Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 421 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Opis proizvoda Cilić Manifest Merlot 2017 karakteriše tamna rubin crvena boja ,svež i voćni miris smokvi , višnje i kože. Ukus je elegantan pun svilenih tanina koje iskazuju smokvu i crvenu šljivu. Završnica je duga i postojana . Manifest Merlot , vino koje ima odličan potencijal starenja , stoga u adekvatnim podrumskim uslovima može odležavati još 20 godina. Mesto Jagodina Period odležavanja BARIK • Procenat alkohola: 15.00%. Regija Tri Morave rejon Sorta vina 100% Merlot
Opis proizvoda U bogatom asortimanu vinarije Erdevik nalazi se i roze Roza Nostra, proizveden kupažom najkvalitetnijeg grožđa sorti Merlot i Cabernet Sauvignon. Ovo vino pruža upravo sve ono što se od jednog vrhunskog rozea i očekuje. Aromatično, osvežavajuće, voćno i pitko vino Roza Nostra probudiće aromama jagoda, višanja, vinogradarskih breskvi i osvežavajućih citrusa sva Vaša čula. Na ukusu punog tela i dobro izbalansirano. Uz naznaku mineralnosti i nešto malo iskričavih kiselina, lako se uklapa uz sve vrste mediteranskih salata, lagane paste sa belim sosevima, morske plodove, bele ribu, pernatu divljač, pa čak i dobro ide i uz sve vrste kremastih i lakih letnjih kolača. • Temperatura serviranja: 8-10°C.
Opis proizvoda Gvozdeni puk je suvo, crveno vino napravljeno kupažom sorti grožđa Cabernet Sauvignon, Merlot i Prokupac. Karakteriše ga divna tamno crvena boja u čijem odsjaju se mogu videti ljubičaste nijanse. idealan uz polutvrde sireve, poput gaude, uz sušena mesa- pršutu i šunku i sve vrste roštiljskog mesa.
Opis proizvoda Belo suvo vino Ex Cathedra vinarije Erdevik, nastalo je odabirom najkvalitetnijeg grožđa sorte Sauvignon Blanc, uzgajanog u sopstvenim vinogradima, na jugozapadnim padinama Fruške gore, u neposrednoj blizini reke Dunav. Nakon berbe, vinifikacije i sazrevanja u podrumu vinarije Erdevik vino se flašira i transportuje do Jadranskog mora gde se polaže u kaveze i potapa na dubinu od 30 metara. Nakon osam meseci odležavanja priroda čini svoje te se na samim flašama stvaraju korali koji svaku bocu čine autentičnom. Međutim pored neponovljivog prirodnog dizajna sazrevanje vina u moru je perfektno što je do sada u više navrata dokazano pri pronalascima vina u raznim brodskim olupinama.
Opis proizvoda 70% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 10% Cabernet Franc. Veoma bogat i složen aromatski kompleks sačinjen od tonova višanja, kupina i crnih dudinja, sa nijansama crne čokolade i listova duvana. Vino je izuzetno ekstraktivno, ukus je mekan, a tanini slatki i sočni. Završnica ukusa je zaokružena, skladna, dugotrajna i voćna, sa nežnim tonovima hrastovine. Rodoslov je bogato vino sa velikim potencijalom za dugo obeležavanje.
Opis proizvoda Vino je izuzetnog ukusa, mekano sa sočnim taninima, a završnica ukusa je energična, dugotrajna i voćna. Izuzetno bogat aromatski kompleks sačinjen od intenzivnih tonova crvenog i bobičastog voća. • Temperatura serviranja: 16-18°C • Sorta grožđa: Cabernet Sauvignon • Tip: Suvo vino • Alkohol: 13,5% • Preporučuje se uz specijalitete od crvena mesa. • Za poseban doživljaj ovog vina preporučuje se dekantiranje.
Opis proizvoda Omnibus Lector najpoznatije vino Vinarije Erdevik, ali i srpskog vinarstva i vinogradarstva, nagrađeno Zlatnom platinom na prestižnom svetskom takmičenju vina Decanter WWA 2020 za berbu iz 2015. Tu nagradu prvi put je do sada na području čitavog Balkana ponela Vinarija Erdevik, koja važi za vinariju doslednu u konceptu stvaranja velikih vina, premium kvaliteta sa područja Fruške gore. Omnibus Lector 2017 takođe je nagrađen sa 90 izvanrednih poena, što ukazuje da se u ovoj vinariji staroj skoro dva veka konstantno radi na kvalitetu. Reč je o vrhunskom vinu proizvednom od 100% sorte Chardonnay, izuzetne žute boje sa zelenkastim odsjajem. Karakterišu ga intenzivne arome tropskog i žutog voća, na koje se nadovezuju kremasti tragovi vanile i pečenog biskvita u pozadini. Prijatnog, mineralnog karaktera i dobro integrisanih nota drveta i slatkih začina. Omnibus Lector je izuzetno vino, premium kvaliteta, punog tela i snažnog ukusa, blago mineralno i osvežavajuće, specifičnog i jedinstvenog izraza koji mu daje sazrevanje u barikiranim buradima, duge i impresivne završnice. Odlično se slaže uz sve vrste morskih plodova, zrele punomasne sireve, specijalitete od belog mesa.
Opis proizvoda Erdevik Grand Trianon Deux Mers crveno vino je kupaža sorti Cabernet Sauvignon, Merlot i Shiraz. Deux Mers odnosno dva mora je spoj nekadašnjeg Panonskog i Jadranskog mora. Vinogradi vinarije Erdevik odnosno cela Vojvodina je nekada bila Panosnko more koje se prostiralo na delovima teritorije današnje Srbije, Rumunije, Mađarske, Slovačke, Austrije i Hrvatske. Nakon berbe, vinifikacije i sazrevanja u podrumu vinarije Erdevik vino se flašira i transportuje do Jadranskog mora gde se polaže u kaveze i potapa na dubinu od 30 metara. Nakon osam meseci odležavanja priroda čini svoje te se na samim flašama stvaraju korali koji svaku bocu čine autentičnom. Međutim pored neponovljivog prirodnog dizajna sazrevanje vina u moru je perfektno što je do sada u više navrata dokazano pri pronalascima vina u raznim brodskim olupinama.
Opis proizvoda Svaka berba odležava i neguje se u hrastovini najmanje 5 godina, nakon čega se flašira i miruje još godinu dana.Miris crvenog bobičastog voća, somotasta struktura prijatne kiseline i mnoštvo voćnih aroma,punog tela sa izrazitom završnicom. Nakon dekantiranja preporucujemo ga uz divljač, pepper stake (uopšte jela sa crvenim mesom), paletu francuskih tvrdih sireva, i jače paste...
Opis proizvoda Kupaža merlot i prokupac. 33 je premium brend vinarije. Radi se o probirnoj berbi. Vino izrazite snage, na ukusu potentno, suptilno, sa aromama ogrozda i divlje kupine, duvana, zrna kafe. Izrazito kompleksna aroma hrasta, začina i minerala. Slaže se uz roštilj mesa, džigericu. Odlično uz Bifteke, junetinu, crvene sosove.
Opis proizvoda Tri Oraha 500 je jedinstveno vino nastalo tako što je iz svakog od 500 barika izvučeno po pola litre i sve blendirano od čega je dobijena legendarna etiketa. Vino je mešavina sorti Cabernet Sauvignon, Merlot i Cabernet Franc-a. Na mirisu se otvara sa začinskim i herbalnim tonovima, pa polako prelazi u zrelo crveno voće. Balansirane kiseline i tanini daju baršunast plišani ukus i dugu završnicu koja se pamti. Vino 500 se dekantira minimum 2 sata da bi se postigao potpuni užitak.
Opis proizvoda Ovo imanje flaširano vino Sirah odlikuje se daškom izvrsnosti koja je rezultat dvostrukog smanjenja roda, što dovodi do delimične dehidracije grožđa na vinovoj lozi, ali i prisustva 8% grožđa Vranac. Ovi koraci omogućavaju dobijanje fenološki zrelog vina intenzivne rubin crvene boje, visokog ekstrakta i visokog kapaciteta odležavanja. Buket obiluje aromama kupine, crne ribizle i java šljive. Kompleksnost ovog vina proizilazi iz 20-mesečnog odležavanja u novim buradima od američkog i francuskog hrasta koje omogućavaju dobijanje diskretnih začinskih tonova, upotpunjenih aromama moka kafe, vanile i sladića i crne čokolade. Okus je elegantan i pun, odlične strukture, mekih baršunastih tanina i lepo integrisanih aroma hrasta sa dugim ukusom. • Preporučena temperatura serviranja: 15-18°S. • Uparivanje: sa mesnim specijalitetima, posebno sa divljači u pikantnim sosovima. • Alkohol:16,5 % po vol.
Opis proizvoda Movia Veliko Belo suvo belo vino proizvedeno od sorti vinove loze Ribolla (60%), Sauvignon Blanc (30%) i Pinot Grigio (10%) koje se uzgajaju u regiji Goriška brda, u vinogradu Veliko, na slovenačkoj strani vinske oblasti Collio. Sazrevalo 18 meseci u barikiranim hrastovima buradima. Belo vino bistre, zlatno-žute boje sa uljanom strukturom. Odlikuje ga raskošan i intenzivan buke kojim dominiraju arome žute jabuke, suve kruške i ogrozda, protkane notama bergamota, limuna, suvog cveća i marcipana. Ukus je mekan, topao i sofisticiran, sa aromama zrelog voća i mediteranskog bilja, koje su zaokružene mladalačkom svežinom i lepom mineralnošću prožetom blagim taninima. Završnica je elegantna i duga, sa začinastim notama vanile, cimeta, kedra i čaja, protkana herbalnim tonovima mediteranskog bilja. Lepo se slaže uz pernatu divljač, posebno uz fazane i pačetinu, ali se može kombinovati i sa zečetinom, jagnjetinom i kremastim sirevima. • Temperatura serviranja: 10-12°C. • Alkohol: 13%.
Opis proizvoda Vino Tri Oraha dolazi iz istoimenog vinograda u kome se u malim kontrolisanim količinama uzgaja Cabernet Sauvingnon, Merlot i Cabernet Franc. Svaka berba čuva se i sazreva u potpuno novim barrique buradima od francuske hrastovine, najmanje 5-10 godina, što daje posebnu strukturu i zahteva duže dekantiranje pre upotrebe. Merlot Tri Oraha 2011 karakteriše tamna rubin crvena boja u čijem odsjaju se mogu videti naznake tamno ljubičaste. Obiluje divnim mirisno-voćnim aromama jagode i jasno izraženim tonovima barika. Završnica je duga i postojana.
Opis proizvoda 50&50 nazvan je po pravilnoj proporciji dve sorte Merlot i Sangiovese od kojih Merlot dolazi iz čuvene vinarije Avignonesi, a Sangiovese iz vinarije Capanelle tako da ovo vino osim što je kupaža dve sorte, takođe je spoj umeća dve različite vinarije. Krasi ga vrlo intezivan miris koji odmah po otvaranju boce dolazi do izražaja, mogu se prepoznati note kafe, duvana, vanile zatim herbalni mirisi koji nakon nekog vremena prerastaju u lepe voćne note zrelih trešanja i jagode, čineći ovo vino veoma kompleksnim. Ukus je izrazito bogat, pun, a tanini su svilenkasti. Crveno voće sa notama duvana, vanile i kože, izrazito duge završnice. Preporučuje se naravno uz najbolje komade crvenog mesa, biftek, ramstek, divljač i jake zrele sireve. • Temperatura serviranja: 16°C • Napomena: Vino sipati u čaše barem pola sata pre konzumiranja ili ga dekantirati.
Opis proizvoda Sauvignon Blanc, izrazito žute boje sa zlatnim odsjajem i mineralnim mirisima. Buke je delikatan koji podseća na breskvu, zrelu krušku i grejp, koje se dalje razvijaju u cvetne i zeljaste biljke poput bibera , listova paradajza , bosiljka i mediteranskog bilja do kožnih senzacija . Izuzetno lepo sastavljenih nota, koja raste sa bogatim, punim ,istovremeno skladno svežim, postojanim ukusom. Ekstremno elegantno vino intenzivnog ukusa i završnice. Ogroman potencijal starenja.
Opis proizvoda Ovo vino se proizvodi 100% od sorte Cabernet Sauvignon. Njegova složenost proizilazi iz 30-mesečnog odležavanja u novim buradima od francuskog i američkog hrasta pod strogo kontrolisanim uslovima temperature i vlažnosti u našem podrumu. Definiše ga duboka rubin crvena boja sa tamno ljubičastim nijansama. Na nosu otkriva intenzivan, kompleksan miris pirea od tamnog bobičastog voća, upotpunjen diskretnim tonovima vanile, sladića i začinskih nota. Ukus je bogat, punog tela, sa mekom strukturom tanina i harmonijskih kiselina, dugotrajnog voćno-čokoladnog ukusa. • Preporučena temperatura serviranja: 15-18°C. • Uživajte u kombinaciji sa specijalitetima od crvenog mesa, divljači u pikantnom sosu, biranim odležanim sirevima. • Alkohol:16,1%
Opis proizvoda Vino u časi bledo žuto zlatne boje, miris mlad i nežan. Belo cveće, breskve i sočno žuto voće dominiraju, dugog trajanja u ustima, i predstavlja istarsku malvaziju u punom sjaju. Na nosu nežna i samozatajna, na nepcima voćna i blago slana, izražene sortnosti i slasnog završetka. Vino koje izvrsno i s lakoćom prati hranu, naročito istarske lokalne specijalitete na bazi bele ribe, ali i rižoto i morske plodove. Dobro se slaže i sa belim mesom, lagano začinjenom azijskom kuhinjom i paeljom. Servira se na temperaturi od 10-12 °C. • Tip vina: suvo vino. • Alkohol:13,5 %
Opis proizvoda Vino odlikuje duboka rubin crvena boja s tamno ljubičastim nijansama. Zanimljivost o ovom vinu je postupak 24-mesečnog starenja tokom kojeg su bačve francuskog i američkog hrasta dvaput zamenjene novim. Ova retko korišćena metoda starenja, 200% barrique, rezultuje intenzivnom, zrelom i složenom aromom pirea od crnog voća, diskretnom vanilom s nagoveštajima mente. Ukus je bogat, skladan, izvrsne ravnoteže, mekih tanina i dugog voćno-čokoladnog ukusa.
Opis proizvoda • Sorta: Sangiovese • Berba: 2016 • Vinarija: Siro Pacenti • Region: Montalcino, Toscana • Zemlja: Italija • Tip: Crveno vino • Stil: Suvo vino • Odležavanje: Barik burad od francuskog hrasta • Alkohol: 14,50 % • Jedan vrlo precizan i elegantan brunello. Arome bobičastog voća, šljiva, višanja i začina na mirisu i ukusu. Postojana završnica. Jako dobar par mu je grilovani Ribeye odrezak. Preporučena • Temperatura serviranja: je 16-18°C. • Poželjno dekantirajte 30min.
Opis proizvoda • Sorte groždja: Sangiovese • Procenat alkohola: 15 % • Boja vina: Crveno • Količina šećera: Suvo • Način odležavanja: Barik • Vremenski period odležavanja: 24 meseci • Temperatura služenja: 16 – 18°C • Slaganje sa hranom: Odlično se slaže sa parmezanom, crvenim mesima (govedina, svinjetina, jagnjetina) na žaru, pastama. Vinarija Fontodi se nalazi u srcu Chianti Classico regiona u dolini koja se nalazi pored grada Panzana i zove se Conca d Oro (zlatna školjka) zbog svog oblika. Terroir je ovde karakterističan i poznat vekovima zbog tradicije kvalitetnog vinogradarstva. Ovde je kombinacija velikih nadmorskih visibna, odličnog zemljšta, puno sunčanih dana i fantastične mikroklime odlično ukomponvano za proizvadnju vrhunskih vina. Fontodijev Flaccianello je remek delo. Ovaj pregled predstavlja sastav nota sa dve odvojene degustacione seanse, jedne u vinariji i druge iz flaše koja se u više navrata degustirala tokom 24 sata u ritmu Monice Larner. U slučaju drugog uzorka završilo je pored Masseta, a onoliko lepog kao što je vino od Merlota, Flaccianello slika još lepši portret savršenog toskanskog pejzaža zahvaljujući tipičnosti Sangiovesea. Ova berba pokazuje neverovatnu dubinu i stručnost, sa osećajem elegancije koja potiče od nespornog kvaliteta voća postignutog u ovoj izbalansiranoj berbi. Buke se otvara sa notama tamne trešnje, plavog cveta i zemlje. Tanini su napeti, gotovo hrskavi, a vino nudi dubok pedigre i postojanost vodjenu očiglednom kiselošću. Ta dubina je ono što se najviše ističe u ovoj berbi. Do berbe 2013 Flaccianello je stario u bariku u trajanju od 24 meseca, dok ovogodišnja berba 2016 prvi put uključuje mali deo odležavanja u glinenim amforama.. Ova mala promena odnosa vina i veličine bačve rezultirala je elegantnijim i lepšim vinom. To je posebno naglašeno u ovoj berbi. Zbog hladnih prloćnih temperatura tokom cvetaja prinosi su smanjeni za 20 posto u 2016 godini u poredjenju sa 2015. Napravljeno je oko 65000 boca.