Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
101-125 od 15025 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
1,500 din - 2,999 din
Opis Ovaj proizvod je idealan za salate, kuvano i pečeno meso, pice, hladno meso, voće i sladoled. Balzamiko perle – malo molekularne gastronomije. Ovaj proizvod nastao od balzamiko kondomenta, služi najviše za dekoraciju jela. Tanka opna pukne kada je pritisnete uz nepce i iz perle se razlije slatka aroma balzamiko kondimenta. Zemlja porekla: Italija Neto težina: 50 g
Opis Nakon kratke maceracije, laganog ceđenja i taloženja šira je fermentisala spontano na 18-22 stepena. Ovo vino je odlezavalo godinu dana u hrastovim tonno bačvama (500 litara) na talogu kvasca, uz povremeno mešanje i podizanje taloga. Vino sočnog ukusa, srednjeg tela sa voćnim karakterom, duge završnice. Chardonnay Triangle Lastar belo vino idealno je uz: ribu na žaru, polumasne sireve, pečena crvena mesa. Sortni sastav: Chardonnay Nagrade: Srebrna medalja: BIWC 2019 Bronzana medalja: IWC 2017/2018/2019//AWC 2017 Zemlja porekla: Srbija Neto težina: 750ml
Opis Ekstra devičansko maslinovo ulje voćne arome Giuseppe Fois dobijeno je selekcijom više sorti maslina obranim u optimalnom dobu sazrevanja. Posebna pažnja koja se posvećuje tradicionalnom procesu hladnog ceđenja u kombinaciji sa visokim kvalitetom pažljivo odabranih sorta maslina rezultuje dobijanjem “Giuseppe Fois fruttao meddio” – balansirano maslinovo ulje, jarko zelene boje, pikantnog, gorkog ukusa i čistog mirisa masline. Idealno je za svakodnevnu upotrebu. Delikatan ukus koji je blag, a u isto vreme izrazito “prisutan” čini ga savršenim za morske plodove i ribu. Nagrade: – Concorso Oleario Montiferru, 2018. – Honorabe mention, 2018 – Concorso Regionale “Olio Nuovo”, 2018. – 2nd place Pluricultivar category – Guida Flos Olei 2016. – Score 95/100 – Guida Oli d’Italia del Gamberro Roso, 2015. – 2nd place – Concorso Oleario Internacionale AIPO d’Argento – 1st prize – Concorso Oleario Montiferru, 2014. – 1st prize – Ercole Olivario, 2014. – 1st prize Intense fruity category Zemlja porekla: Italija Neto težina: 1000 ml – metalna ambalaža
Opis Ekstra devičansko maslinovo ulje voćne arome Giuseppe Fois dobijeno je selekcijom više sorti maslina obranim u optimalnom dobu sazrevanja. Posebna pažnja koja se posvećuje tradicionalnom procesu hladnog ceđenja u kombinaciji sa visokim kvalitetom pažljivo odabranih sorta maslina rezultuje dobijanjem “Giuseppe Fois fruttao meddio” – balansirano maslinovo ulje, jarko zelene boje, pikantnog, gorkog ukusa i čistog mirisa masline. Idealno je za svakodnevnu upotrebu. Delikatan ukus koji je blag, a u isto vreme izrazito “prisutan” čini ga savršenim za morske plodove i ribu. Nagrade: – Concorso Oleario Montiferru, 2018. – Honorabe mention, 2018 – Concorso Regionale “Olio Nuovo”, 2018. – 2nd place Pluricultivar category – Guida Flos Olei 2016. – Score 95/100 – Guida Oli d’Italia del Gamberro Roso, 2015. – 2nd place – Concorso Oleario Internacionale AIPO d’Argento – 1st prize – Concorso Oleario Montiferru, 2014. – 1st prize – Ercole Olivario, 2014. – 1st prize Intense fruity category Zemlja porekla: Italija Neto težina: 750 ml u staklenoj flaši
Opis Kulen nastao kombinacijom visokokvalitetne svinjetine i tradicionalnih začina, dimljen i sušen po tradicionalnoj recepturi. Proizveden od mišićnog tkiva i čvrstog masnog tkiva beličaste boje. Kao jedan od mnogobrojnih suhomestanih proizvoda, potiče iz vremena kada su nastali i drugi proizvodi od sušenog dimljenog mesa, kada se proces sušenja i dimljenja pokazao kao najbolji za konzerviranje mesa koje je u tom procesu zadržalo većinu hranljivih svojstava i specifičan miris i ukus. Kao predjelo, glavno jelo ili desert, u svom originalnom obliku, bez ikakve obrade kulen daje punu lepezu svih svojih ukusa: i ljut je i sladak, i aromatičan i opor od dima. Često se koristi za pravljenje sendviča, pica, pita, kao i aromatični dodatak sosevima, svežem ili termički obrađenom povrću radi postizanja intenzivnog i pikantnog ukusa. Kulen se služi uz beli ili polubeli, domaći hleb napravljen od pšeničnog brašna. Idealna kombinacija je topao hleb, hladan kulen ili obrnuto. Ako uz kulen konzumirate belo suvo vino, ne jače od jedanaest gradi, ohlađeno tako da orosi čašu nećete pogrešiti. Naprotiv, uživaćate u savršenoj kombinaciji ukusa.
Opis Proizvod dobijen kombinacijom kvalitetnog mesa i masnog tkiva, dimljen i sušen po tradicionalnoj recepturi. U mnogim područjima se prave kobasice na svojstven način i uz upotrebu specifičnih začina, tako da mnoge države imaju svoje prepoznatljive vrste kobasica. Kobasica, zahvaljujući svom sastavu, sadrži vitamine B12 i B6 koji su od značaja za normalno funkcionisanje organizma. Takođe, sadrži proteine i kolagen koji imaju značajnu ulogu u obnavljanju tkiva. Mnogim gurmanima je nezamenljiva kombinacija kobasice i piva, mada je dobra i u kombinaciji sa slatkim belim i crvenim vinom. Često se koristi za pravljenje sendviča, pica, pita, kao i aromatični dodatak sosevima, svežem ili termički obrađenom povrću radi postizanja intenzivnog ukusa.
Po boji proizvoda ne možete oceniti da li je vaša maka čista crvena, ali možete po ukusu. Ako probate bez ičega svaku maku na kašičicu, jasna je razlika između miksa sirovog, miksa gelatinizovanog, čiste crne i čiste crvene make. A još jasnija razlika između prave crvene make i onih proizvoda koji se tako prodaju ali svakako to nisu. Što je ukus jači, pikantniji, gorči, kiselkastiji, to je maka bolja i čistija. Just Superior peruanska maka crvene boje je napravljena od blago crvenih (rozikastih) do tamno crvenih (skoro ljubičastih) plodova make, i kao takva, zdrava hrana u čiji se kvalitet možete pouzdati.
Regija: Menfi Sorta grožđa: Nero d’Avola Zanimljivo vino srednjeg tela koje je odležavalo 10 meseci u velikim hrastovim bačvama. Prelepih aroma zrelih trešanja, višanja i šumskih jagoda praćeno divnim kiselinama i elegantnom taninskom strukturom. Duga voćna završnica sa notama šljiva, ruže i čokolade.
Regija: Menfi Sorte grožđa: Grecanico i Sauvignon Blanc Hrskavo i osvežavajuće vino srednjeg tela sa divnim aromama koje podsećaju na limunovu koru, limetu, nektarine i belo poljsko cveće. Ime je dobilo po cveću Alastro koje okružuje vinograde Grecanica. Duga cvetna završnica sa notama jasmina, zelenog čaja i lipe.
Young Salt London Dry Gin premium džin ručno proizveden u maloj seriji u destileriji Salty Stone u Srbiji od 12 različitih vrsta biljaka. Kristalno prozirne boje, sa širokim spektrom aroma, među kojima dominiraju note citrusa, melise i korice limete, protkane tonovima crvenog voća, narandže i đumbira. Ukus je pun, lepo izbalansiran i svež, sa raskošnom aromom kleke, koja harmonično najavljuje dugu i slanu završnicu, pa otuda i sam naziv koji ovaj džin nosi. Pakovan u modernu bocu sa originalnom i vrlo prepoznatljivom etiketom, koja zajedno sa mnoštvom kompleksnih aroma ovom džinu daje potpuno jedinstven karakter. Additional Information Zemlja porekla Srbija Zapremina 0.50l % alkohola 42% decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product World Gin Awards, 2022, Best Serbian Contemporary Gin