki dan, naročito u ovakvom stanju! U svakom slučaju, pitajte, tražite dodatne slike proverite dali vam odgovara stanje, i licitirajte Uštedite na poštarini i kupite što više knjiga! Kliknite na ovaj link ispod i pogledajte sve knjige što prodajem: http://www.kupindo.com/pretraga.php?Pretraga=&Prodavac=palesztin&Grupa=622 ---OKI---
DR ANA GIFING HRONO ISHRANA ZA POČETNIKE Izdavač - Finesa, Beograd Broširan povez, 93 strane, ilustrovano Ima podvučenih redova u unutrašnjosti,tankim linijama ne smeta pri čitanju. Da li ste znali da ne morate da se izgladnjujete da biste se rešili viška kilograma? Dovoljno je samo da bazirate svoju ishranu na pravilnoj kombinaciji namirnica i da uvek jedete svoje obroke u određeno vreme. Jednostavno, zar ne? U ovoj knjizi su objašnjeni svi metabolički procesi, jednostavnim jezikom. Specijalista dr Ana Gifing vam predstavlja samu srž i filozofiju hrono ishrane, baziranu na iskustvu sa 60 000 pacijenata centra dr Gifing, kako u Srbiji, tako i u regionu. Hrono ishrana nije dijeta. Hrono ishrana je stil života i najkvalitetniji program hrono ishrane koji odgovara svakom pojedincu!
Dobro očuvana,kvalitetno ilustrovana u boji, izdanje Tukan press, Beograd 2012, detaljniji opis: Sadrzaj knjige uglavnom reprezentuje saznanje o namirnicama,gljivama i lekovitim biljkama nase zemlje, njihovoj primeni u ishrani, nauke o ishrani, vegetarijanske ishrane odnosno medicinske nutritivne terapije. Svaka receptura jela sadrzi potrebne namirnice, sa objasnjenjem o mozda manje koriscenim ili nepoznatim namirnicama, postupak pravilne pripreme hrane i primerne fotografije, originalni rad autora, originalne kreacije jela. Knjiga odgovara ciljevima obrazovanja i vaspitanja citaoca a sve u prevenciji bolesti, odnosno ocuvanja zdravlja.
Kuharica za alergičare- Dr Ingeborg Schindler,Dr Isolde Brackle, Brigitte Karch, latinica, knjiga je ilustrovana fotografijama u boji Izdavac : August Cesarec-Zagreb,1986 Godina : 1986 Povez : tvrd Stranica : 227 Stanje : dobro ocuvana,na donjem desnom uglu korica malo oštećena što se može videti na fotografiji Format : 25x17 cm
Salamurenje mesa i soljenje slanine, kože i creva Nolit, 1987. 132 strane. Knjiga je veoma očuvana. Soljenje slаnine Soljenje sirovih kožа Soljenje crevа Obrаdа pojedinih vrstа crevа Dezinfekcijа crevа Konzervirаnje crevа Klаsirаnje i kаlibrirаnje crevа Fizičke osobine crevа Mokrаćnа bešikа ili mehur Goveđi jednjаci Seroze ili mrene VEŠTAČKI OMOTAČI Meso, slanina, koža, creva, salamurenje...
21883) MIRIS RIBLJE ČORBE , Zdravko Šćepanović , Panonske niti Kruščić 2013 ,kuvar za pripremanje ribe , mek povez , četvrto izdanje, ilustrovano,latinica,280 strana, poptis i posveta autora na predlistu , Autor je sakupio mnoge više ili manje poznate, neke i nepoznate, recepte za riblju čorbu. Za ovaj `kuvar dobrih misli` tekstove su mu podarili Boda Marković, Mija Alas, Zvonko Bogdan, Luis, Petar Lazić...Anegdote poznatih ljudi, čuvenih boema, njihivi recepti za riblju čorbu `začinjeni` pikantnim dogodovštinama.Zanimljiv kuvar koji sadrži ponešto od suštine svakog od ljudi koji su u njemu ostavili svoj recept. Riblja čorba shvaćena je kao sinteza 4 bitna kosmička elementa, kao otelotvorenje smisla u jednostavnosti. A svima nam se čini da znamo da je skuvamo...
Izdavač: Otkrića, Novi Sad Godina izdanja: 2001. Povez: Broširan Broj strana: 112 Stanje: Dobro - Veoma dobro (Ima posvetu) Iz sadržaja: - Kako napraviti dobru kafu - kako prepoznati dobru kafu - Kada treba piti kafu - Stimulativni i neželjeni efekti kafe - Zanimljivi recepti - Simboli za čitanje taloga tzv. gledanje u šolju...