Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Sve kategorije
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
51-75 od 1130 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
51-75 od 1130 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

Aktivni filteri

  • Tag

    Destilati

Naziv proizvodjača Momirović Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat

Prikaži sve...
2,290RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Podrum Palić Sedište proizvodjača Palić Mogućnost posete Da, uz najavu Način berbe Ručna Vrsta voća Kruška Sorta Viljamovka Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,810RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Komadinić Sedište proizvodjača Kraljevo Tehnolog proizvodnje Rade Komadinić Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Samaila, Kraljevo Starost voćnjaka 1980 Način berbe Ručna Godina berbe 2018 Vrsta voća Šljiva Sorta Crvena ranka, Čačanska rodna, Čačanska lepotica Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 45% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,270RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Podrum Palić Sedište proizvodjača Palić Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Palić Vrsta voća Kleka, začinske biljke i plodovi Sorta Travarica Vrsta destilata Gin Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 42,5% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Belvedere je Poljska vodka, dobila je naziv po predsedničkoj palati Belweder, a ilustracija palate se može videti na samoj boci. Brend je prvi put lansiran ne tako davne 1996. godine u Americi kao prva luksuzna premium vodka. Prepoznatljiva je i po tome što je Belvedere jedan od zvaničnih pića čuvenog agenta James Bonda 007. Proizvodi se isključivo od određene sorte raži (Dankowskie) četvorostrukom destilacijom kako bi se dobio specifičan karakter koji krasi ovu vodku. Additional Information Zemlja porekla Poljska Destilerija Belvedere Zapremina 0.70l decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product

Prikaži sve...
4,910RSD
forward
forward
Detaljnije

Bulleit 95 Rye American Whiskey Ražani viski u biti je američki viski od istorijskog značaja. Tokom prve polovine 19. veka raž je bila glavno žito koje se gajilo na prostoru SAD-a, budući da nije bilo hladnih sorti kukuruza i da postojeće vrste nisu uspevale severno od linije Mason-Dixon. Prema raspoloživim istorijskim podacima broj destilerija koje su se bavile destilacijom žitarica u Sjedinjenim američkim državama do 1840. godine kretao se između 14.000 i 20.000. Sve do početka Prohibicije ražani viski bio je glavni stil viskija koji se konzumira u Americi i proizvodio se na dva načina. U Pensilvaniji, uglavnom u severnom i zapadnom delu države, sastav kaše za proces destilacije činilo je od 90 do 100% raži. Upravo je od nje nastao začinast viski punog tela, koji se proizvodio od raži „Monongahela“. Nasuprot tome, u Merilendu, gde je bilo toplije i gde se kukuruz mogao uzgajati, u sastav mase za proces destilacije ulazilo je 65% raži i 35% kukuruza. Viski se zapravo proizvodio od većeg udela kukuruza, i raži koja je bila mekša i slađa, a koja je bila rasprostranjena i na Srednjem zapadu. Tako je nastao drugačiji tip viskija u odnosu na onaj u Pensilvaniji. Kako se proizvodnja kukuruza povećavala, a proizvodnja raži padala, destileri na Srednjem zapadu su povećali udeo kukuruza u procesu destilacije, jeftinijeg u odnosu na raž, prelazeći lagano na takozvani burbon stil. Industrija ražanog viskija nikada se nije u potpunosti oporavila nakon Prohibicije. Izostanak dovoljno odležalih zaliha doveo ih je u problem, kao i Vladina politika podsticaja proizvodnje kukuruza. Burbon je bio lakši i jeftiniji za proces destilacije u odnosu na raž. Tokom II svetskog rata za potrebe vojske i ratnih dešavanja mnogi destileri u Pensilvaniji i Merilendu prešli su na proizvodnju etanola. Nakon rata dolazi do novih trendova, pa je velika tražnja za slađim alkoholnim pićima, a rezultat je konstantni pad proizvodnje raži. Do 2006. godine proizvodnje raži gotovo da nije ni bilo. Te godine na 100 prodatih burbona dolazio je 1 prodat ražani viski. Do 2009. godine, prodaja ražanog viskija se uvećala, ali je i dalje bila ispod 15 miliona dolara, otprilike onoliko koliko se burbona proda samo tokom jednog vikenda u Americi. Do 2018. godine prodaja je uvećana čak 12 puta. Poslednjih godina primetan je i rast prodaje ražanog viskija starog 8 i više godina, ali bez izjave o starosti. Primat u proizvodnji ražanog viskija danas u svetu ima brend Bulleit, koji se smatra vodećim proizvođačem. Bulleit 95 Rye Whiskey plasiran je na tržištu marta 2011. godine, kao nov proizvod kompanije Deageo. Napravljen je u čuvenoj destileriji MGP Ingredients od 95% raži i 5% prevrelog ječma i jedan je od najpopularnijih ražanih burbona u svetu. Iako ne sadrži izjavu o starosti, veruje se da je sazrevao od 4 do 7 godina. Broj 95 u nazivu ovog burbona odnosi se na udeo raži u njegovom nastajanju - 95% (minimum za proizvodnju ražanog viskija je 51% raži u sastavu). Iako je ovaj ražani viski destilovan u destileriji MGP Ingredients, on se proizvodi po specifičnom receptu. Dugo sazreva kako u sopstvenim bačvama, tako i u bačvama destilerije MGP Ingredients. Nakon što bačve dostignu optimalnu zrelost i željeni profil, tim blendera u destileriji The Bulleit Distilling Co. u Shelbyville, KY pomeša sve zalihe koje imaju u bačvama, kako one koje su sazrevale 12 godina, tako i one koje na etiketi nemaju godinu sazrevanja, koristeći optimalni izbor bačvi, profila, uzrasta i ukusa destilata čime nastaje jedinstven proizvod. Upravo taj postupak mešanja koji se svake godine menja čini Bulleit 95 Rye Whiskey jedinstvenim i cenovno prihvatljivim. Pri prvom susretu, na nosu, osetićete jak miris trešanja i vanile, sa suptilnim notama kože i duvana u pozadini. Iako je ukus u početku prilično snažan i ljut, ubrzo do izražaja dolazi miris začina, za kojima slede note breskve, trešanja i vrlo malo narandže. Dominira raž pomešana sa vanilom, cimetom, tragovima bibera i muskatnog oraščića. Završnica je glatka i umereno duga, ispraćena ukusom cimeta, bibera i vanile, sa malo slatkoće koja joj daje toplinu. Bulleit je proglašen #1 Best Selling i #1 Most Trending American Whiskey u Drinks Internationals “World's 50 Best Bars Report". Kompanija: Diageo Destilerija: MGP Ingredients Stil: Rye Whiskey Alkohol: 45% Starost: NAS Sastav: 95% raži, 5% prevrelog ječma Boja: Svetlo bronzana Additional Information Zemlja porekla USA Destilerija Bulleit Zapremina 0.70l decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product 2013, 2011 - Double Gold Medal - San Francisco World Spirits Competition2015, 2014, 2012 - Gold Medal - San Francisco World Spirits Competition2012 - Gold Medal, Exceptional - Beverage Testing Institute2014 - 95/100, Chairman’s Trophy, Extraordinary, Ultimate Recommendation - Ultimate Spirits Challenge2013, 2012 - 91/100, Finalist, Excellent, Highly Recommended - Ultimate Spirits Challenge2011 - 4 Stars, Highly Recommended - Spirit Journal Destilerija Bulleit zvanično je osnovana je 1987. godine u mestu Shelbyville, u okrugu Kentucky, i smatra se jednim od najbrže rastućih proizvođača viskija u Americi. Svoju popularnost i brzi rast pripisuje barmenima i poslovnim partnerima koji su ovaj brend prihvatili kao svoj. Njen istorijat vrlo je zanimljiv, budući da je originalni Bulleit Bourbon početkom 1830. godine napravio Augustus Bulleit. Destilerija iznenada prestaje sa radom 1860. godine, u isto vreme kada i Bulleit nestaje iz istorijskih spisa. Moderni Bulleit Bourbon počeo je da se proizvodi zahvaljujući Augustusovom potomku Thomas-u E. Bulleit-u, na osnovu novog recepta, sa manje raži u sastavu mase od koje ovaj burbon nastaje, ali ipak više u odnosu na ostale poznate burbone. Godine 1997. brend Bulleit Bourbon kupila je kompanija Seagram i na tržištu SAD plasirala ga dve godine kasnije. Brend je danas u celini u vlasništvu kompanije Diageo, koja je 2000. godine preuzela Seagram, a samim tim i Bullet. Trenutni proces destilacije brenda čini se pomalo tajanstvenim i mističnim. Iako u kompaniji kažu da se proizvodi u destileriji Bulleit Distilling Co, oni zapravo nabavljaju svoj burbon. Do nedavno je njihov dobavljač bila destilerija Four Roses, ali sada nema zvanične informacije o tome ko ih zapravo snabdeva. Originalni Bulleit recept koristio je dve trećine raži i jednu trećinu kukuruza. Međutim, današnji Bulleit Bourbon i dalje se izdvaja u odnosu na druge burbone i koristi 28% raži, što je više nego što jeuobičajeno, dok ostatak mase čini 68% kukuruza i 4% prevrelog ječma (ječmenog slada). Za njegovuproizvodnju koriste se sastojci najvišeg kvaliteta. Suptilnost i složenost koje ovaj burbon poseduje od jedinstvene mešavine slada raži, ječma i kukuruza, zajedno sa posebnim sojevima kvasca i čistom filtriranom vodom iz krečnjaka u oblasti Kentucky. Godine 2017. destilerija Bulleit proslavila je svoj jubilarni tridesti rođendan otvaranjem nove, najsavremenije destilerije, konstruisane na principu obnovljive energije, kako bi se sačuvala prirodna staništa, izvorivode i lokalna mikroklima.

Prikaži sve...
5,320RSD
forward
forward
Detaljnije

Amuerte Coca Leaf Blue Edition Gin peruanski džin sa listovima koke, izuzetnog kvaliteta, nastaje mešanjem klasičnog alkoholnog destilata sa listovima peruanske koke i plave slatke brazilske smokve. Ekstravagantan, kompleksan i vrlo aromatičan džin , lepo izbalansiran sa intenzivnom slatkom aromom, pakovan u jedinstvenu luksuznu bocu plave boje koju su dizajnirali najpoznatiji umetnici Južne Amerike Havi Cruz i Adrian Dominguez, sa već prepoznatljivom etiketom. Preporučuje se u kombinaciji sa ledom, Indian tonikom i svežom smokvom, ili pak sa pivom od đumbira (Ginger Beer). Additional Information Zemlja porekla Belgija Destilerija Amuerte Zapremina 0.70l % alkohola 43% Uvoznik Global trading doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product

Prikaži sve...
7,640RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Dremina Sedište proizvodjača Drenovac Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Drenovac Način berbe Ručna Vrsta voća Groždje Sorta Chardonnay, Rkaciteli Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 30 meseci Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
5,340RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Bojkovčanka Sedište proizvodjača Zuce, Beograd Vrsta voća Groždje Vrsta destilata Beli destilat

Prikaži sve...
3,000RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Podrum Palić Sedište proizvodjača Palić Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Palić Vrsta voća Dunja Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
3,540RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Akademska rakija Vrsta voća Dunja Vrsta destilata Žuti destilat

Prikaži sve...
3,530RSD
forward
forward
Detaljnije

Don Julio Blanco Tequila kristalno bistra i prozirna tekila, dva puta destilovana, srednje gustine, proizvedena u destileriji Don Julio, u regiji Los Altos, od 100% Blue Weber agave, ručno brane i stare između 6 i 10 godina. Bogate i raskošne arome kojom dominiraju note tropskog voća, papaje, guave i ananasa, uz nagoveštaj sveže agave u pozadini. Ukus je pun, lepo izbalansiran, tipičan za planinsku tekilu, sa herbalnom aromom svežeg bilja, na koju se nadovezuju note belog bibera, koštunjavog voća i mentola. Završnica je srednje duga, sveža i ioštra, sa aromom mentola, belog bibera i tropskog voća. Additional Information Zemlja porekla Meksiko Destilerija Diageo Zapremina 0.70l % alkohola 40% Uvoznik MKN Group doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product The Tequila & Mezcal Masters (The Spirits Business), Super Premium Blanco, 2022, Zlatna medalja Don Julio González-Frausto Estrada počeo je proizvodnju tekile 1942. godine u regiji Los Altos u Meksiku. On i njegova porodica su ubrzo nakon osnivanja destilerije La Primavera proizveli etiketu Tres Magueyes, koja je za kratko vreme postala veoma popularna u Meksiku. Don Julio je eksperimentisao sa kontrolom različitih aspekata u procesu proizvodnje tekile, od uzgoja agave do punjenja u boce krajnjeg proizvoda. Proveo je više od 40 godina usavršavajući svoj zanat, pa su njegovi sinovi u čast njegovog 60. rođendana napravili tekilu po njegovom imenu. Nakon velike popularnsoti koju je tekila Don Julio stekla u Gvadalahari i susednim gradovima, odlučili su se za plasman na tržištu. Od 1994. destilerija je u vlasništvu kompanije Diageo.

Prikaži sve...
11,470RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Alchymia Sedište proizvodjača Beograd Vrsta voća Šljiva Vrsta destilata Žuti destilat

Prikaži sve...
3,000RSD
forward
forward
Detaljnije

Male boce su standard i praktične su za svakodnevnu upotrebu ali postoje momenti kada one nisu dovoljne. Velike boce će momentalno ostaviti fenomenalan utisak na Vaše prijatelje ili goste, a svakako mogu biti originalan poklon koji će izmamiti veliki osmeh na licu osobe kojoj je namenjena. Iz tog razloga naša ponuda boca velokih formata upotpunjena je sa Hendrick's Original džinom od 1.75l. Additional Information Zemlja porekla Engleska Destilerija Hendrick's Zapremina 1.75l decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product

Prikaži sve...
13,710RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Prime Spirits Sedište proizvodjača Beograd Mogućnost posete Ne, za sada Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva, Dunja Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
6,360RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Stanišić Sedište proizvodjača Veternik Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Sokolac Način berbe Ručna Godina berbe 2021 Vrsta voća Kruška Sorta Divlja kruška Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Bakarni kazani bez prepeka Odležavanje Staklo Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
9,610RSD
forward
forward
Detaljnije

Ginovic Gin Herbal Dry Gin domaći ručno rađen zanatski suvi džin premium kvaliteta, proizveden u destileriji Ginovic Gin u Novom Sadu, tradicionalnom metodom destilacije u bakarnom kazanu. Kristalno bistre boje, sa kompleksnom herbalnom aromom kojom dominiraju osvežavajuće note kleke, na koje se nadovezuju citrusne note semena korijandera i kora crvenog grejpfruta. Punoću ukusa zaokružuju sveže ubrana nana, ruzmarin i slatko jezgro badema, dok su za prateće nijanse gorčine zaduženi koren lincure i seme kima. Lepo izbalansiran, svež, pitak, topao i vrlo aromatičan craft džin sa kompleksnom herbalnom aromom, koja se nežno razvija, a koju najbolje možete osetiti ukoliko ovaj džin poslužite sa malo leda uz krišku limete, crvenog grejpa ili narandže. Additional Information Zemlja porekla Srbija Zapremina 0.70l % alkohola 41% decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product

Prikaži sve...
2,850RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Braća Tomašević Sedište proizvodjača Prijepolje Tehnolog proizvodnje Vukosav Tomašević Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Ivanje Starost voćnjaka 1998 Način berbe Ručna Vrsta voća Jabuka Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastovo bure Period odležavanja 12 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,660RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Rajin Sedište proizvodjača Banatsko Novo Selo Tehnolog proizvodnje MIlan Rajin Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Banatsko Novo Selo Način berbe Ručna Vrsta voća Trešnja Vrsta destilata Liker Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 16% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
1,450RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Potpis Sedište proizvodjača Beograd Tehnolog proizvodnje Dejan Rajković Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Zuce Starost voćnjaka 2012 Način berbe Ručna Godina berbe 2016 Vrsta voća Šljiva Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 60 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 42% Temperatura posluživanja 15C - 18C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
7,500RSD
forward
forward
Detaljnije

Martini & Rossi Rosso Vermut jedan je od najpopularnijih vermuta na svetu, izuzetnog kvaliteta. Iako je tačan recept proizvodnje ovog popularnog pića strogo čuvana tajna, njegov intenzivno biljni karakter rezultat je mešanja pažljivo odabranih vina sa složenim izborom više od 50 italijanskih začinskih biljaka, uključujući žalfiju, pelin, gorko-slatko drvo i prirodnu karamelu. Prvi put je na tržištu plasiran 1863. godine od strane dvojice Italijana po imenu Alessandro Martini i Luigi Rossi. Originalni recept se do danas nije menjao i neraskidivo je povezan sa italijanskom strašću prema hrani, zabavi i motornim trkama. Martini & Rossi Rosso Vermut je grimizne boje (mešavina jarko crvene boje sa vrlo malo plave, čime se dobija nijansa slična ljubičastoj), slatko-gorkog ukusa, sa intenzivnim voćnim aromama, pre svega đumbira, suvih šljiva i kore drveta. Na njih se u pozadini nadovezuju arome guave, pistaća i tragovi začina. Mekog, lepo izbalansiranog i prefinjenog ukusa, sa slatkastim notama šerija, na koje se nadovezuju arome citrusa i zrelog grožđa, uz dodir hrasta i začina u pozadini. Završnica je poluslatka, začinasta, sa aromom bibera i smole. Additional Information Zemlja porekla Italija Destilerija Martini & Rossi Zapremina 1l % alkohola 15% Uvoznik Rauch doo decorateTable('product-attribute-specs-table') Be the first to review this product Kompanija Martini & Rossi poznata je širom sveta prvenstveno po vermutu odličnog kvaliteta i partnerstvu dva Italijana čija su prezimena i danas u nazivu kompanije. Alessandro Martini i Luigi Rossi započeli su 1863. godine u Italiji, u mestu Turin privatni posao, koji traje duže od 150 godina. Preduzimljivi preduzetnik i kreativni travar uspeli su da ukrste svoja znanja i dobiju vrhunski proizvod koji je i danas jedan od najpopularnijih i najzastupljenijih vermuta na tržištu. Porodica Rossi zadržala je potpunu kontrolu nad kompanijom sve do 1993. godine, kada postaje deo Bacardi grupe. Prema podacima International Wines and Spirits Record (IWSR) u 2017. godini kompanija Martini & Rossi bila je u prodaji vermuta zastupljena sa više od 45% na svetskom tržištu, a sa 30% na tržištu SAD-a. U tom istom periodu, njihov najbliži konkurent imao je samo 7% globalnog tržišnog udela, što govori o popularnosti ovog brenda.

Prikaži sve...
1,260RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Zavet Sedište proizvodjača Kragujevac Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Čumić Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Sorta Crvena ranka, Čačanska rodna, Čačanska lepotica Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastove bure Period odležavanja 18 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 15C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
1,910RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača DMP Natural Sedište proizvodjača Barajevo Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Barajevo Način berbe Ručna Vrsta voća Šljiva Sorta Crvena ranka, Čačanska rodna, Požegača Vrsta destilata Žuti destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Hrastovo bure Period odležavanja 36 meseci Organska proizvodnja Ne Alkoholi 43% Temperatura posluživanja 14C - 18C Ambalaža 0,7L Kutija Da

Prikaži sve...
4,950RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Šilopaj voćarska zadruga Sedište proizvodjača Šilopaj, Gornji Milanovac Mogućnost posete Ne, za sada Lokalitet voćnjaka Gornji Milanovac Način berbe Ručna Vrsta voća Kajsija Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 42% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
2,250RSD
forward
forward
Detaljnije

Naziv proizvodjača Voćar Kopaonik Sedište proizvodjača Brus Mogućnost posete Da, uz najavu Lokalitet voćnjaka Kopaonik Način berbe Ručna Vrsta voća Malina Vrsta destilata Beli destilat Način proizvodnje Dupla destilacija Odležavanje Inox Organska proizvodnja Ne Alkoholi 40% Temperatura posluživanja 10C - 14C Ambalaža 0,7L

Prikaži sve...
4,340RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj