Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-27 od 7422 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
600 din - 649 din
Ključ kombinovani sa zglobnom račnom 10 mm Napravljen od visokokvalitetnog ugljeničnog čelika. Potpuno termički obrađen. Omogućava rad visokog obrtnog momenta. Hromirana završna obrada ga lako štiti od rđe. Obezbeđuje dug životni vek. Verzija sa začepnim mehanizmom može učiniti vaš rad mnogo efikasnijim. Vrhunski zupčanik omogućava rad sa pričvrsnim elementima sa visokim obrtnim momentom.
-
Mašine i alati chevron_right Elektromaterijal
Šifra UK-30 Plastična kutija, namenjena za ugradnju elektronskih uređaja i komponenti Kutija se sastoji od 4 elementa: gornja i donja polovina, prednji i zadnji paneli Uz kutiju se isporučuju 4 gumene nožice Na svakoj polovini kutije nalazi se po 12 stubića predviđenih za pričvršćivanje štampane pločice 639,00
Šrafciger (odvijač) NEO. Držač odvijača napravljen je od izuzetno izdržljivog S2. Lopatice odvijača su termički obrađene da bi se dobio odgovarajući otpor na savijanje i tvrdoću 56 HRC. Odvijač ima magnetni vrh. Tri-lobularni oblik ručke sa profilisanim osloncem za palac smanjuje napor ruku tokom rada i olakšava postizanje pravog obrtnog momenta. Drška napravljena od dva materijala sprečava klizanje u ruci, takođe otporna je na hemikalije, ulja i masti.
Hrana za kvasce Fermaid E, tokom alkoholne fermentacije odgovarajuće prisustvo azota od ključne je važnosti za život i aktivnost kvasaca. Azot dostupan kvascu (ili koji kvasci mogu upotrebiti, engleski YAN-Yeast Assimilable Nitrogen) u širi je od direktnog uticaja na kvalitet fermentacije i prisustvo isparljivih jedinjenja koja učestvuju u stvaranje aroma u vinu. Fermaid E sadrži inaktivni kvasac (organski alfa-amino azot) i diamonium fosfat (neorganski azot). Ova mešavina neorganskog i organskog azota služi da pomogne pravilan metabolizam kvasaca koji će dovesti do najboljih rezultata fermentacije. Kada se doda Fermaid E u međućelijskom prostoru kvasca se stvaraju rezerve amino-azota. Ovo za posledicu ima brojne pozitivne aspekte od kojih su najvažniji obavljanje alkoholne fermentacije do kraja, bez zastoja tokom nje ili u njenim završnim fazama kada je prisustvo za kvasac negativnih faktora najbrojnije. Sirovinski sastav: Dehidrirani vinski kvasac deaktiviran termičkim putem, amonium sulfat, diamonium fosfat, tiamin hidrohlorid. Primena: Dodaje se u širu posle obavljene 1/3 fermentacije (kada se preradi 1/3 šećera u širi) i pri kraju fermentacije (kada se preradi 2/3 šećera). Hrana za kvasce Fermaid E se može koristiti za ishranu kvasca prilikom fermentacije belog, roze i crvenog vina, kao i kod fermentacije voćnih kaša kod šljive, kasjije, dunje, kruške, jabuke. Uputstvo za upotrebu: Umešati 15-20gr/hl direktno u vino koje fermentira u toku prve polovine fermentacije i 15-20gr/hl u toku druge polovine fermentacije. Doziranje: 30-40gr/hl.