Pratite promene cene putem maila
- Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
1-25 od 1214 rezultata
Režim promene aktivan!
Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje
Aktivni filteri
-
Cena
600 din - 999 din
Izdavač:: Mladinska knjiga Broj strana: 160 veliki format Povez: Tvrd NOVO U CELOFANU U okviru edicije „Zdrava hrana, zdrav život“ Mladinska knjiga Beograd objavila je i knjigu Sveža riba i morski plodovi. Namenjena je svima koji žele da obogate svoju svakodnevnu ishranu. Uz svaki recept dati su podaci o hranljivoj vrednosti sastojaka i specijalni saveti za modernog kuvara.
Format: 17x24.5 cm Broj strana: 258 Pismo: Latinica Povez: Tvrd Knjiga blogerke Zoi Sag `Najbolji provod`. Najbolji provod je vodič kako da od svakog dana i događaja napraviš uspomene. Novo. Pogledajte i moje ostale oglase. Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte :)
Knjiga je NOVA Irski Kuvar (Irska Kuhinja) Ukusi tradicionalne irske domaće kuhinje engleski jezik Sve stranice u boji, na masnom papiru IRISH - The Taste of Ireland Traditional Home Cooking Sadržaj: - Supe i Čorbe - Glavna jela (govedina, piletina, teletina...) - Riblji specijaliteti - različite vrste riba, različiti rakovi... - Prilozi od različitih vrsta povrća - Dezerti - Irska kafa itd
Prodajem knjigu pod naslovom:ZLATNA KNJIGA KUHARSTVA-MIRA VUČETIĆ-izdavač:Nakladni Zavod Matice Hrvatske -Zg-1973 god-24cm- pisana na 683 strane. Tvrd povez... vidi slike NAPOMENA: KORICE KNJIGE SU BELE BOJE PA JE NA NEKIM MESTIMA UGLAVNOM NA ZADNJOJ-LEDJNOJ STRANI UFLEKANA- DOK JE SA PREDNJE MNOGO MANJE-
Ediciju „Šta se kuva po Srbiji“ radila je redakcija „Blic žene“ i ona predstavlja zbirku tradicionalnih domaćih jela kakvu svaka kuća treba da ima. Edicija „Šta se kuva po Srbiji“ sastoji se od šest knjiga, u svakoj vas, na 128 strana, čeka 50 detaljno opisanih i bogato ilustrovanih recepata iz svih naših krajeva. Čekaju vas mantije, heljdopita i ljute faširke iz Bačke, Raške i Novog Pazara, flekice s kupusom, roštiljski uštipci i pihtije od boba iz Srema, Niškog i pirotskog kraja, projara sa mesom, hočanske baklave i dulek čorba iz Šumadije, Kosova i Metohije, srnetina s prazilukom, ljutenica i leskovačka mućkalica iz Istočne i Južne Srbije, zatim cušpajz, komplet lepinja i mađarska šnicla iz Banata i Zlatiborskog kraja, kao i šljivarski kolač, ćufte s paprikama i belo meso s bedom iz Mačve, Kolubare i Tamnave, Potkopaoničkog kraja i Toplice. Osim recepata za stara jela, tu su i tipične namirnice, saveti o izboru posuđa i vina, te abecedni registar namirnica. Svaka knjiga sadrži originalne recepte iz po dva kulinarska regiona Srbije, kompletno realizovane u produkciji redakcije „Blic žena“ i njenih stalnih saradnika.