Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Opseg cena (RSD)
Prikaži sve
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
76-100 od 119 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
76-100 od 119 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Enološki Program

Namenjen je za određivanje količine (procenat) šećera u moštu. Merač deluje na osnovi gustoće šire. Uz pomoć širometra, na osnovu količine šećera u moštu, možemo približno predvideti volumni udeo alkohola u budućem vinu. MATERIJAL: stakleni merač, tečnost u termometru je na bazi alkohola i nije štetna za ljudsko zdravlje. Blister ambalaža sa plastifikovanim kartonskim uputstvom za upotrebu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Namenjen je za određivanje količine (procenat) šećera u moštu. Merač deluje na osnovi gustoće šire. Uz pomoć širometra, na osnovu količine šećera u moštu, možemo približno predvideti volumni udeo alkohola u budućem vinu. MATERIJAL: stakleni merač, tečnost u termometru je na bazi alkohola i nije štetna za ljudsko zdravlje. Blister ambalaža sa plastifikovanim kartonskim uputstvom za upotrebu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Essezym-color je visoko koncentrovan pektolitički enzim u obliku granula koji se koristi za ekstrakciju plemenitih supstanci iz pokožice voća. Njegovom upotrebom na voće u fazi muljanja ili presovanja optimalno se izvlače korisni sastojci koji se nalaze u ljuskama voća. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Enzim se rastvara u 10x većoj količini vode i taj rastvor se dodaje u voće u fazi muljanja ili presovanja, 2-3g/100kg voća na temperaturi 8-40°C na početku fermentacije. Čuva se na suvom i hladnom mestu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Essezym-color je visoko koncentrovan pektolitički enzim u obliku granula koji se koristi za ekstrakciju plemenitih supstanci iz pokožice voća. Njegovom upotrebom na voće u fazi muljanja ili presovanja optimalno se izvlače korisni sastojci koji se nalaze u ljuskama voća. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Enzim se rastvara u 10x većoj količini vode i taj rastvor se dodaje u voće u fazi muljanja ili presovanja, 2-3g/100kg voća na temperaturi 8-40°C na početku fermentacije. Čuva se na suvom i hladnom mestu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

NEUTRALAN KVASAC ZA VINO I RAKIJU Saccharomyces cerevisiae sp. bayanus Vinoferm basic bayanus je kvasac selekcionisan za proizvodnju kvalitetnih suvih belih vina i voćnih rakija. Veoma je koristan kod otežane fermentacije i zbog neutralnosti soja koristan kod vrenja voća svih sorti. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 20-30g/100L, kod otežanih fermentacija i do 50g/100L NAČIN UPOTREBE: Razmutiti kvasac u blago toploj vodi (35-40°C) u odnosu 1:10, promešati, ostaviti 15min, u to dodati istu količinu šire ili isceđenog voća i opet promešati snažno, ostaviti još 15min i sve dodati u masu za tretiranje uz mešanje. Voditi računa da razlika temperature vode sa kvascem i šire tj kljuka ne bude veća od 10°C da bi se izbegao termički šok kvasca. Čuva se na suvom i hladnom mestu Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda NEUTRALAN KVASAC ZA VINO I RAKIJU Saccharomyces cerevisiae sp. bayanus Vinoferm basic bayanus je kvasac selekcionisan za proizvodnju kvalitetnih suvih belih vina i voćnih rakija. Veoma je koristan kod otežane fermentacije i zbog neutralnosti soja koristan kod vrenja voća svih sorti. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 20-30g/100L, kod otežanih fermentacija i do 50g/100L NAČIN UPOTREBE: Razmutiti kvasac u blago toploj vodi (35-40°C) u odnosu 1:10, promešati, ostaviti 15min, u to dodati istu količinu šire ili isceđenog voća i opet promešati snažno, ostaviti još 15min i sve dodati u masu za tretiranje uz mešanje. Voditi računa da razlika temperature vode sa kvascem i šire tj kljuka ne bude veća od 10°C da bi se izbegao termički šok kvasca. Čuva se na suvom i hladnom mestu Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

UNIVERZALNA HRANA ZA KVASCE Vinovit je potpuna hrana za kvasac i veoma brzi aktivator fermentacije sačinjen u osnovi od fosforno-azotnih jedinjenja i vitamina B1 specijalno namenjen za stimulaciju rasta i razvoja kvasaca što doprinosi brzoj alkoholnoj fermentaciji sa kompletnim tokom. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 15-30g/hL sukcesivno se dodaje uz prethodno rastvaranje u vodi ili širi, dodavanjem u celu masu uz mešanje. Savetuje se dodavanje u inicijalnoj fazi fermentacije, najkasnije do 50% prevrelog šećera. SASTOJCI: • Amonijum sulfat E517 • Amonijum bifosfat • Celuloza • Tiamin hidrohlorid Vit B1 +/-0,2% Čuva se na suvom i hladnom mestu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda UNIVERZALNA HRANA ZA KVASCE Vinovit je potpuna hrana za kvasac i veoma brzi aktivator fermentacije sačinjen u osnovi od fosforno-azotnih jedinjenja i vitamina B1 specijalno namenjen za stimulaciju rasta i razvoja kvasaca što doprinosi brzoj alkoholnoj fermentaciji sa kompletnim tokom. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 15-30g/hL sukcesivno se dodaje uz prethodno rastvaranje u vodi ili širi, dodavanjem u celu masu uz mešanje. Savetuje se dodavanje u inicijalnoj fazi fermentacije, najkasnije do 50% prevrelog šećera. SASTOJCI: • Amonijum sulfat E517 • Amonijum bifosfat • Celuloza • Tiamin hidrohlorid Vit B1 +/-0,2% Čuva se na suvom i hladnom mestu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

KARAKTERISTIKE Vinovit je aktivator fermentacije (hrana za kvasce) sačinjen u osnovi od fosforno-azotnih jedinjenja i vitamina B1, specijalno proučen za stimulaciju rasta i razmnožavanja kvasaca, što doprinosi brzoj alkoholnoj fermentaciji sa pravilnim i kompletnim tokom. U širi, posebno ako potiče od prezrelog grožđa ili grožđa zahvaćenog sivom plesni (botritisom) Vinovit uspostavlja optimalan nivo amonijačnog azota, kao i dobar odnos vitamina i mikroelemenata. U slučaju usporene fermentacije, zbog visoke temperature, Vinovit doprinosi završetku alkoholne fermentacije. Tiamin (Vitamin B1) kao sastavni deo Vinovit-a delimično umanjuje stvaranje viših alkohola (nepoželjnih za organoleptička svojstva vina) i favorizuje formiranje aromatičnih jedinjenja koja doprinose organoleptičkim svojstvima vina. Pored toga, Vinovit zbog svog specifičnog sastava sprečava stvaranje sumporvodonika. DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE • 10-30 g/hl Savetuje se dodavanje Vinovit-a u inicijalnoj fazi fermentacije, najkasnije do 50% prevrelog šećera. Dodaje se sukcesivno, uz prethodno rastvaranje u vodi ili širi, uz mešanje u celu masu. Napomena: Sa 10 g/hl unosi se u širu 20 mg/hl Tiamina (Vitamina B1) i 15 mg/l slobodnog azota. Zakonski limit za dozu Tiamina je 60 mg/hl. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda KARAKTERISTIKE Vinovit je aktivator fermentacije (hrana za kvasce) sačinjen u osnovi od fosforno-azotnih jedinjenja i vitamina B1, specijalno proučen za stimulaciju rasta i razmnožavanja kvasaca, što doprinosi brzoj alkoholnoj fermentaciji sa pravilnim i kompletnim tokom. U širi, posebno ako potiče od prezrelog grožđa ili grožđa zahvaćenog sivom plesni (botritisom) Vinovit uspostavlja optimalan nivo amonijačnog azota, kao i dobar odnos vitamina i mikroelemenata. U slučaju usporene fermentacije, zbog visoke temperature, Vinovit doprinosi završetku alkoholne fermentacije. Tiamin (Vitamin B1) kao sastavni deo Vinovit-a delimično umanjuje stvaranje viših alkohola (nepoželjnih za organoleptička svojstva vina) i favorizuje formiranje aromatičnih jedinjenja koja doprinose organoleptičkim svojstvima vina. Pored toga, Vinovit zbog svog specifičnog sastava sprečava stvaranje sumporvodonika. DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE • 10-30 g/hl Savetuje se dodavanje Vinovit-a u inicijalnoj fazi fermentacije, najkasnije do 50% prevrelog šećera. Dodaje se sukcesivno, uz prethodno rastvaranje u vodi ili širi, uz mešanje u celu masu. Napomena: Sa 10 g/hl unosi se u širu 20 mg/hl Tiamina (Vitamina B1) i 15 mg/l slobodnog azota. Zakonski limit za dozu Tiamina je 60 mg/hl. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

NAMENA PROIZVODA: Čips za vino FO(francuski hrast), MT+(medijum tostiran+) komadići francuskog hrasta termički obrađeni na temperaturi 210°C. Zamenjuje hrastovo bure prilikom odležavanja vina ili rakije. EFEKAT NA ŠIRU I VINO: Prenosi na vino ili rakiju pozitivna složena svojstva hrastovine, daje voćni karakter, slatkoću i punoću na ukusu, prijatne arome na tostiranu hrastovinu. DOZIRANJE: Zavisi od momenta primene, ukusa proizvođača, saveta tehnologa itd. Bela vina: tokom fermentacije 0,5-1,5 g/l, za odležavanje 1-2 g/l. Crvena vina: tokom fermentacije 1-3 g/l, za odležavanje 1-4 g/l. Za rakiju najbolje je u 5 ili 10 litara rakije staviti 1 kg čipsa da odleži 15-20 dana i onda tu ekstrakciju koristiti kao „začin“ za ostatak alkoholnog pića. Na taj način će korisnik pronaći svoju idealnu dozu i izbeći greške u doziranju. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Čips postaviti u određenu mrežicu da visi u tečnosti na kanapu čiji se drugi kraj izvodi ispod poklopca ili čepa napolje. Vrećice privezati na pola visine tanka odgovarajućim kanapom. Ako se radi o balonu ili buretu treba sašiti uzan rukav koji odgovara prečniku grlića balona ili otvoru za čep na buretu pa ga na svakih desetak santimetara vezati, da ne bi došlo do naduvanja „rukava“ i da bi bilo moguće njegovo izvlačenje iz balona ili bureta kada za to dođe vreme. Proizvodi: Sciage du Berry S.A.S,Pronektar,Jonzac,Cedex,Francuska Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda NAMENA PROIZVODA: Čips za vino FO(francuski hrast), MT+(medijum tostiran+) komadići francuskog hrasta termički obrađeni na temperaturi 210°C. Zamenjuje hrastovo bure prilikom odležavanja vina ili rakije. EFEKAT NA ŠIRU I VINO: Prenosi na vino ili rakiju pozitivna složena svojstva hrastovine, daje voćni karakter, slatkoću i punoću na ukusu, prijatne arome na tostiranu hrastovinu. DOZIRANJE: Zavisi od momenta primene, ukusa proizvođača, saveta tehnologa itd. Bela vina: tokom fermentacije 0,5-1,5 g/l, za odležavanje 1-2 g/l. Crvena vina: tokom fermentacije 1-3 g/l, za odležavanje 1-4 g/l. Za rakiju najbolje je u 5 ili 10 litara rakije staviti 1 kg čipsa da odleži 15-20 dana i onda tu ekstrakciju koristiti kao „začin“ za ostatak alkoholnog pića. Na taj način će korisnik pronaći svoju idealnu dozu i izbeći greške u doziranju. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Čips postaviti u određenu mrežicu da visi u tečnosti na kanapu čiji se drugi kraj izvodi ispod poklopca ili čepa napolje. Vrećice privezati na pola visine tanka odgovarajućim kanapom. Ako se radi o balonu ili buretu treba sašiti uzan rukav koji odgovara prečniku grlića balona ili otvoru za čep na buretu pa ga na svakih desetak santimetara vezati, da ne bi došlo do naduvanja „rukava“ i da bi bilo moguće njegovo izvlačenje iz balona ili bureta kada za to dođe vreme. Proizvodi: Sciage du Berry S.A.S,Pronektar,Jonzac,Cedex,Francuska Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Termometar za domaćinstvo (vrelu vodu) možemo upotrebljavati u mnogim poslovima u kući. Namenjen je za merenje temperature bilo koje tečnosti. Koristi se za merenje temperature prilikom ukuvavanja voća, merenje temperatura kupki, a najčešće se koristi za merenje temperature vode pri šurenju (skidanju perja, dlake) živine i svinja. KARAKTERISTIKE: Materijal: stakleni termometar, papirnata skala dužina: 280 mm merno područje: od 0 do +110°C podela: 1/2 pakovanje: blister ambalaža Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Termometar za domaćinstvo (vrelu vodu) možemo upotrebljavati u mnogim poslovima u kući. Namenjen je za merenje temperature bilo koje tečnosti. Koristi se za merenje temperature prilikom ukuvavanja voća, merenje temperatura kupki, a najčešće se koristi za merenje temperature vode pri šurenju (skidanju perja, dlake) živine i svinja. KARAKTERISTIKE: Materijal: stakleni termometar, papirnata skala dužina: 280 mm merno područje: od 0 do +110°C podela: 1/2 pakovanje: blister ambalaža Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Širomeri po Oechsle-u i po Babo-u služe tome da se već iz mošta ili šire prema očitanim vrednostima može predvideti količina alkohola u budućem vinu. Prema tim podacima, proizvođači vina, u mošt ili širu dodaju određenu količinu šećera, kako bi na kraju dobili željenu „jačinu“ vina. Širomer po Babo-u koristi se samo na ovim prostorima i ima nešto grublju skalu, dok većina zahtevnijih proizvođača vina koristi Širomer po Oechsle-u. Širomer po Oechsle-u merilo je koje pokazuje specifičnu težinu mošta, odnosno koliko je 1 litra mošta teža od 1 litre destilirane vode. Ambalaža: blister ambalaža sa plastificiranim kartonskim uputstvom za upotrebu Kat. broj: 1211 Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Širomeri po Oechsle-u i po Babo-u služe tome da se već iz mošta ili šire prema očitanim vrednostima može predvideti količina alkohola u budućem vinu. Prema tim podacima, proizvođači vina, u mošt ili širu dodaju određenu količinu šećera, kako bi na kraju dobili željenu „jačinu“ vina. Širomer po Babo-u koristi se samo na ovim prostorima i ima nešto grublju skalu, dok većina zahtevnijih proizvođača vina koristi Širomer po Oechsle-u. Širomer po Oechsle-u merilo je koje pokazuje specifičnu težinu mošta, odnosno koliko je 1 litra mošta teža od 1 litre destilirane vode. Ambalaža: blister ambalaža sa plastificiranim kartonskim uputstvom za upotrebu Kat. broj: 1211 Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Pomoću širometra sa termometrom praktično i tačno merimo temperaturu mošti ili šire - prilikom merenja količine šećera u moštu. Termometar, prilikom merenja uranja duboko u mošt (širu) te pokazuje tačno temperaturu mošti - nezavisno od temperature okoline. Širomeri po Babo-u i po Oechsle-u služe tome da se već iz mošta ili šire prema očitanim vrijednostima može predvidjeti količina alkohola u budućem vinu. Prema tim podacima, proizvođači vina, u mošt ili širu dodaju određenu količinu šećera, kako bi na kraju dobili željenu „jačinu“ vina. Razlika u širometrima je u tome što Širomer po Babo-u ima puno grublju skalu, dok većina zahtevnijih proizvođača vina koristi Širomer po Oechsle-u. Širomer po Oechsle-u s termometrom možemo koristiti i za određivanje završetka vrenja voćne komine. Širometar je merač koji deluje na principu gustine tečnosti. Što je tečnost toplija, ona je ređa, te stoga širometar tone dublje. Hladnije tečnosti su gušće pa merač-širometar uranja pliće. Tečnost u termometru je na bazi alkohola i nije štetna za ljudsko zdravlje. Ambalaža: Blister ambalaža sa plastifikovanim kartonskim uputstvom za upotrebu. Kataloški broj: 1212 Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Pomoću širometra sa termometrom praktično i tačno merimo temperaturu mošti ili šire - prilikom merenja količine šećera u moštu. Termometar, prilikom merenja uranja duboko u mošt (širu) te pokazuje tačno temperaturu mošti - nezavisno od temperature okoline. Širomeri po Babo-u i po Oechsle-u služe tome da se već iz mošta ili šire prema očitanim vrijednostima može predvidjeti količina alkohola u budućem vinu. Prema tim podacima, proizvođači vina, u mošt ili širu dodaju određenu količinu šećera, kako bi na kraju dobili željenu „jačinu“ vina. Razlika u širometrima je u tome što Širomer po Babo-u ima puno grublju skalu, dok većina zahtevnijih proizvođača vina koristi Širomer po Oechsle-u. Širomer po Oechsle-u s termometrom možemo koristiti i za određivanje završetka vrenja voćne komine. Širometar je merač koji deluje na principu gustine tečnosti. Što je tečnost toplija, ona je ređa, te stoga širometar tone dublje. Hladnije tečnosti su gušće pa merač-širometar uranja pliće. Tečnost u termometru je na bazi alkohola i nije štetna za ljudsko zdravlje. Ambalaža: Blister ambalaža sa plastifikovanim kartonskim uputstvom za upotrebu. Kataloški broj: 1212 Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Vinomer ili Bernadotova vaga koristi se za određivanje volumnog procenta alkohola u gotovom vinu. Za postizanje najtačnijih rezultata - merenje je potrebno izvoditi pri temperaturi vina od 20 C. KARAKTERISTIKE: Merno područje : 5-15 vol% alkohola Podela skale: 1/1 Dimenzije: 140x50 mm Zbog privlačnog dizajna često se kupuje kao poklon. Ambalaža: Blister ambalaža sa plastifikovanim kartonskim uputstvom za upotrebu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Vinomer ili Bernadotova vaga koristi se za određivanje volumnog procenta alkohola u gotovom vinu. Za postizanje najtačnijih rezultata - merenje je potrebno izvoditi pri temperaturi vina od 20 C. KARAKTERISTIKE: Merno područje : 5-15 vol% alkohola Podela skale: 1/1 Dimenzije: 140x50 mm Zbog privlačnog dizajna često se kupuje kao poklon. Ambalaža: Blister ambalaža sa plastifikovanim kartonskim uputstvom za upotrebu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Parafinsko ulje je uljasta, viskozna neutralna tečnost, bez boje, mirisa i ukusa. Koristi se u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Parafinsko ulje ili vazelin, dobija se od čvrstog parafinskog voska, od koga se takođe dobijaju i čvrsti parafin i cerezin. U prehrambenoj industriji, pa tako i u enologiji, uz pomoć parafinskog ulja se sprečava oksidacija vina koje se čuva u metalnim, plastičnim, staklenim ili betonskim cisternama. Ne preporučuje se upotreba sa ovom namenom za vina koja se neguju u drvenim buradima. Zaštita od oksidacije se zasniva na činjenici da je ulje lakše od vina, zbog čega ono pliva na površini, pa kad je taj sloj visine od 1-3cm, kiseonik iz vazduha nema kontakt sa vinom. Po sastavu, parafinsko ulje čine alifatični zasićeni ugljovodonici sa 5-15 C atoma u molekuli. NAČIN UPOTREBE Ako je sud sa plivajućim poklopcem, sipa se parafinsko ulje po obodu poklopca da se zaštiti od vazduha. NAČIN ČUVANJA Čuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Parafinsko ulje je uljasta, viskozna neutralna tečnost, bez boje, mirisa i ukusa. Koristi se u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Parafinsko ulje ili vazelin, dobija se od čvrstog parafinskog voska, od koga se takođe dobijaju i čvrsti parafin i cerezin. U prehrambenoj industriji, pa tako i u enologiji, uz pomoć parafinskog ulja se sprečava oksidacija vina koje se čuva u metalnim, plastičnim, staklenim ili betonskim cisternama. Ne preporučuje se upotreba sa ovom namenom za vina koja se neguju u drvenim buradima. Zaštita od oksidacije se zasniva na činjenici da je ulje lakše od vina, zbog čega ono pliva na površini, pa kad je taj sloj visine od 1-3cm, kiseonik iz vazduha nema kontakt sa vinom. Po sastavu, parafinsko ulje čine alifatični zasićeni ugljovodonici sa 5-15 C atoma u molekuli. NAČIN UPOTREBE Ako je sud sa plivajućim poklopcem, sipa se parafinsko ulje po obodu poklopca da se zaštiti od vazduha. NAČIN ČUVANJA Čuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Namenjen je za proizvodnju crvenih vina. Enoferm RP 15 je izolovan i selekcionisan u saradnji sa vinarom Jeff Cohn-om tokom spontane fermentacije Rockpile Syrah-a. Ova kalifornijska selekcija se koristi za puna crvena vina, a naročito za Syrah, Zinfandel, Cabernet sauvignon i Merlot gde je umerena brzina fermentacije poželjna za bogato i bujno vino izbalansiranih nota. RP 15 zahteva malo azota (hrane) i daće dobre varijetete tonova na crveno voće i minerale kada je pažljivo rehidriran uz upotrebu GO FERM pre inokulacije u širu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Namenjen je za proizvodnju crvenih vina. Enoferm RP 15 je izolovan i selekcionisan u saradnji sa vinarom Jeff Cohn-om tokom spontane fermentacije Rockpile Syrah-a. Ova kalifornijska selekcija se koristi za puna crvena vina, a naročito za Syrah, Zinfandel, Cabernet sauvignon i Merlot gde je umerena brzina fermentacije poželjna za bogato i bujno vino izbalansiranih nota. RP 15 zahteva malo azota (hrane) i daće dobre varijetete tonova na crveno voće i minerale kada je pažljivo rehidriran uz upotrebu GO FERM pre inokulacije u širu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Namenjen za klasičan beli burgundac i šardone. Lalvin CY 3079 je selkcionisan od strane Uprave za vinarstvo Burgundije (BIVB), sa zadatkom da se pronađe kvasac koji će biti u skladu sa tipičnim stilom Belog burgundca i Šardonea. Ovaj kvasac je istrajan, prosečni fermentor, naročito na niskim temperaturama (13°C). Završetak fermentacije mu je spor zahvaljujući ranoj autolizi rezultiranoj zaokruženošću. Ovaj kvasac traži pravilnu rehidraciju sa određenom hranom i kompleksnu hranu tokom fermentacije. Kada je pravilno hranjen ima dobru toleranciju na alkohol (do 15ºC) i proizvodi malo VA (grupa 15 periodičnog sistema elemenata koju predvodi azot, a sa njim su još i fosfor, arsen, antimon i bizmut) i sulfita. Preporučuje se za Šardone koji fermentira u buretu i za starenje “surlie” (na talogu). Šardone proizveden na ovaj način ima bogatu, zaokruženu ‘’ukusnost’’ sa aromama svežeg butera, badema, meda, belog cveća i ananasa. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Namenjen za klasičan beli burgundac i šardone. Lalvin CY 3079 je selkcionisan od strane Uprave za vinarstvo Burgundije (BIVB), sa zadatkom da se pronađe kvasac koji će biti u skladu sa tipičnim stilom Belog burgundca i Šardonea. Ovaj kvasac je istrajan, prosečni fermentor, naročito na niskim temperaturama (13°C). Završetak fermentacije mu je spor zahvaljujući ranoj autolizi rezultiranoj zaokruženošću. Ovaj kvasac traži pravilnu rehidraciju sa određenom hranom i kompleksnu hranu tokom fermentacije. Kada je pravilno hranjen ima dobru toleranciju na alkohol (do 15ºC) i proizvodi malo VA (grupa 15 periodičnog sistema elemenata koju predvodi azot, a sa njim su još i fosfor, arsen, antimon i bizmut) i sulfita. Preporučuje se za Šardone koji fermentira u buretu i za starenje “surlie” (na talogu). Šardone proizveden na ovaj način ima bogatu, zaokruženu ‘’ukusnost’’ sa aromama svežeg butera, badema, meda, belog cveća i ananasa. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

EnoWhite Fruit je komplet koji sadrži sve potrebno za pripremu 200kg voća za proizvodnju rakije i belog vina. Pogodan je za pripremu voća svetlog mezokarpa poput kajsije, breskve, kruške, jabuke, dunje kao i belog grožđa za proizvodnju vina. SADRŽAJ KOMPLETA: 1. Enzim Essezym-clair, pektolitički enzim za voće, Pektinaza u količini od 5g Uloga enzima je da se pospeši ekstrakcija plemenitih supstanci iz ploda, u prvom redu aromatskih prekursora, koji će sačuvani dejstvom enzima, biti preneti i istaknuti u konačnom proizvodu (rakiji). 2. Vinoferm Basic bayanus- aktivni suvi kvasac (Saccharomyces cerevisiae sp. Bayanus) za fermentaciju u količini od 50g. Vinoferm Basic Bayanus je kvasac selekcionisan za preradu voća koje konačnom proizvodu daju elegantne cvetne arome, sa tonovima zrelog voća poput zrelih krušaka, ananas dinja, jabuka i belih nektarina. Uz pravilnu primenu i kontrolisan proces, kvasac može preneti i odlike podneblja na kojem se gajilo voće te na taj način dodatno okarakterisati konačan proizvod. Pogodan je za primenu kod otežanih I teško kontrolisanih fermentacija. 3. Vinovit aktivator fermentacije (hrana za kvasce) u količini od 2 x 50g Vinovit je aktivator fermentacije sačinjen u osnovi od fosforno-azotnih jedinjenja i vitamina B1, specijalno proučen za stimulaciju rasta i razmnožavanja kvasaca, što doprinosi brzoj alkoholnoj fermentaciji sa pravilnim i kompletnim tokom. U slučaju usporene fermentacije, zbog visoke temperature, Vinovit doprinosi završetku alkoholne fermentacije. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda EnoWhite Fruit je komplet koji sadrži sve potrebno za pripremu 200kg voća za proizvodnju rakije i belog vina. Pogodan je za pripremu voća svetlog mezokarpa poput kajsije, breskve, kruške, jabuke, dunje kao i belog grožđa za proizvodnju vina. SADRŽAJ KOMPLETA: 1. Enzim Essezym-clair, pektolitički enzim za voće, Pektinaza u količini od 5g Uloga enzima je da se pospeši ekstrakcija plemenitih supstanci iz ploda, u prvom redu aromatskih prekursora, koji će sačuvani dejstvom enzima, biti preneti i istaknuti u konačnom proizvodu (rakiji). 2. Vinoferm Basic bayanus- aktivni suvi kvasac (Saccharomyces cerevisiae sp. Bayanus) za fermentaciju u količini od 50g. Vinoferm Basic Bayanus je kvasac selekcionisan za preradu voća koje konačnom proizvodu daju elegantne cvetne arome, sa tonovima zrelog voća poput zrelih krušaka, ananas dinja, jabuka i belih nektarina. Uz pravilnu primenu i kontrolisan proces, kvasac može preneti i odlike podneblja na kojem se gajilo voće te na taj način dodatno okarakterisati konačan proizvod. Pogodan je za primenu kod otežanih I teško kontrolisanih fermentacija. 3. Vinovit aktivator fermentacije (hrana za kvasce) u količini od 2 x 50g Vinovit je aktivator fermentacije sačinjen u osnovi od fosforno-azotnih jedinjenja i vitamina B1, specijalno proučen za stimulaciju rasta i razmnožavanja kvasaca, što doprinosi brzoj alkoholnoj fermentaciji sa pravilnim i kompletnim tokom. U slučaju usporene fermentacije, zbog visoke temperature, Vinovit doprinosi završetku alkoholne fermentacije. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Filterski listovi služe za filtriranje jestivih tečnosti. Mogućnost primene je veoma široka - od grube filtracije do sterilizacije. Imaju veliku izdržljivost, otpornost i efikasnost tokom celog filtriranja, a primenjivi su i za „hobi“ i za „profesionalnu“ upotrebu. Pločasti filteri su najčešći filteri u vinarstvu, a koriste se još i u proizvodnji alkoholnih pića, farmaciji i drugim granama industrijske proizvodnje. U ASORTIMANU Savacoopa: C20V8 Težina 1100 g / m² Debljina 3,4 mmFiltrirajući sloj koji omogućava dobro bistrenje zamućenih i viskoznih rastvora. Koristi se u predfiltraciji vina, za obojene likere sa visokim procentom šećera, za sirupe, ulja i farmaceutske hemijske preparate. Koristi se za PRVO filtriranje. C20V12 Težina 1200 g / m² Debljina 3,4 mmSrednje svetli filterski sloj za crvena vina, suve likere, hidroalkoholne rastvorei sirće za završnu hladnu filtraciju ekstra devičanskih ulja. Koristi se za DRUGO filtriranje. C20V16 Težina 1250 g / m² Debljina 3,4 mmfilterski sloj za savršeno poliranje bilo koje tečnosti i za redukciju kvasaca. Preporučuje se za filtriranje belih vina, rakija i žestokih pića. Koristi se za DRUGO filtriranje. Primenjuje se i na alkoholne ekstrakte i infuzije, sokove, kozmetiku i farmaceutske proizvode. Koristi se za drugo filtriranje. C20V18 Težina 1300 g / m² Debljina 3,4 mmPolusterilizujući sloj filtera je neophodan tamo gde pored filtriranja radi bistrine jepotrebno i dobro smanjenje bakterijskog opterećenja. Traži se kao siguran predfilter za naknadne apsolutne filtracije u enološkom i farmaceutskom sektoru. Koristi se za DRUGO filtriranje. POSTOJE I SLEDEĆE FILTER PLOČE - ali trenutno NISU u asortimanu Savacoopa: C20V0 Težina 950 g / m² Debljina 3,4 mmPerivi filterski sloj koji podržava dijatomejsku zemlju sa visokom mehaničkom sposobnošću otpor čak i u kritičnim uslovima. Našla je zanimljivu primenu u konačnoj filtraciji opalescentnih likera dobijenih od ekstrakta C20V4 Težina 1000 g / m² Debljina 3,4 mmGrubi sloj filtera koji se uglavnom koristi za uklanjanje zamućenosti kod tečnosti visokog viskoziteta kao što su ulja, smole, lakovi i na vinima nakon prvog zlaganja. C20V20 Težina 1350 g / m² Debljina 3,4 mmSterilizujući filterski sloj koji se koristi u enologiji u finalnoj hladnoj filtraciji suvog ipenušavih vina pre flaširanja jer garantuje potpunu stabilnost proizvoda. To je vrhunski filter za najdelikatnije kozmetičke proizvode i farmaceutska rešenja. Predstavlja najbolju zaštitu za 0,45 mikrona membrane C20V24 Težina 1400 g / m² Debljina 3,4 mSterilizujući filterski sloj sa maksimalnim kapacitetom zadržavanja koji može da eliminiše bakterijsko opterećenje. Zbog toga se koristi za filtraciju kritičnih proizvoda ufarmaceutskom sektoru i u flaširanju vina i slatkih penušavih vina. Garantuje savršenu zaštitu za membrane od 0,2 mikrona Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Filterski listovi služe za filtriranje jestivih tečnosti. Mogućnost primene je veoma široka - od grube filtracije do sterilizacije. Imaju veliku izdržljivost, otpornost i efikasnost tokom celog filtriranja, a primenjivi su i za „hobi“ i za „profesionalnu“ upotrebu. Pločasti filteri su najčešći filteri u vinarstvu, a koriste se još i u proizvodnji alkoholnih pića, farmaciji i drugim granama industrijske proizvodnje. U ASORTIMANU Savacoopa: C20V8 Težina 1100 g / m² Debljina 3,4 mmFiltrirajući sloj koji omogućava dobro bistrenje zamućenih i viskoznih rastvora. Koristi se u predfiltraciji vina, za obojene likere sa visokim procentom šećera, za sirupe, ulja i farmaceutske hemijske preparate. Koristi se za PRVO filtriranje. C20V12 Težina 1200 g / m² Debljina 3,4 mmSrednje svetli filterski sloj za crvena vina, suve likere, hidroalkoholne rastvorei sirće za završnu hladnu filtraciju ekstra devičanskih ulja. Koristi se za DRUGO filtriranje. C20V16 Težina 1250 g / m² Debljina 3,4 mmfilterski sloj za savršeno poliranje bilo koje tečnosti i za redukciju kvasaca. Preporučuje se za filtriranje belih vina, rakija i žestokih pića. Koristi se za DRUGO filtriranje. Primenjuje se i na alkoholne ekstrakte i infuzije, sokove, kozmetiku i farmaceutske proizvode. Koristi se za drugo filtriranje. C20V18 Težina 1300 g / m² Debljina 3,4 mmPolusterilizujući sloj filtera je neophodan tamo gde pored filtriranja radi bistrine jepotrebno i dobro smanjenje bakterijskog opterećenja. Traži se kao siguran predfilter za naknadne apsolutne filtracije u enološkom i farmaceutskom sektoru. Koristi se za DRUGO filtriranje. POSTOJE I SLEDEĆE FILTER PLOČE - ali trenutno NISU u asortimanu Savacoopa: C20V0 Težina 950 g / m² Debljina 3,4 mmPerivi filterski sloj koji podržava dijatomejsku zemlju sa visokom mehaničkom sposobnošću otpor čak i u kritičnim uslovima. Našla je zanimljivu primenu u konačnoj filtraciji opalescentnih likera dobijenih od ekstrakta C20V4 Težina 1000 g / m² Debljina 3,4 mmGrubi sloj filtera koji se uglavnom koristi za uklanjanje zamućenosti kod tečnosti visokog viskoziteta kao što su ulja, smole, lakovi i na vinima nakon prvog zlaganja. C20V20 Težina 1350 g / m² Debljina 3,4 mmSterilizujući filterski sloj koji se koristi u enologiji u finalnoj hladnoj filtraciji suvog ipenušavih vina pre flaširanja jer garantuje potpunu stabilnost proizvoda. To je vrhunski filter za najdelikatnije kozmetičke proizvode i farmaceutska rešenja. Predstavlja najbolju zaštitu za 0,45 mikrona membrane C20V24 Težina 1400 g / m² Debljina 3,4 mSterilizujući filterski sloj sa maksimalnim kapacitetom zadržavanja koji može da eliminiše bakterijsko opterećenje. Zbog toga se koristi za filtraciju kritičnih proizvoda ufarmaceutskom sektoru i u flaširanju vina i slatkih penušavih vina. Garantuje savršenu zaštitu za membrane od 0,2 mikrona Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Namenjen je za pretakanje vode, vina i rakije. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Namenjen je za pretakanje vode, vina i rakije. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Smanjuje ukupnu kiselost u širi, vinu, voćnom kljuku, itd. Koristi se za pripremu startera za malolaktičku fermentaciju. Upotrebljava se tako što se u nekoliko navrata sipa direktno u vino uz mešanje. Sukcesivno proveravati postignute efekte ( jer je "lako dosoliti, a teško odsoliti" ). Intenzivno peni, ostaviti 10-15% slobodnog prostora u posudi u kojoj je vino da ne bi došlo do izlivanja u slučaju nagle reakcije. SASTAV: Kalcijum karbonat (kreda u prahu, CaCO3) DOZIRANJE: Doza od 65 g/hL skida 1 gram ukupnih kiselina po litru vinu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Smanjuje ukupnu kiselost u širi, vinu, voćnom kljuku, itd. Koristi se za pripremu startera za malolaktičku fermentaciju. Upotrebljava se tako što se u nekoliko navrata sipa direktno u vino uz mešanje. Sukcesivno proveravati postignute efekte ( jer je "lako dosoliti, a teško odsoliti" ). Intenzivno peni, ostaviti 10-15% slobodnog prostora u posudi u kojoj je vino da ne bi došlo do izlivanja u slučaju nagle reakcije. SASTAV: Kalcijum karbonat (kreda u prahu, CaCO3) DOZIRANJE: Doza od 65 g/hL skida 1 gram ukupnih kiselina po litru vinu. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Namenjena je za merenje količine tečnosti. Menzura je gradirana do 50 ml, cilindričnog oblika. Izrađena je od plastike, a dužina menzure:18,5 cm. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Namenjena je za merenje količine tečnosti. Menzura je gradirana do 50 ml, cilindričnog oblika. Izrađena je od plastike, a dužina menzure:18,5 cm. Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
40RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
865RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
2,490RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
850RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
135RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
1,720RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
495RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj