Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Opseg cena (RSD)
Prikaži sve
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
101-119 od 119 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
101-119 od 119
101-119 od 119 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Enološki Program

Prikaži sve...
250RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
35RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
90RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
30RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
110RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
5,760RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
295RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
1,895RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
2,150RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
2,450RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
1,335RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
7,560RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
20RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
65RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
35RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
10RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
200RSD
forward
forward
Detaljnije

Prikaži sve...
570RSD
forward
forward
Detaljnije

Namenjen je za sumporisanje mošta (zdravo grožđe 100 ml, pretežno zdravo grožđe 150 ml, pretežno nezdravo grožđe 250 ml na 100 l mošta) i vina ( u zavisnosti od količine preostalog sumpora vrši se povećanje količine slobodnog sumpora u vinu. Za povećanje 10 mg sumpora dodaje se 20 ml sumpovina, za povećanje od 15 mg dodaje se 30 ml sumpovina. Prednost Sumpovina: za razliku od vinobrana koji se u kiseloj sredini raspada na sumpor-dioksid i kalijum sulfat koji primenjen u većim količinama može izazvati glavobolje, Sumpovin je u obliku sumporaste kiseline koja prilikom reakcije u kiseloj sredini ne daje produkte koji imaju negativan uticaj. 100 g vinobrana= 1 l Sumpovina. Temperatura na kojoj treba dodavati Sumpovin ne sme biti viša od 15-17 stepeni jer u kontaktu sa višim temperaturama dolazi do isparavanja sumpora.PRIMENA: mokro konzerviranje drvenih bačvi ( cilj: sprečavanje razvoja mikroorganizama koji mogu štetno delovati na kvalitet vina i bačve, količina 1:100, po ispuštanju rastvora bačva se ne ispira), sterilizacija staklenih, Inox, pvc posuda kao i cevi u domaćinstvu i industriji (princip kao sa bačvama),konzerviranje voća i povrća ( sterilizacija tegli i flaša: 2% rastvorom sumporaste kiseline= 1 litra sumpovina+ 1,5 litra vode. Konzerviranje voća i povrća: na 10 l pripremljenog rastvora za konzerviranje dodati 10ml sumpovina, dobro promešati i dodavati u sterilizovane tegle i flaše sa voćem/povrćem. Količina zavisi od zdravstvenog stanja voća/povrća. U ohlađeni kompot, džem, ajvar...dodajemo rastvor od 10 ml sumpovina na 10 kg/l i mešamo pri čemu zimnica ostaje zaštićena od kvarenja, zadržava prirodnu boju, čvrstoću i ukus) Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda Namenjen je za sumporisanje mošta (zdravo grožđe 100 ml, pretežno zdravo grožđe 150 ml, pretežno nezdravo grožđe 250 ml na 100 l mošta) i vina ( u zavisnosti od količine preostalog sumpora vrši se povećanje količine slobodnog sumpora u vinu. Za povećanje 10 mg sumpora dodaje se 20 ml sumpovina, za povećanje od 15 mg dodaje se 30 ml sumpovina. Prednost Sumpovina: za razliku od vinobrana koji se u kiseloj sredini raspada na sumpor-dioksid i kalijum sulfat koji primenjen u većim količinama može izazvati glavobolje, Sumpovin je u obliku sumporaste kiseline koja prilikom reakcije u kiseloj sredini ne daje produkte koji imaju negativan uticaj. 100 g vinobrana= 1 l Sumpovina. Temperatura na kojoj treba dodavati Sumpovin ne sme biti viša od 15-17 stepeni jer u kontaktu sa višim temperaturama dolazi do isparavanja sumpora.PRIMENA: mokro konzerviranje drvenih bačvi ( cilj: sprečavanje razvoja mikroorganizama koji mogu štetno delovati na kvalitet vina i bačve, količina 1:100, po ispuštanju rastvora bačva se ne ispira), sterilizacija staklenih, Inox, pvc posuda kao i cevi u domaćinstvu i industriji (princip kao sa bačvama),konzerviranje voća i povrća ( sterilizacija tegli i flaša: 2% rastvorom sumporaste kiseline= 1 litra sumpovina+ 1,5 litra vode. Konzerviranje voća i povrća: na 10 l pripremljenog rastvora za konzerviranje dodati 10ml sumpovina, dobro promešati i dodavati u sterilizovane tegle i flaše sa voćem/povrćem. Količina zavisi od zdravstvenog stanja voća/povrća. U ohlađeni kompot, džem, ajvar...dodajemo rastvor od 10 ml sumpovina na 10 kg/l i mešamo pri čemu zimnica ostaje zaštićena od kvarenja, zadržava prirodnu boju, čvrstoću i ukus) Savacoop nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača. Fotografije artikala mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda

Prikaži sve...
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj