Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
26-50 od 581 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
550 din - 749 din
Ilustrovani kuvar u kom je sabrano preko 100 jela sa niskim sadržajem holesterola. Uz svaki recept dolazi spisak nutritivnih vrednosti obroka, poput gramaže masti (i zasićenih masti), proteina, ugljenih hidrata i sl. Zgodan dokaz da ishrana osoba koje imaju visok holesterol, ne mora da bude bezukusna i stroga da bi bila zdrava. Izdavač: Whitecap broj stranica: 192 povez: meki
Želite da prestanete sa pušenjem bez muka? Želite da se otarasite cigareta a da se ugojite? Želite da vaša tranzicija ka zdravom životu bude ugodnija? Onda je ova mala knjiga prava stvar za svakoga ko želi da se ostavi pušenja. Doktor Filip Prel u ovom priručniku pobija zablude i odgovara na sva pitanja vezana za elektronsku cigaretu i njeno korišćenje. Ovaj izum pruža istinsko zadovoljstvo svakom pušaču, veoma slično konvencionalnom pušenju, ali bez upotrebe katrana i ugljen-monoksida koji u najvećem broju slučajeva izaziva rak i bolesti vezane za pušenje. Sa iskustvom bivšeg strastvenog pušača doktor Prel jednostavno i direktno iznosi prednosti prelaska na elektronsku cigaretu i objašnjava svoju metodu odvikavanja putem ovog novog elektronskog uređaja. Pored toga, knjiga sadrži i sve podatke o sastavima i tipovima elektronskih cigareta, iskustva kako korisnika tako i lekara i pomoć pri izboru odgovarajuće e-cigarete, a na kraju knjige su i testovi. Format: 13x20 cm Broj strana: 208 Povez: Broš Pismo: Latinica
Merehurst, Limited Richard Blady Pub., 1993 Stranica : 80 Veci format STanje : Bez nekih mana, odlicna, engleski jezik. A guide to Chinese and oriental cuisine. It features not only recipes but also a techniques section which shows, through step-by-step photography, how to conquer dishes which once seemed too elaborate to attempt.
Naslov: 230 jela od divljači i divljeg bilja : neobičan kuvar Autori: Milena Trnjaković Izdavač: Beograd : Naučna knjiga Pismo: latinica Br. strana: 144 ; ilustr. Format: 20 cm Povez: meki, prošiveno Knjiga je u celosti (listovi, povez) veoma lepo očuvana: listovi su potpuno čisti i ravni, bez tragova pisanja i bez `magarećih ušiju`, samo su dva naziva jela zaokružena, i odlično su međusobno povezani; u vrhu prve strane sadržaja, u margini, uredno prelepljen potpis; lepo opremljena knjiga, štampana na kvalitetnom sjajnom papiru i obogaćena fotografijama u boji i crtežima. Veliki broj odličnih, neobičnih recepata koje nećete naći ni u jednom drugom kuvaru! Od 350 hiljada biljnih vrsta na zemaljskoj kugli 1/3 je jestiva. Ljudi, na žalost, koriste jedva oko 600 vrsta. Takođe, postoji dva miliona životinjskih vrsta, a u ishrani se koristi samo 50. Ova knjiga vas neće zamarati činjenicom da naučna viđenja ishrane u bliskoj budućosti nisu nimalo optimistička i podacima da naša zemlja i pored blagodeti prirode uvozi znatne količine hrane. Želja nam je da vam pokažemo kako da, bar povremeno, svakodnevni i uobičajeni način ishrane zamenite novim, neobičnim i zdravim receptima. Sve što vam je potrebno je poznavanje elementarne divlje flore i faune i maštovitost u pripremi jela. Redovi koji slede uputiće vas, nadamo se, u te male tajne. - Milena Trnjaković Kompletan sadržaj možete da pročitate ukoliko poslednju sliku uvećate do pune veličine. POGLEDAJTE i ostale knjige iz oblasti kuvari i ishrana koje trenutno imam u ponudi: https://www.kupindo.com/pretraga.php?Pretraga=&CeleReci=0&Prodavac=bebaimoca&Grupa=367 Kuvarski recepti - divljač - divlje bilje - samoniklo bilje
FRANCUSKINJE SE NE GOJE TAJNA UŽIVANJA U JELU AUTOR: MIREJ ĐULIJANO IZDAVAČ: PORTAL LIBRIS GODINA IZDANJA: 1985. TVRDE KORICE PISMO: LATINICA BROJ STRANA: 267 STR STANJE KNJIGE VRLO DOBRO TROŠKOVE SLANJA SNOSI KUPAC LIČNO PREUZOMANJE MOGUĆE U CENTRU BEOGRADA GA24
53289) BAKIN ŠPORET , Dragoslav Mićić , Udruženje ljubitelja domaće kuhinje Beograd Šabac 2017 , Koliko je značajno za naše zdravlje pripremati hranu na tradicionalan način po starim receptima otkrijte čitajuci „Bakin šporet“, priručnik koje treba da poseduje svako domaćinstvo. Nista kao mirisi iz kuhinje ne budi sećanja. Današnje generacije ne poznaju srpsku kuhinju i tradicinalna jela. Želja Dragoslav Mićića, autora knjige „Bakin šporet“ je da stare recepte sačuva od zaborava. Micic je knjigu posvetio baki, mami, supruzi i unukama, a naišao je na dobro razumevanje saradnika i izdavača. Kako trvrdi Ivica Radanović, vlasnik „Ekografa“ čekalo se više od 70 godina da se na srpskom jeziku pojavi ovakav biser. Svaka brižna domaćica svojoj porodici želi da posluži najbolje jelo. Ipak, lepo dekorisana hrana i maštovitost nisu dovoljni. Najvažnije je pripremiti zdravu hranu koja obiluje vitaminima i mineralima. O značaju pripreme hrane na starinski način na promociji knjige u Kulturnom centru govorio je akademik profesor Marko Todorović. Iako su Srbi narod koji jede previše mesa, istina je da naši preci nisu imali meso na trpezi za svaki ručak već je većina njih jela takozvanu „sirotinjsku hranu“. Danas kada su industrijski proizvodi prepuni aditiva koji bez sumnje imaju loš uticaj na čovekovo zdravlje, sve je više zagovornika hrane naših predaka. Recepti i saveti knjige „Bakin šporet“ su dostupni u svim gradskim knjižarama. mek povez, format 17 x 24 cm , potpis i posveta autora na naslovnoj strani, ćirilica, ilustrovano, 352 strane