Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
101-125 od 395 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
2,000 din - 39,999 din
ZDRAV APETIT Gordon Remzi ⭐️Tvrd povez ⭐️⭐️ Žanrovi: Hrana i piće Izdavač: Mascom Broj strana: 255 Pismo: Latinica , Format: 25 cm Opis: Paklena kuhinja i Master šef samo su neki od televizijskih formata koji su Gordona Remzija učinili jednom od najsjajnijih kulinrskih zvezda današnjice. U knjizi Zdrav apetit, koja je postala bestseler, Remzi daje veliki broj saveta kako da održite i poboljšate svoje zdravlje i fizičku spremu: „ Uobičajeni izgovor glasi: sve znam, ali nemam vremena. Moj radni dan je prebukiran, verujte. Ali, da biste vežbali, ne morate uvek satima da trčite ili vežbate u teretani. Nekada mogu da posluže i kratke i brze šetnje po parku (ili do posla i nazad ili do prodavnice i nazad). Najbolji način da ubrzate rad srca jeste da zaobiđete lift i popnete se nekoliko spratova stepenicama. To su zamene koje koristim kad sam na putu i kada nemam vremena da odem u teretanu. ” Knjiga je NOVA..... ✔️ ---------------------------------- R1
MOJI NAJDRAŽI RECEPTI Stevo Karapandža Žanrovi: Hrana i piće Izdavač: Profil knjiga Broj strana: 262 Pismo: Latinica Povez: Tvrd Format: 19.5 x 26.5 cm Godina izdanja: 2009 Opis Karapandža se vratio! Posle više od dve decenije došao je trenutak da se stari, pohabani Karapandžini kuvari, koji su formirali nekoliko generacija zaljubljenika u kulinarstvo, odlože na počasno mesto u vašoj kuhinji i da se umeće uživanja u kuvanju nauči ili usavršava uz pomoć knjige koju držite u rukama. Veliki majstor kuhinje Stevo Karapandža vodi vas sa oko 300 recepata kroz specijalitete koji su obeležili blistavu 40 godišnju karijeru. Njegov legendarni kuvar „ Moji najdraži recepti“ iz 80 tih godina poslužio je kao osnova za ovu knjigu: tu su proverene i današnjem vremenu prilagođene formule za uspešnu pripremu niza tradicionalnih jela, ali i novi recepti specijaliteta savremene kuhinje. Uz poglavlja posvećena supama, salatama, jelima od povrća, mesa, svim vrstama ribe, i specijalitetima od divljači, svoje novostečeno ili oprobano kulinarsko umeće krunisaćete neodoljivim slatkišima po Karapandžinim receptima. Dovoljno je za uvod! Odaberite neki od recepata koji su pred vama, poslušajte dragocene savete i lako i sa uživanjem zaradite kompliment: „ Kuvaš kao Karapandža! ” Knjiga je NOVA Knjiga je NOVA..... -------------------------------- ➡️ ➡️ ------------------------------- R1
ocuvana vrlo dobro 4+,,5-,,,na jednom listu trag presavijanja u uglu spolja kao na slikama,,,unutra odlicno ocuvana bez pisanja i mirisa ---sadrzaj na slikama Stanek d.o.o. Varazdin Orfelin izdavastvo Novi Sad,,,2008,,, tvrde korice sa omotom,,,1055 str,,veliki format latinica Šezdeset vrhunskih kuvara iz četrdeset zemalja pomoći će vam da otkrijete ukusne đakonije i osobenosti njihovih nacionalnih i regionalnih kuhinja. U ovom jedinstvenom kulinarskom kosmosu svako će naći pravi zlatni rudnik recepata po sopstvenom ukusu. Svetske kuhinje na izuzetan način predstavljaju svetsko kulinarsko nasleđe; pored dobro poznatih kuhinja kakve su francuska, italijanska, tajlandska i japanska, ovaj kuvar vam otkriva i manje poznate kao što su brazilska i kamerunska, ali i potpuno nepoznato kulinarsko blago Starog i Novog sveta. Naučite tajne zanata u ovoj kuvarskoj školi, razapnite jedra i krenite na veliko kulinarsko putovanje od Kanade do Japana, od Rusije do Kameruna, s predasima u Evropi. · više od 500 recepata poznatih kuvara · preko 4000 kolor fotografija · podaci o jelima i njihovim sastojcima · detaljno uputstvo o načinu pripremanja · svi recepti u domašaju kuvara amatera · kulinarski rečnik
Veliki porodični savetnik za zdravu ishranu U knjizi Veliki porodični savetnik za zdravu ishranu saznajte sve o: - ISHRANI (raznovrsna i prirodna ishrana, od hrono, paleo i ishrane po krvnim grupama do mediteranske), - NAMIRNICAMA i njihovim glavnim sastojcima (šta jedemo, kako pojačati korisna svojstva namirnica, kako kupovati...), - BOLESTIMA (šta jesti a šta ne, dodaci ishrani, preporučeni recepti, saveti...), - Na kraju se nalaze i RECEPTI koji su pre svega zdravi ali i veoma ukusni. Autor: Grupa autora Dimenzije: 21 x 26 cm Broj stranica: 760 Tvrd povez,
Novi univerzalni veliki kuvar Autor: Roland Gek Izdavač: Mladinska knjiga, Ljubljana, 1969. 23cmx17cm, 572 strana, tvrdi povez, ćirilica, bogato ilustrovano, sa kuhinjskim merama i težinama, indeksom jela i tumačem kuhinjskih izraza Stanje vrlo dobro, na zadnja dva bela predlista, ispisani recepti
RIBE I RAKOVI od egzoticnih specijaliteta do menija - nekorisceno, odlicno ocuvano. Autor: RenéKramer, prevod: Jelena Muzul Izdavač: Otokar Keršovani, Rijeka - godina 1972. Broj strana: 494 + 70 strana sa kolor fotografijama, tvrdi povez sa zastitnim omotom, latinica. Velicina knjige: 26,5 cm Čitav niz najpoznatijih imena kulinarskog sveta, među kojima mnogi šefovi kuhinja, obogatili su ovo delo svojim znanjem i svojim plodovima rada.
Autor : Urednički tim AKADEMIJA BARILA, uvodni tekst David Izdavač : DATA STATUS Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Italijanska kuhinja je nastala od jednostavnih jela, čiji su se recepti generacijama usmeno prenosili unutar porodica, pa su iz takve tradicije stigli u restorane. Upravo zato ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Dragocena je ne samo zato što obiluje savetima i korisnim informacijama, već i zbog sveobuhvatnosti i istorijske kompletnosti. Izdavač DATA STATUS Pismo Latinica Povez Tvrd Godina 2018 Format 24x35 Strana 304