Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 2716 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
500 din - 549 din
Premium univerzal mix,za hlebove i peciva. Prirodno bez glutena. Sastojci:pirinčano brašno, brašno od prosa, krompirov skrob, zgušnjivač (guar guma),vlakna psilijuma. RECEPT ZA HLEB Potrebni sastojci:20g kvasca, kašičica šećera, kašičica soli, 20ml ulja, 300ml mlake vode. Priprema:300g smeše sjediniti sa usitnjenim kvascem, dodati so i šećer, zatim ulje. Postepeno dodavati mlaku vodu i mutiti mikserom, dok testo ne bude penasto. Potom, dobijeno testo, izliti u predhodno premazan kalup ili tepsiju sa dubljim ivicama i ostaviti da odstoji na toplom 40 min da naraste. Hleb peći u zagrejanoj rerni na 230 stepeni, oko 30min, dok se ne dobije korica svetlo braon boje.
Psyllium je ljuska semena biljke iz roda Plantago. Sadrži dijetalna vlakna koja poboljšavaju probavu i daju osećaj sitosti tako da su odličan izvor za zdraviji način ishrane. Psyllium se koristi i kao brašno za pripremu različitih vrsta hleba, peciva, kolača i ostalih testa pri čemu je posebno pogodan za proizvode bez glutena.
Hlorofil kojim lucerka obiluje, je poznat po tome što čisti krv i povećava nivo kiseonika u krvi. Detoksikuje organizam, izvlači toksine iz jetre i time poboljšava funkciju jetre, stoga se alfalfa koristi za oporavak i čišćenje organizma, nakon uzimanja lekova, kao zaštita nakon uklanjanja amalgamskih plombi i tokom lečenja zavisnosti od alkohola.
Visokoenergetski biljni puter spravljen od pečenog kikirikija nosi u sebi sva blagotvorna dejstva kikirikija i može se koristiti kao namaz za hleb, kao poslastica u kombinaciji sa medom ili malteksom i kao dodatak u receptima za kolače. Dobijen je blendiranjem pečenih semenki kikirikija. Ne sadrži nikakve aditive i konzervanse. Visokoenergetski biljni puter spravljen od pečenog kikirikija nosi u sebi sva blagotvorna dejstva kikirikija i može se koristiti kao namaz za hleb, kao poslastica u kombinaciji sa medom ili malteksom i kao dodatak u receptima za kolače. Dobijen je blendiranjem pečenih semenki kikirikija. Ne sadrži nikakve aditive i konzervanse. Nutritivna deklaracija u 100g / % dnevnog referentnog unosa* *Referentni unos za prosecnu odraslu osobu: 8400 kJ / 2000 kcal* Energ.vrednost 2461,83 kJ / 588 Kcal /29,40% Proteini 28,27 g / 56,5% Ugljeni hidrati 20 g / 7,7% od kojih šećeri 74,2 g (82,4%*) Masti 55,3 g / 79% Od kojih zasicene 10 g / 50% Biljna vlakna 6 g / 25% So 0g / 0% Alergen info: kikiriki (potencijalni alergen) {product id=1424}
Ukoliko ste oduvek više voleli beli deo eurokrema, ovo je vrsta meda kojoj ćete se posebno obradovati. Teksturom i bojom podseća na poslasticu, na neodoljivo sladak mus, ali ukus meda od uljane repice je superiorniji od slatkiša. Delikatna voćna aroma sa gorkim šmekom u tragovima odlično će se uklopiti u obroke cele porodice. Čuvati na sobnoj temperaturi. Kristalizacija je prirodno svojstvo meda. Med ne smeju koristiti deca mlađa od godinu dana.
Za parče hleba, palačinke i kolače…PEKMEZ OD KAJSIJA bez šećera… jer što više voća, to je ukusnije, slasnije – prste da poližeš! Koristili smo 100% prirodne sastojke bez šećera i dobili Kao Zdravlje pekmez od kajsija bez šećera koji će postati tvoj omiljeni domaći namaz!