Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
151-175 od 1122 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
950 din - 1,999 din
Stanje: novo Izdavač: Mladinska knjiga Izdato: 2008 Korica: Tvrda Pismo : Latinica Ovo se ne kupuje svaki dan, naročito u ovako lepom stanju! U svakom slučaju, pitajte preko poruka, tražite dodatne slike na mail, proverite dali vam odgovara stanje, i dajte ponudu.. Ko je hrabar, neka ga samo posmatra. :) Uštedite na poštarini i kupite što više knjiga! Do 2kg knjiga je postarina samo 83 din... (ide do vaših vrata u preporučenoj tiskovini) Preko 2 kg knjige šaljem u paketu, do vaše najbliže pošte! Ako treba I 20 kg paket šaljem za 200 din poštarinu... SRETNO! Kliknite na ovaj link ispod i pogledajte sve knjige što prodajem: http://www.kupindo.com/pretraga.php?Pretraga=knjiga&CeleReci=1&UNaslovu=0&Prodavac=palesztin&Grad=&CenaOd=&CenaDo=&submit=tra%C5%BEi ----- HIP -----
izd 1972g, preko 600str, od egzotičnih specijaliteta do menija, , kako se čiste rakovi, kako se čisti riba, opis riba, rakova, školjki, glavonožaca, izbor i pripremanje ribe, mirođije i aromatične biljke, konzerviranje ribe, riba i vino, tučač stručnih izraza, ..... korišćena knjiga, tvrd povez,
Jezik: engleski Autor: Janet Dampney and Elizabeth Pomeroy Izdavač: Hamlyn Godina izdanja: 1977. Povez: Tvrd Format: A4 Broj strana: 128 Stanje: Odlično Veoma luksuzno opremljena i bogato ilustrovana monografija u kojoj možete naći sve ono što je potrebno da znate o bilju. - Istorija bilja - Gajenje bilja - Ukrasno bilje - Biljni preparati - Branje i ostavljanje (čuvanje) bilja - Bilje od A do Ž (sve najvažnije bilje predstavljeno po abecednom redu sa ilustracijama) - Kuvanje sa biljem
Šta je danas na trpezi? To je pitanje koje se stalno postavlja u domaćinstvima širom sveta. Kako se svakodnevne obaveze na poslu gomilaju, sve se manje radujemo spremanju ukusne hrane i okupljanju porodice barem na sat vremena dnevno. Zato pribegavamo nekim rutinskim rešenjima, jednoličnim jelima koja se lako i brzo spremaju. Samo kuvanje izgubilo je svoje draži. Ne mora da bude tako! Ova knjiga će vam pomoći da pripremanje hrane postane čarolija, a iščekivanje porodičnog ručka pretvoriće se u iščekivanje velikog zadovoljstva. Evo kuvara za svaki dan, svaku priliku, svako raspoloženje kuvarice. Ovde su sabrani recepti za jela pažljivo biranih ukusa – zapisivala su ih pokolenja domaćica, a isprobali su ih i odobrili vrhunski kuvari i nutricionisti. Među najraznovrsnijim đakonijama naći ćete predjela koja mogu da posluže i kao glavna jela za ručak ili kao popodnevna zakuska, odlične krem čorbe od povrća, morskih plodova i ribe, neobična gurmanska jela od mesa, divljači, živine, ribe, poslužena uz salate od kukuruza, crvenog pasulja, šampinjona... Zahvaljujući ovoj knjizi kuvanje će vam postati zadovoljstvo, a vaša porodica i gosti imaće priliku da uživaju u veličanstvenim obrocima! Izdavac: Mono i Manjana Format: 22 x 27 cm Br. Str.: 480 Povez: tvrd Pismo: latinica
PORODIČNI LEKAR 1 I 2` DR DŽEJMS BEVAN,1000 STRANA!! NOLIT PRVI TOM - POJMOVNIK DRUGI TOM-SAVETNIK(PRVA POMOĆ,BEZBEDNOST U PORODICI, NEGA BOLESNIKA, TRUDNOCA I PORODJAJ, ZDRAVSTVENE TABELE, BRIGA O TELU, FIZIČKA I MENTALNA KONDICIJA,INDEKS,TABELE ZDRAVSTVENOG STANJA PO ZIVOTNIM DOBIMA, ZDRAVO DETE...) 198
Home made Sandra Oddo (američki moj kuvar i savetnik) An Alternative to Supermarket Living Hardcover 504 pages Publisher: New York: Galahad Books; First Edition, First Thus edition (1972) ASIN: B000G3FKOM Product Dimensions: 9.2 x 6.9 x 1.8 inches Shipping Weight: 2.6 pounds
SUVREMENI KUHAR 3200 RECEPATA I SAVJETA - 1.200 strana, plus ILUSTRACIJE! Autori stručnih članaka: Dr Aleksandar Đaja, naučni saradnik Instituta za ishranu SANU, Beograd Dr Dušan Stanković, Profesor Poljoprivrednog fakulteta, Zemun Dr Radoslav Paunović, docent Poljoprivrednog fakulteta, Zemun Ing Dušica Petrović, asistent poljoprivrednog fakulteta, Zemun Dušan Miković, viši instruktor Saveznog centra za ugostiteljstvo, Opatija Janko Kerčmar, viši instruktor Saveznog centra za ugostiteljstvo, Opatija Izdavački zavod JUGOSLAVIJA - PROSVETA Beograd, 1967 Broj strana 1020 Sadržaj: OSNOVE KULINARSTVA MALA PREDJELA (HORS D`OEUVRES) JUHE I ČORBE PREDJELA GLAVNA JELA POVRĆE SALATE DESER (DESSERT) ALKOHOLNA I BEZALKOHOLNA PIĆA ČAJ I KAVA U SVOM DOMU... JELOVNICI (MENUS) KNJIGA JE KAO NOVA, MOZETE JE PREUZETI POSLE 15. SEPTEMBRa jer sam na putu
Miris riblje čorbe kuvar dobrih misli Zdravko Šćepanović Panonske niti, Kruščić, 2013. 179 strana. veoma dobro očuvana. Knjiga je više od običnog kuvara i obuhvata doživljaj riblje čorbe mnogih slavnih ličnosti. Autor je sakupio mnoge više ili manje poznate, neke i nepoznate, recepte za riblju čorbu. Za ovaj `kuvar dobrih misli` tekstove su mu podarili Boda Marković, Mija Alas, Zvonko Bogdan, Luis, Petar Lazić...Anegdote poznatih ljudi, čuvenih boema, njihivi recepti za riblju čorbu `začinjeni` pikantnim dogodovštinama.Zanimljiv kuvar koji sadrži ponešto od suštine svakog od ljudi koji su u njemu ostavili svoj recept. Riblja čorba shvaćena je kao sinteza 4 bitna kosmička elementa, kao otelotvorenje smisla u jednostavnosti. A svima nam se čini da znamo da je skuvamo... Bora Čorba, Mika Alas, Zvonko Bogdan, Vlada Kanić, Dragan Smijulj, Libero Markoni, Miroslav Antić, Momo Kapor, Dušan Radović, Ljubomir Simović, Bogomir Đorđević..