Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
101-125 od 581 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
550 din - 749 din
KUVATI SRCEM: Velimir Dejanović Naslov Kuvati srcem / Velimir Dejanović Vrsta građe knjiga Jezik srpski Godina 2005 Izdanje 2. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Computer book, 2005 (Banja Luka : Bina) Fizički opis 400 str. : ilustr. ; 24 cm Zbirka Biblioteka Male majstorije ISBN 86-83611-36-1 (karton) Predmetne odrednice Kuvarski recepti Odlično očuvana knjiga.
Autor: Vincenzo Buonassisi Godina izdanja: 1992. Br. str.: 175 Povez: Tvrd Format: 215mm x 265mm Pismo: Latinica Opis Pizze U ovom kuvaru pronaći ćete raznovrsne recepte objašnjene – korak-po-korak. Mnogi recepti su propraćeni prigodnim fotografijama. Naučite kako da pripremite pice, lepinje i kalcone… Pica je specijalitet italijanske kuhinje, najčešće napravljen od tankog, okruglog testa na kome se pored paradajz sosa mogu naći razne vrste sira, mesa, povrća, voća, začina i drugih sastojaka prema ukusu. Inventivnost ukusa se može nadopuniti i inventivnošću rasporeda samih sastojaka na pici. Danas je pica veoma popularno jelo u svetu, pre svega zbog lako dostupnih sastojaka i jednostavnosti pripreme. Iz sadržaja: Kako se priprema pizza Pizze, lepinje, kalconi Pogače, seljačke torte i uštipci Ostali recepti sa raznih strana sveta
Oblast: Kuvari i domacinstvo Izdavac: Parragon, 2006. Hardcover, 240 pages Tapas is something of a recent innovation but now it`s here, it`s here to stay. And with good reason, it`s a lovely way to eat—relaxed and sociable and carrying with it a hint of the traditional Spanish unhurried way of life. This book has a selection of the very best tapas recipes to inspire you to try this unique cuisine. Whether you are looking for some exceptionally tasty nibbles to serve at a drinks party, or ideas for a whole lunch or supper based on tapas, there is something here for you. 112 authentic and delicious recipes Brief introduction to teach chapter on the traditional use of ingredients A clear and easy-to-follow ingredients lists and method for each recipe to ensure a perfect result Inspiring photography of each recipe to set your taste buds tingling
Znate li što jedete? Kako se dobro hraniti da bi smo živeli duže i zdravije `Popularno-stručna bilbioteka` `Znanje` Zagreb 1986. tvrdi povez, dobro očuvana ilustrovana, latinica, 463 str. Sadržaj - Nepoznate ili manje poznate činjenice o hrani; Sve pto je previše, štetno je!; Novi izvori i oblici hrane - jedina su čovekova nada; Manje soli i masti - više biljnih vlakana; Patvorenje namirnica; Radionuklidi u prehrambenom lancu;
Jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme Plazma Plazmastičarnica je prva i jedinstvena knjiga recepata u kojoj je glavni junak priče vaša omiljena Plazma. Nadamo se da ćete naučiti nešto novo, zabaviti se tokom pripreme i uživati u ukusima kojima Plazma daje onu neponovljivu i jedinstvenu notu. Plazma Plazmastičarnica je tu kao smernica, a svaki recept je samo početak u kreiranju nezaboravnog Plazma iskustva. Zato budite kreativni, svakom jelu dodajte nešto svoje i slobodno eksperimentišite jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti.