Filteri
close
Tip rezultata
Svi rezultati uključeni
keyboard_arrow_down
Kategorija
Kuvari
keyboard_arrow_down
Od
RSD
Do
RSD
Sortiraj po
keyboard_arrow_down
Objavljeno u proteklih
keyboard_arrow_down
Sajtovi uključeni u pretragu
Svi sajtovi uključeni
keyboard_arrow_down

Pratite promene cene putem maila

  • Da bi dobijali obaveštenja o promeni cene potrebno je da kliknete Prati oglas dugme koje se nalazi na dnu svakog oglasa i unesete Vašu mail adresu.
101-125 od 7938 rezultata

Broj oglasa

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream
101-125 od 7938 rezultata

Prikaz

format_list_bulleted
view_stream

Režim promene aktivan!

Upravo ste u režimu promene sačuvane pretrage za frazu .
Možete da promenite frazu ili filtere i sačuvate trenutno stanje

IZDAVAC ; BEOGRAD 1991 GOD. 87 STR. ILUSTROVANO , MEKI POVEZ , VECI FORMAT , DOBRO OCUVANO

Prikaži sve...
199RSD
forward
forward
Detaljnije

sa slike

Prikaži sve...
100RSD
forward
forward
Detaljnije

Stanje : veoma-dobro, bez ispisivanja i cepanja. Str: 373 / 29cm God : 1987 Povez : tvrdi Nikk2114

Prikaži sve...
720RSD
forward
forward
Detaljnije

computer book bg, 98str.,meki povez,24cm, š d64

Prikaži sve...
320RSD
forward
forward
Detaljnije

Odlicno stanje Ilustrovano

Prikaži sve...
300RSD
forward
forward
Detaljnije

Stanje kao na slikama.. Posveta na predlistu.. 203 strana

Prikaži sve...
299RSD
forward
forward
Detaljnije

VELIKI FORMAT,TVRDE KORICE,176 STRANICA,LEPO OCUVANA KNJIGA,MASTAN PAPIR

Prikaži sve...
1,349RSD
forward
forward
Detaljnije

dosta korišten

Prikaži sve...
750RSD
forward
forward
Detaljnije

Od lekovitih biljaka mogu se praviti ne samo čajevi, melemi i tinkture već i veoma ukusna jela. Ako još niste, obavezno probajte da samoniklo, mirisno i lekovito bilje koristite u kuhinji. Ovo je zbirka recepata koji će vas ubediti da se i u kuvanju okrenete prirodi. Bićete iznenađeni kako ovi zeleni rudnici zdravlja mogu da budu ukusni.

Prikaži sve...
2,490RSD
forward
forward
Detaljnije

Katarina Pucovska Bez ranajok ani krok : Spolok kulpinskych žien Zbierka receptov Spolku kulpinskych žien Bački Petrovac 2013. Na slovačkom jeziku Ilustovano, kolor štampa, spiralni povez, 91 str, Dimenzije: 24x16 cm K SS O 1 2

Prikaži sve...
1,620RSD
forward
forward
Detaljnije

ISTARSKA KUHINJA.RECEPTI ISTARSKIH JELA.GASTRONOMSKO TURISTIČKI VODIĆ

Prikaži sve...
850RSD
forward
forward
Detaljnije

La pasta su Misura - Biblioteca Simac. Italijanski kuvar na italijanskom jeziku. Izdat 1982. godine, ima 222 strane i u odličnom je stanju. Pogledajte i moje ostale oglase.

Prikaži sve...
1,200RSD
forward
forward
Detaljnije

korica min. pohabana po ivicama, odlično stanje tabaka, 108str.,meki povez,24cm, š d72

Prikaži sve...
200RSD
forward
forward
Detaljnije

Veliki format.Kundstruk kolor stampa.192 strana.Kompletan kuvar Venecijanskog regiona

Prikaži sve...
900RSD
forward
forward
Detaljnije

Mali Srpski Kuvar Posnih Jela - Gordana Terzić Mekani povez Dimenzije: 14,1 x 15,5 cm Godina: 1996. Broj strana: 130 Tragovi strarosti i koriščenja. Srednje očuvano. Stanje Kao Na Fotografijama.

Prikaži sve...
499RSD
forward
forward
Detaljnije

Knjiga je nova ,u celofanu. ,,Napraviti izvanredne obroke za nekoliko minuta! Izvanredna brza jela! Pripremite obroke u trenu i uživajte u slobodnom vremenu! Ovde ćete naći 300 slasnih recepata koje možete pripremiti i poslužiti za 30 minuta ili manje. Zdrava glavna jela kao što su govedina i čili od pasulja ili sočna rikota piletina sa salsom od paradajza. Božanstveni deserti poput oblaka od jagoda ili neodoljivih vrućih čokoladnih suflea s rumom. Otkrićete hrskave, sveže salate, raznovrsna vegetarijanska jela, osvežavajuće čorbe i supe, hranjiva jela s testeninom i još mnogo ideja za ukusne obroke u kojima ćete garantovano uživati. Sa stručnim uputstvima i jedinstvenim delotvornim pristupom kuvanju koji štedi minute pri pripremanju svakog recepta nikad više nećete morati da brinete o nedostatku vremena, strpljenja ili energije za pripremu i posluživanje ukusne hrane. Jer kada možete postići tako dobre rezultate tako brzo i lako, kuvanje Vam neće biti problem. 320 opsežnih stranica, dimenzije prikladne za kuhinju, stotine prelepih fotografija u boji, korisni saveti i tehnike, mnoštvo kulinarskih predloga i ideja Opremljena je savetima i trikovima koji će Vam pomoći da izbrusite svoje kulinarske veštine. ``

Prikaži sve...
1,300RSD
forward
forward
Detaljnije

m10 Gljive su neiscrpan izvor ukusne, zdrave i često besplatne hrane, omiljena poslastica u kuhinji i na trpezama sladokusaca. Naravno, s njima moramo naučiti pravilno postupati, a u tome će nam pomoći ovaj zanimljivi kulinarski priručnik u kojemu se, pored brojnih raznovrsnih recepata, mogu naći i praktične upute o sakupljanju gljiva. Naučićete kako gurmanski pripremati predjela i juhe od ovih izuzetnih darova prirode, kako ih “ukomponovati” u gotovo sve vrste jela s mesom, mesnim prerađevinama, iznutricama i divljači pa i s ribama. Posebna poglavlja govore o pripremanju gljiva uz ražnjiće, ćevapčiće, mućkalice, uz mlečne proizvode, s testeninama, rižom i povrćem, a posebno su zanimljivi `lonci” od gljiva – ragui, gulaši, paprikaši itd. Na kraju, naravno, dolazi desert: kolači i torte s gljivama. Po svom sastavu ova se hranjiva namirnica nalazi negde između mesa i povrća, bogata je mineralima i vitaminima te organskim kiselinama i bjelančevinama, ali je i niskokalorična, što joj povećava kulinarsku vrednost. Gljive možemo sami ubrati u prirodi (gljivarstvo je postalo pravi pokret, što dokazuje i velik broj članova gljivarskih društava), umetno ih uzgajati, što se višestruko isplati, a sve veća je i njihova ponuda u trgovinama. Ovaj detaljno obrađeni kulinarski priručnih postaće nerazdvojan savetnik svih sladokusaca – ljubitelja gljiva, ali i ugostitelja koji će moći proširiti asortiman svojih jela i uvelike obogatiti ponudu. Branka Vlahović, službenica u penziji, objavila je brojne zbirke recepata. Na području kulinarstva surađuje u raznim časopisima i dnevnim listovima, a dobitnica je i mnogih nagrada na kulinarskim takmičenima. Već gotovo pedeset godina pasionirano se bavi ovim područjem, poseduje vrednu kolekciju literature i zbirku od nekoliko hiljada recepata. Autorka je 16 kulinarskih priručnika, od kojih je „Gljivarica“ najobimniji.

Prikaži sve...
1,500RSD
forward
forward
Detaljnije

IZDAVAC ; SEZAM - BEOGRAD 1997 GOD. 96 STR. ILUSTROVANO , TVRDI POVEZ , VECI FORMAT , DOBRO OCUVANO

Prikaži sve...
199RSD
forward
forward
Detaljnije

IŽVRLJANA NAJAVNA STRANA

Prikaži sve...
350RSD
forward
forward
Detaljnije

SA SLIKE

Prikaži sve...
150RSD
forward
forward
Detaljnije

56084) KLASIČNA JELA OD MESA , Mladinska knjiga Beograd 2008 , KLASIčNA JELA OD MESA nudi zdraviji način da jedete meso. Kao i prethodna, i ova izvanredna knjiga o kuvanju brine se o vašem dobrom izgledu i zdravlju. Osim starih favorita kao što su svinjske krmenadle u roštiljskom sosu, ovde ćete naći i neobičnije recepte kao što su prolećni gulaš od jagnjetine i povrća ili tajlandska goveđa salata s papajom. Ovo je dragocena knjiga za sve koji žele na zdraviji način da jedu meso. tvrd povez, format 23 x 24,5 cm , ilustrovano, latinica, 160 strana

Prikaži sve...
450RSD
forward
forward
Detaljnije

IZDAVAC ; FORUM - LOGOS - BEOGRAD 1985 GOD. 64 STR. ILUSTROVANO , TVRDI POVEZ , VECI FORMAT , DOBRO OCUVANO

Prikaži sve...
199RSD
forward
forward
Detaljnije

Carlton Fredericks Ph.D., Herman Goodman M.D. - Low Blood Sugar and You Grosset & Dunlap, 1977 173 str. meki povez stanje: vrlo dobro Clearly identifies the symptoms of hypoglycemia, explains common nutritional errors that frequently disguise low blood sugar symptoms as psychiatric symptoms, and offers diet alternatives for hypoglycemia sufferers. Hypoglycemia, Hipoglikemija, diabetes

Prikaži sve...
500RSD
forward
forward
Detaljnije

    Oglas

  • 22. Mar 2022.

  • Smederevska Palanka

  • kupindo.com

Anja Drulović TITO`S COOKBOOK Laguna, 2006. Tvrd povez, udžbenički četvrtasti format, 254 bogato ilustrovane strane. Unutrašnjost odlično očuvana, spolja mali tragovi stajanja. Možemo zamisliti situaciju: godina 1944, bliži se kraj rata, samouvereni Staljin već se oseća kao gospodar sveta koji će se za koju godinu preobratiti u komunističku planetu. Tito će biti tek jedna od figura koju će on, Josif Strašni, pomicati u toj zabavnoj igri. Kavijar i votka su zanosni, ali Tita ne može impresionirati okruženje, moćnik, ni alkohol, on igra svoju igru, a uloga figure ne dolazi u obzir. Da je bio malo usresređeniji, Staljin bi to shvatio još tada u rezidenciji u Bukureštu. Kad je shvatio, već je bilo kasno. Tito je isplanirao niz poteza unapred na brojnim ručkovima i večerama koje je priređivao i na koje je rado odlazio. Kraljevi, šahovi, magnati, režiseri, glumice, niko, pa ni najveće svetske zvezde nisu sedeli za stolom sa Josipom Brozom a da ih nisu fascinirali njegova pojava i nastup. Tito, bleštava scenografija, dobra hrana, vino, dižestiv i cigara na kraju – kakva moćna, zanosna, neodoljiva kombinacija. Naravno, svaki taj obrok je otišao pravo u istoriju, pa je i ovaj kuvar najintrigantnije gastronomsko štivo s kojim sam se susreo. Rene Bakalović

Prikaži sve...
1,990RSD
forward
forward
Detaljnije

Perfektno stanje

Prikaži sve...
440RSD
forward
forward
Detaljnije
Nazad
Sačuvaj