Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
101-125 od 343 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
101-125 od 343 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Enološka sredstva

Odabran za proizvodnju visokih estera, savršen je za lagana i voćna crvena vina Preporučuje se za šire koje su pogodne za hladnu maceraciju, karbonsku maceraciju ili termovinifikaciju Naša preporuka za izradu Roze vina. Kvasac namenjen za proizvodnju vina kao što su: Pinot noir, Gamay, mlad Tempranillo, Sangiovese, Grenache Tolerancija na alkohol 13% – 13.5%, spora fermentacija Temperaturni opseg fermentacije 17-30°C Srednja potreba za azotom i niska proizvodnja H2S i SO2

Prikaži sve...
3,500RSD
forward
forward
Detaljnije

NAMENA PROIZVODA: Enzim Aspergillus niger, mešavina pektin liaze i poligalakturonaze; prisutna je pektin metil-esteraza samo u tragovima. EFEKAT: Pogodan je za ograničavanje sadržaja metanola u kljuku i sokovima. Idealan je za voćne proizvode namenjene destilaciji, pri čemu početni sadržaj metanola mora ostati što manji. Idealan je za voćne proizvode namenjene destilaciji, pri čemu početni sadržaj metanola mora ostati što manji. Normalno, enzimi za proizvodnju vina imaju izbalansiran sastav pektinaze koji ne izazivaju prekomerno povećanje metanola. Važno je zapamtiti da je sadržaj metanola usko povezan sa sirovinom (vrsta voća, specifičnost sorte, stepen zrelosti) i procesom proizvodnje. DOZIRANJE: 5-10g/hl, u zavisnosti od voća UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Enzim PL-PG rastvoriti uz nežno mešanje u 10 puta više vode i ostaviti da odstoji nekoliko minuta. Rastvoreni enzim prskati po prerađenom voću. Jednom rastvoren u vodi mora se upotrebiti u roku od 2 sata. Proizvodi: LALLEMAND S.A.S. podružnica Lallemand Inc. Saint Simon, Francuska Danstar Ferment A.G,Suisse,Švajcarsk

Prikaži sve...
1,950RSD
forward
forward
Detaljnije

Kvasac EC 1118 za proizvodnju penušavih i mirisnih vina. Univerzalan je i može se koristiti i za fermentaciju voćnog kljuka kao i za crvena i bela vina. Fermentiše na niskim temperaturama i taloži se u kompaktan talog. U nedostatku hrane za kvasce EC 1118 proizvodi mnogo SO2 (do 30 ppm-30 milionitih delova zapremine) i može ometati malolaktičku fermentaciju. Klasifikovan je kao Saccharomyces cerevisiae bayanus. Zbog svojih odličnih svojstava za proizvodnju baznih vina za penušava vina, kao i za proizvodnju penušavih vina- i to za fermentaciju u tanku i za fermentaciju u boci. Primena: Otopiti kvasac u 5 puta većoj količini čiste vode, promešati i ostaviti 15 minuta da se rehidrira

Prikaži sve...
4,800RSD
forward
forward
Detaljnije

Kalijum-bikarbonat (kalijum hidrogen karbonat) je enološko sredstvo koje se koristi za smanjivanje kiselosti vina koja time postaju mekša i ukusnija. Takođe se koristi za negu slabijih vina kod kojih poboljšava organoleptičke osobine vina. Kalijum-bikarbonat je u obliku belog kristalnog praha, bez ukusa i mirisa. Ukoliko se želi započeti mlečno-jabučna fermentacija, neophodna je upotreba Kalijum bikarbonata da bi se smanjila kiselost vina. Način upotrebe: Rastvoriti u malo vode uz mešanje i dobijeni rastvor sukcesivno dodati u ostatak mase uz neprekidno mešanje radi što bolje homogenizacije. Ostaviti vino da odstoji 2 dana, zatim pretočiti. U slučaju da se vino oseća na aceton, sa viškom isparljivih kiselina, nastaviti tretman biološke stabilnosti vina (filtriranje, centrifugiranje, dodavanje vinobrana). Posle tretmana sa deacidifikantom, čuvati vino u odsustvu vazduha. Doziranje: 50-135g/hl (135g/hl smanjuje kiselost za 1% što predstavlja maksimalno dozvoljenu dozu)

Prikaži sve...
1,900RSD
forward
forward
Detaljnije

Doziranje: Dodavanje u kljuk: od 0.5 – 1 g/hl Dodavanje za presovan sok: od 1-2 g/hl Dodavanje pre flotacije: od 0.5-1.5 g/hl Safizym® Clar Plus se koristi u belim i roze širama pre alkoholne fermentacije. Specifična aktivnost ovog enzima koja vrši hidrolizu pektina, onemogućava stvaranje zamućenosti u širi: dolazi do aglomeracije i taloženja koloidnih čestica koje za sobom povlače i čestice koje mogu biti štetne za organoleptički kvalitet vina. Bistrenje šire je brže, a dobijena zamućenost je optimalna za dobru fermentaciju… Uklanjanje pektina naknadno će olakšati filtraciju. Nema sekundarnih aktivnosti koje bi mogle štetiti organoleptičkom kvalitetu vina

Prikaži sve...
2,770RSD
forward
forward
Detaljnije

Modifikovani, univerzalni vinski kvasac, otporan na visoku temperaturu i visok sadržaj šećera i alkohola u komini. Popularan kod proizvođača brendija obzirom da iz grožđa i ostataka grožđa (preševine i taloga iz vinifikatora) iznosi intenzitet i aromatične komplekse, voćnih i cvetnih aroma i glicerole. Srednje tolerantan prema niskom sadržaju azota u komini. Temperatura fermentacije: 17 – 35°C Doziranje: 20 g/hl

Prikaži sve...
3,900RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis NAMENA PROIZVODA: NOBLESSE je derivat termički inaktiviranog vinskog kvasca. Koristi se za poboljšanje ukusa i korekciju mana belih, roze i crvenih vina. Pomaže u modifikaciji i stabilizaciji koloidnog balansa vina, što rezultira: Povećanjem percepcije ukusa i mirisa zrelog voća u vinu. Intenzivnijom strukturom, punoćom (mouthfeel) i zaokruženimu okusom vina. Smanjenjem percepcije “paljevine“ u vinima koja dozrevaju u novim bačvama. Smanjenjem percepcije oporosti, grubosti, kao osećaja paljenja zbog povišenog alkohola. Stimulira malolaktičnu fermentaciju. EFEKAT NA KVASAC I VINO:Povećava zaokruženost i punoću crvenih vina čak i u slučajevima slabijih berbi. Rano formiranje složenih lanaca polifenol-polisaharida daje crvenim vinima intenzivniju boju, zaokruženiji ukus i veću mekoću. Kod crvenih i belih vina vrhunskog kvaliteta proizvedenim od zrelog grožđa, doprinosi razvoju aroma zrelog voća u sinergizmu sa ICV D254 i ICV D80 selekcijama kvasaca. Kod srednje kategorije crnih i belih vina: povećava punoćua (mouthfeel) u okusu bez povećavanja agresivnih nota i suvoće. Komplementaran je sa senzornim profilima vina fermentisanim sa selekcijama ICV GRE i ICV D21 i sa vinima posle predugačke maceracije. U crvenim i belim vinima sa potencijalno visokim alkoholom (> 14 vol.%) smanjuje osećaj žarenja etanola i suvoće na kraju. Pomaže integraciji mirisa i ukusa dobijenih od hrastovog drveta (bačva, čips, letvice,…) u vino. DOZIRANJE: 30 – 40 g/hl. UPUTSTVO ZA UPOTREBU:Odmerenu količinu Noblesse rastvoriti u 10 puta više vode ili šire nego što je kvasca dobro promešati i dodati u širu. Kada se pri kraju alkoholne fermentacije doda u vino 10 g/hl pospešuje malolaktičku fermentaciju, ali nije zamena za hranu za bakterije. Tokom odležavanja vina može se dodavati sukcesivno po 10 g/hl na mesečnom nivou sve do maksimalne doze ili prema ukusu. Najbolje je doze odrediti probanjem. Proizvodi:Danstar Ferment A.G.Talin, Estonija Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

Prikaži sve...
14,699RSD
forward
forward
Detaljnije

Kvasac UCLM S325 ima sposobnost izražaja karaktera belih vina. Visoka aktivnost beta-glukozidaze koja dozvoljava terpene i otpuštanje C13-Norisoprenoida (Muscat, Riesling, Viognier, Gewürztraminer, Pinot gris). Kvasac UCLM S325 daje dobre rezultate na aromatičnim belim vinima. Idealno prilagođen slatkim vinima zahvaljujući otpornosti na teške uslove fermentacije (poput Sauvignon blanc i Semillon) Temperaturni opseg fermentacije od 17-30°C Maksimalno preporučen alkohol do 13% . Veoma visoka potreba za azotom. Doziranje: od 20 do 30 g/hL

Prikaži sve...
2,970RSD
forward
forward
Detaljnije

Safizym Col Plus enzimski preparat depektiniše širu i destabilizuje ćelijske zidove pokožice, čime se olakšava migracija plemenitih jedinjenja (tanina i antocijana) u tečnu fazu. ŠLJIVA, KAJSIJA, BRESKVA Doziranje Safizym® Col Plus zavisi od sorte, stepena starosti i procesa pravljenja vina. Doziranje u sudu: 1-3 g/hl Doziranje pri maceraciji: 1-2 g/hl Doziranje pri hladnoj maceraciji: 3-5 g/hl Doziranje za presovana vina: 2-4 g/hl Pomaže pri presovanju, dok uklanjanje pektina omogućava lakšu filtraciju vina. Slabi ćelijski zid i olakšava ekstrakciju fenolnih (tanina i anthocianina) i polisaharidnih jedinjenja bez intenziviranja mehaničkih dejstava zahvaljujući svojoj hemicelulaznoj aktivnosti. Doprinosi omekšavanju taninske strukture i konačne ravnoteže vina. Doprinosi stabilizaciji boje (bez sekundarnih aktivnosti antocianaze koje šteti stabilnosti boje).

Prikaži sve...
2,640RSD
forward
forward
Detaljnije

U kontaktu sa pokožicom, Safizym® Pres pomaže razlaganje pektina rastvorljivih u vodi. Ispuštanjem veće količine samotoka, ova hidroliza smanjuje vreme maceracije čime se smanjuju mogućnost oksidacije i pojačava organoleptički karakter šire. Ova operacija obavljena pre preosovanja pomaže taloženje i bistrenje šire. Safizym® Pres donosi veću produktivnost i poboljšava kvalitet gotovog proizvoda. JABUKA, KRUŠKA, DUNJA Doziranje pri maceraciji: < 20°C 0,5-1 g/100 l < 15°C 1-2 g/100 l < 10°C 2-3 g/100 l Doziranje za presovani soka: 1-2 g/100 l

Prikaži sve...
3,300RSD
forward
forward
Detaljnije

Najpopularniji “rakijski” kvasac u Evropi! Kvasac SafSpirit FD-3 se preporučuje za voćnu fermentaciju zbog sposobnosti kvasca da “iznese” voćni karakter u destilatu. Manje zahtevan prema azotu i visoko otporan na alkohol u komini. Odličan izbor za sve voćne rakije posebno: šljiva, kajsija, breskva Temperatura fermentacije: 15 – 32°C Doziranje: 30 – 50 g/hl

Prikaži sve...
3,900RSD
forward
forward
Detaljnije

SafSpirit M-1 je najpoznatiji i gotovo neizbežan kvasac za proizvodnju škotskog i single malt viskija. Proizvodi odlične kongenere , koji su pogodni za starenje viskija u buradima. Poseduje odličnu otpornost na alkohol (preko 15% v / v) i vrlo dobru razređenost jer dobro izjednačava složene šećere, što ga čini najboljom opcijom za viskije proizvedene od slada, pogotovo kada nisu dozvoljeni dodaci enzima. Dobar je izbor za kontinuiranu fermentaciju. Uprkos svojoj popularnosti u Škotskoj, pogodan je i za proizvodnju svih drugih vrsti viskija ili napitaka od destilovanih žitarica (sirovih ili fermentisanih) koji se skladište u buradima. Doziranje: 30-80 g/hl

Prikaži sve...
4,300RSD
forward
forward
Detaljnije

Vrlo je jednostavan za upotrebu: jednim dodavanjem donosi sve elemente koji su neophodni za metabolizam kvasaca. Sinergijom organskog i neorganskog azota održava kontinuitet ishrane i jačanja kvasaca. Najbolji izbor u ishrani protiv sporih ili prekinutih fermentacija. Omogućava detoksikaciju i pomaže kod veoma bistrih šira. Poboljšava asimilaciju mineralnog kiseonika u poređenju sa DAP-om. Daje 17 mg/l mineralnog azota za doziranje od 20g/hl i pomaže proizvodnju sekundarnih alkohola i njihovih estara. Doziranje: 15-20g/hl pri inokulaciji kvasaca. U slučaju teške fermentacije dodati 10-20 g/hl između 1/3 i 1/2 fermentacije

Prikaži sve...
2,800RSD
forward
forward
Detaljnije

Odlično asimiluje fruktozu što ga čini jednim od najboljih izbora za proizvodnju voćnih rakija od dunje, kruške i jabuke. Pogodan je sve vrste voćnih rakija čak i u teškim fermentacijskim uslovima. SafCider ima odličnou snaga naseljavanja, što omogućava pravilnu i brzu fermentaciju. Aktivan i na veoma niskom pH: 2.9-4.2 a potrebe za azotom su minimalne. Temperatura fermentacije: 10 – 30°C Doziranje: 20 – 30 g/hl

Prikaži sve...
3,900RSD
forward
forward
Detaljnije

Kvasac SafSpirit C-70 je snažan, višenamenski i jedan od najpopularnijih kvasaca među destilerima. Proizvodi veoma kvalitetan alkohol iz svih vrsta supstrata i komina. Kod nas pogodan je za proizvodnju svih vrsta voćnih rakije posebno u nekontrolisanim uslovima i za komine kojima se dodaje preko 5% šećera. Doziranje: 30-50 g/hl

Prikaži sve...
3,100RSD
forward
forward
Detaljnije

Doziranje: Za šire sa visokim alkoholnim potencijalom ili veoma bogate polifenolima itd.: Dodajte 20 do 30g / hl SpringFerm ™ Xtrem između prve trećine i polovine fermentacije u kombinaciji sa dodatkom kiseonika. Za startovanje prekinute fermentacije dodatnih: 20 g / hl. Kao aktivator malolaktičke fermentacije (MLF): 10 do 20 g / hl pre MLF Prilagođen je širi koja dolazi od zrelog grožđa koja je često siromašna azotom (<150 mg / L) i bogata fermentabilnim šećerima (potencijalni alkohol > 13,5%) što omogućava povoljne uslove za prekinute ili spore fermentacije. Organoleptički profil se znatno poboljšava kada se SpringFerm ™ Xtrem kombinuje sa SpringFerm ™ na početku fermentacije.

Prikaži sve...
6,400RSD
forward
forward
Detaljnije

Kvasac za kvasac” 100% prirodnog porekla zadužen za brzo aktiviranje kvasaca. Organski izvor azota bogat je bio-hranjivim supstancama za podršku brzoj adaptaciji i stabilnom povećanju broja živih ćelija kvasaca. Pomaže u slučaju bistrih šira. Iz kvasaca oslobađa amino kiseline, sterole, minerale i vitamine. Sa organskim azotom brže asimiluje amonijum jon. Razvija estre i čini arome intezivnijim. Doziranje: 20g/hl nakon 1/3 fermentacije U slučaju veoma bistre šire, dodavanje SpringFermTM treba vršiti pri inokulaciji kvasca i ponoviti dodavanje nakon prve trećine fermentacije.

Prikaži sve...
3,960RSD
forward
forward
Detaljnije

SADRŽI: SELEKCIONISAN KVASAC : SafŒno™ BC S103 neto 40 g HRANU ZA KVASCE : SpringFerm neto 40 g ENZIM: Safizym Press 2 g KORISNIČKO UPUTSTVO

Prikaži sve...
1,400RSD
forward
forward
Detaljnije

Gumi Arabika ili Guma Arabika se dobija od smole Akacije drveta koja raste u Africi u Sudanu. Upotreba: U prehrambenoj industriji za proizvodnju konditorskih proizvoda, marmelade kao emulgator, ugušćivač i sredstvo za glaziranje zbog malog viskoziteta U vinarstvu za stabilizaciju i razvoj organoleptike vina U industriji piva za sprečavanje formiranja pene

Prikaži sve...
2,650RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Tečno alkalno sredstvo koje s koristi za uklanjanje vinskog kamenca i taloga sa enoloških posuda.

Prikaži sve...
1,199RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis NAMENA PROIZVODA:CMC (cristal balance) je karboksimetil-celuloza, veomaefikasno sredstvo za stabilizaciju tartarata (soli vinske kiseline) u vinu i izbegavanje stvaranja kristala u boci. Sprečava formiranje kalijumovih i kalcijumovih tartaričkih soli u vinu. Koristi se kao zamena za hladnu stabilizaciju belih i roze vina. EFEKAT NA VINO: Obezbeđuje tartarički stabilitet belog i roze vina više od 95% što znači da posle flaširanja neće doći do taloženja vinskog taloga na dnu flaše. Može se primeniti na roze vina kome ne škodi da izgubi malo boje. Ne preporučuje se za crvena vina jer može redukovati njihovu boju. DOZIRANJE: 0,8 – 2,0 ml/l. Maksimalna dozvoljena doza je 2,0 ml/l. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Sipati direktno u vino uz mešanje 48 sati pre zadnje filtracije i punjenja u boce. Proizvodi: Perdomini-IOC S.p.A, S. Martino Buon Albergo (VR) Italija Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

Prikaži sve...
999RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis NAMENA PROIZVODA:Letve za vino XL FO MT su široke, deblje letve od francuskog hrasta za dugo odelžavanje. Daju složen aromatski doprinos uz poštovanje voćnosti, snagu, punoću i slatkoću na ukusu, kao i elegantni i složeni voćni stil vina uz prisustvo hrastovine. EFEKAT NA ŠIRU I VINO: Bela vina:Na početku alkoholne fermentacije u cilju dobre integracije ukusa na hrastovinu i voćnosti. Crvena vina:Pre malolaktičke fermentacije za dobijanje kompleksnog aromatskog profila i maksimalnu integraciju tanina. DOZIRANJE: Za bogate bele sorte kao što je Chardonnay, u cilju moćnog, punog ukusa na hrastovinu: 2 letve/hl, 2/3 medijum tostiran, 1/3 medijum plus tostiran na početku alkoholne fermentacije. Kod zrelih, struktuiranih crvenih sorta kao što je Syrah, u cilju kompleksnog stila na hrastovinu koji se odlikuje voćnošću i snagom na ukusu: 2 letve/hl 50 % medijum tostiran,50% medijum plus tostiran na početku malolaktičke fermentacije ili na početku odležavanja. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučena temperatura odležavanja:15°C minimum, uz striktno praćenje mikrobioloških uslova. Preporuka je da se letve fiksiraju na sredini tanka na pola visine na odgovarajuće nosače. Preporučeno trajanje kontakta: Minimum 6 meseci, uz praćenje degustacijom. Dimenzije: 960x65x12mm Težina:+- 400g Pakovanje: komad Proizvodi:Sciage du Berry S.A.S,Pronektar,Jonzac,Cedex,Francuska

Prikaži sve...
1,499RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis Univerzalni kvasac koji je namenjen za vino i rakiju. Pakovanje: 50gr.

Prikaži sve...
460RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis NAMENA PROIZVODA: Ready Gum 20 se preporučuje za tretman belih, roze i crnih vina uvek kada treba izbeći zamućenje, flokulaciju i taloženje u boci posle flaširanja vina. U pitanju je E414 Gumi Arabika (20,5%) zaštitno sredstvo E220 SO2 (0,50%). Gumi arabika u tečnom obliku je dobijena iz drveta Acacia seyal. Specijalan proces ekstrakcije je dao gumi arabiku visokog stepena bistrine i stabiliteta. EFEKAT NA VINO: omekšava mlada trpka vina i balansira ih, a tankim vinima “pozajmljuje“ telo. DOZIRANJE: 40 -100 g/hl kao zaštita od tartaričke nestabilnosti. 50 – 200 g/hl ili više radi poboljšanja organoleptičkih osobina vina. Prepuručuju se laboratorijske probe radi utvrđivanja optimalne doze. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Dodati Ready Gum 20 direktno u vino pre ili posle završnog filtriranja. Treba dobro promešati tretirano vino da bi se sredstvo ravnomerno rasporedilo u vinu. Proizvodi: Perdomini-IOC S.p.A, S. Martino Buon Albergo (VR) Italija Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

Prikaži sve...
850RSD
forward
forward
Detaljnije

Opis NAMENA PROIZVODA: Kvasac za alkoholnu fermentaciju belog Burgundca i Šardonea. EFEKAT NA VINO: Lalvin CY3079 je selekcionisan u skladu sa tipičnim stilom belog burgundca i Šardonea. U pitanju je istrajan, prosečni fermentor, naročito na niskim temperaturama (13°C). Završetak fermentacije mu je spor zahvaljujući ranoj autolizi rezultiranoj zaokruženošću. Ovaj kvasac traži pravilnu rehidraciju u GO FERM PROTECT-u i kompleksnu hranu tokom fermentacije. Preporučuje se za Šardone koji fermentira u buretu i za starenje tipa “surlie“ (na talogu). Šardone proizveden sa CY 3079 ima bogatu, zaokruženu ’’ukusnost’’ sa aromama svežeg butera, badema, meda, belog cveća i ananasa. DOZIRANJE: 25-40g/hl. Doza od 25 gr/hl se povećava proporcionalno ako su uslovi fermentacije teški ili nisu kontrolisani shodno nameni i proceni tehnologa. UPUTSTVO ZA UPOTREBU:Kvasac rastvoriti u Go Ferm Protectu prema uputstvu za upotrebu GoFerm Protecta. Ukoliko se ne koristi Go Ferm Protect, onda rastvoriti kvasac uz lagano mešanje u 10 puta više vode od količine kvasca, pri čemu voda treba biti zagrejana na 38°C. Sačekati 15-30 minuta i umešati u širu. Razlika u temperaturi kvasca i šire ne sme biti veća od 10°C. Ako je ova razlika veća ne hladiti kvasac već umlačiti jednu manju količinu vina kao starter uzorak (shodno veličini posude kojom se raspolaže) da bi u njoj otpočela fermentacija. Kasnije, tokom nekoliko časova, dodavati po malo šire dok se kvasac potpuno ne prilagodi, a fermentacija ne uzme maha. Tek zatim sipati sadržaj iz starter uzorka u ostatak šire. Ovo je bitno jer se kvasci koji rade i na nižim temperaturama (kao što je ovaj) najpre moraju razmnožiti u punoj meri na odgovarajućoj temperaturi da bi se posle toga mogli postepeno i oprezno izložiti nižoj temperaturi. NAPOMENA: Odgovor na pitanje na kojoj temperaturi treba određeni kvasac da obavlja fermentaciju treba potražiti merenjem utroška šećera u širi u periodu od 24 časa. Kada je utrošak šećera na dnevnom nivou 5 do 10% u odnosu na početni sadržaj šećera u širi, znači da se fermentacija obavlja pod pravilno podešenom temperaturom za taj konkretni kvasac. NAPOMENA:ocena 1-ne preporučuje se ocena 4-preporučuje se Proizvodi: DANSTAR FERMENT AG, Fredericia, Danska,podružnica Lallemand Inc. Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

Prikaži sve...
1,399RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj